Känner mig som en potatis som slagit rot

Ja då var det dags igen=P fick ett mess där det stod något om att jag inte blogga:P nu kommer ett inlägg=):P
Känner mig lite taskig och sen känns som att jag är en potatis! Jag har slagit rot precis som potatisar gör! De hamnar i samma spår. Inte för att potatisen kan ta sig där ifrån men men. Gillar liknelser även om dom inte alltid är dom bästa:p
Känns som att det ända jag gör är att jobba jobba jobba! inte för att mitt jobb är dåligt eller så men de känns bara som att allt blir samma hela tiden=( aja man ska inte deppa man har juh alla er tjejer ,oskar  och familjen. Som man nu knappt hinner se! aja livet blir bättre=)
Snart är jag pentionär och är ledig hela dagarna=) om jag inte dött då=P Jag tror att mitt inte optimistiska inlägg beror på min förkylning den har liksom försvunnit och sen kommit tillbaka!= ( håller nu förtiden på att hosta upp lungorna och sen sitter jag på tåget och grinar=P Du vet man får rethosta som inte ger med sig så man håller igen och då börjar ögonen rinna eller i mitt fall spruta!;P Stackars den som sitter mitt emot mig:P

Helgen blir fet nice=) ska imorgon på nån slags fest med Oskarianen =P lördag kanske umgås med ica=) söndag ta det lungt =) Är ledig i helgen=)

Ja nu känner jag mig lite gladare  hej hopp gummi plopp=) ni trodde det skulle stå något snuskigt men inte=P

Godis....mmm...

Fan vad alla verkar glada över snön? Det är omöjligt att ta sig någonstans! men måste erkänna att det är mysigare med snö, så länge man är innomhus! :p
Fan vad stressigt det har varit och jobbat i helgen, i söndaga var vi tre personer för lite! Stressade som fan Och då hade vi ändå Matte som stannade till stängning och hjälpte till trots att han var ledig. Stackars Joanna, trodde hon skulle börja gråta när allt gick åt helvete. :p Men,men..och självklart ringde de och frågade om jag kunde jobba, men idag sa jag faktiskt nej. Skulle til lstan med Emil. Han ville shoppa, jag däremot spenderade inte ett öre! :D Vill börja köpa julklappar, men vet inte vad jag ska köpa. Sen att han har haft sin sterio på där nere med jullåtar hela dagen.
Mamma bakar lussebullar nere..kan känna doften redan nu :P
Tack Ica för mailet! Det kommer att behövas! :)

jag är godissugen!

//Emma

Söndag och massa snö ute!

Hejhopp era spillevinklar!

Den här helgen har vart välidigt aktivt. I fredags så var jag och kakan på 20 års fest med typ 25 pratiga tjejer, man vart tondöv efter en timme haha. Men det var väldigt kul åt massa god mat och drack vin :) hur bra kan inte det bli. Sen så skulle de vidare ner till kung carl men jag, kakan och karin åkte hem. Var lite trött så hade inte orkat festa vidare. Vet att jag är lite tråkig just nu men det är så jobbigt att gå upp klockan 05.00 varje dag.

Sen i lördags så åkte jag och robin in til lstan och kollade på lite jeans till han men han hittade inte nått, kan förstå det. Är jtte svårt att hitta ett par som passar perfekt. Närjag ska leta så tar det typ några gånger innan man hittar ett par. eftersom man har sån konstig storlek 30/30.
Sen gick vi och åt på en resaurang som typ hette "Michelangio" som den där låten ni vet. Åt oxfileé med massa gott till :)

Sen idag, SNÖÖ haha typ insnöade, vart inne hela dagen och slappat, tagit hand om robin som har ont. Ätit mat hemma hos farmor ochså, gott gott. Pitepallt hehe :P


Hoppas att ni tjejer också haft en bra helg :)

Puss Jessica


Snö!

Åh vad jag älskar snö! :D helt underbart! blir så glad bara jag tittar ut genom fönstret! ^^

De va jobbigt att gå upp ur sängen idag, var så trött! ville bara ligga kvar och snooza så länge som möjligt:P

Det gick bra att jobba iaf, fast både jag och Therese va trötta:P och kallt va de! men de va kul ändå;) fick träffa Zohra idag också! har saknat henne, hon är så jävla rolig:D synd att man inte får träffa henne oftare:/ men vi ska tydligen på julbord snart fick jag veta idag:) ska bli riktigt kul:D

Laura du är ju så underbar! älskar dig med! jag hoppas du mår bättre snart:/ mamma laura ska må bra ju! annars blir lilla moster anna ledsen:/

Ha de bäst allihopa! Hoppas vi ses snart! Tycker vi ska ta en fika snart igen! Säg till när ni kan och mår bra:)

Puss o kram!

Dagens låt:
Kate Perry - Hot N´cold

You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

Den här vill jag tillägna er..

Er mina sötnosar. Kakan, Ica, Anna och Emma. Vill väl mest be om förlåtelse för att jag blivit så otroligt osocial av mig. Men grejen är ju den att jag inte mår så bra just nu. Jag är trött, trött och trött och bara sover.
Hoppas ni har överseende med mig och förstår. Jag ber så mycket om ursäka för att jag inte orkar ses och umgås. Är bara så slut. Men jag vet att ni finns där för mig och ville bara förklara mig lite så ni vet och inte tror att jag bara dissar er. Egentligen vet jag att jag inte behöver skriva det här inlägget, vet att ni förstår ändå. Men det kändes bra. Men snart så är jag mig själv igen och är piggare och orkar umgås. Men ni ska veta att ni betyder allt för mig och att jag älskar er så otroligt mycket.
Någon dag ska vi ses snart igen :) Men tyvärr så orkar jag inte lika ofta som förut. Tycker det är skit tråkigt, men det är alldeles för jobbigt. Men jag finns här :)
Försöker hålla kontakten uppe med msn och sms ibland iaf :)

Love you guys ;)

//:Laura

Sova!

Snart i alla fall:P Ligger i sängen och msnar lite just nu;) skönt att komma i säng så pass tidigt fast jag egentligen kan vara uppe sent nu när jag har sovmorgon imorn:) men de kan ju vara bra att ta igen lite sömn från tidigare nätter:P

I helgen ska jag jobba! wohoo!:P hoppas de kommer några guidegrupper så man får lite att göra:) får väl se om min beundrare kommer och hälsar på:P


Puss och god natt! :) / anna

Dagens låt! Rihanna - Rehab

You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it

Väl godkänd på tentan!

Jag är så glad. Jag klarade min tenta, var så säker på att ena frågan skulle bli underkänd. Jag har haft tentan hemma i nästan en hel vecka utan ha öppnat den för att jag var rädd hur besviken jag skulle bli.  Nu ska jag verkligen plugga till nästa tenta, känner mig väldigt moteverad! Så får jag lön nästa vecka, ganska bra med tanke på att jag inte jobbat så mycket. :p

Vad har mer hänt denna vecka? Jo, har lånat Fredriks kamera, med gamla bilder från min student. Måste lägga in de på datorn. Varit i skolan både tisdag och onsdag. Jobbade även igår efter skolan, det var lite stressigt, så det tänket jag vägra göra framöver :p Jobbar ju hela helgen. Räcker inte det?

Ska väl diskutera med mina bröder om vad det blir för middag...bye

//Emma

Från krogen :)

Jag, Therese och Natalie

En bild jag hittade från i lördags när jag, Therese och Natalie var ute och hade skoj;)

Trött!

Jag är så extremt trött idag! Kan bero på att jag inte sov så mycket igårnatt, men usch va jobbigt de är:P Känner att jag har en hel del saker jag borde göra, men jag orkar inte göra nåt av de:P Drygt:/
Och så är jag jättesugen på chokladbollar! Men orkar jag göra de? Nää:P

Idag var ändå en bra dag, med två bra lektioner:) Våran skrivlärare Torbjörn är riktigt bra måste jag säga!
Dock var ju inte vädret det bästa idag, men men får väl hoppas att de blir bättre snart:P

Ikväll är det desperate housewives som gäller! Jag och mamma är redo! Undrar vad som ska hända i dagens avsnitt;)


Nu ska jag göra mig lite te! De lär jag väl orkar göra iaf!;) Ha en trevlig kväll allihopa!

pusspuss/ anna

Photoshop!



Mitt fina mästerverk! Detta gör vi på photoshoplektionen just nu;)

Åt jättegod lunch idag! bagels:D dit måste vi gå fler gånger mina trevliga lunchkamrater! :)

Nu ska jag fortsätta photoshopa! hörs o ses;)
/anna

Helgen!

I fredags var det ju filmkväll men då var jag inte på så bra humör, ni vet flickor. Men det var trevligt att vara med er vart lite gladare :). Sen när jag kom hem så var det lite bättre kunde sova.
Sen i lördags så var jag hemma hos Therese hela dagen och kvällen åt lunch som hon hade gjort. Det var jätte gott!
Sen senare på kvällen fick hennes bror hem lite gäster så vi åt hemgjorda piroger som var väldigt goda, speciellt dom med spenat i dom smakade ljuvligt.

Drack massa cider och therese hade köpt den nya cidern som smakade vinegum, dom där svarta. Den var god men blev väldiigt söt efter ett tag. Man får nog dela den där på två tror jag.
Therese och anna skulle sen ut på kvällem men jag åkte hem för att mysa med robin som mådde mycket bättre :). Och så hade jag inte orkat följa med heller för somnade typ när jag kom hem, såg en film, början och slutet hehe.

Sen i lördags så snöade det lite, väldigt blött att gå ut i. Men jag åkte in till stan med mamma. Kollade lite i affärer köpte två t-shirtar och en jätte skön stickad halsduk ni ska få se den, underbar. Sen så mötte jag robin vid hans jobb på kvällen för vi skulle ut och äta lite god mat eftersom vi vart ihop i ett år idag :) :) känns underbart tihihi..

Så måndag igen då.... Var sjukt jäkla kallt i morse, men det är skönt att det är blå himmel ute nu så man kan sitta inne och njuta av att det kommer vara fint väder hela dagen :). Ska klippa och färga mitt hår idag :) ska bli skönt, få bort den jätte utväxten jag har. Sen ska jag och älklingen laga middag och bara ta det lugnt.

Vi får ta och ses i veckan tjejorna :) fika eller nått. Jag kan hela veckan.

Puss // Jessica

Fiskbullar är bästa bakismaten!

De är sant! De är så j'vla gott med fiskbullar när man är bakis! testa;)

Men hur blev kvällen nu då?
Mja, man kan väl säga att den blev som förväntat;) vi dansade och drack en hel del, kanske till och med för mycket (vilket jag och Therese kände av när vi vaknade imorse) men vi hade iaf väldigt kul! och jag lyckades även få med mig Johans tjej Natalie med ut:) riktigt trevlig tjej de där:)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv med mamma:)
Hoppas ni haft en jättebra helg allihopa! :)

Måste passa på att säga Grattis på födelsedagen till Karlsson!

Tjolahopp tjolahej! / anna

How can I move on when I'm still in love with you...

Utgång!

Yes ikväll ska jag och kakan ut och röja!:D ska bli fett kul;)
Sitter just nu och dricker en fördrink och sjunger singstar med mamma, Johan och Natalie (dvs, brorsan och hans tjej)


Ni får ha en superbra kväll allihopa!:D
Vi kanske hörs imorn;)

kyss o smek! / anna

Filmkvällen

Eftersom jag inte mått så himla bra idag så vågar jag inte lova att jag kan imorrn. Känt mig dålig och haft riktigt ont. Min barnmorska vart lite orolig och bad mig ta det lungt och försöka se till att inte ha ont.. Hur lätt det nu är?
Men hör av mig på dagen imorrn om jag inte kan.

:// Laura

Vem älskar inte att shoppa?

Hallo
Idag kom jag igen från att varit borta sen i måndags. Måste erkänna Att det är snyggare nu än när jag åkte.
Mamma kom förbi och hämtade mig, så åkte vi till Väsby Centrum och Shoppade :D
New Yorker, gick på 453 kr. Köpte 3 tröjor, 2 byxor och en klänning. :D Älskar rea!! Och en tröja på KappAhl. Var borta i ett par timmar. Men det är kul :D
Det har varit en bra dag idag, men jag måste ta någonting att äta nu, för jag är jättehungrig.

//Emma

Hello!

Snart är det fredag, ska bli völdigt trevligt med filmkväll hemma hos laura :). Undrar bara om man ska ta med sig egna filmer eller hur ska vi göra? Och när ska vi komma :P?
Och så hoppas jag att man inte köper dubbelt av gottesaker i morgon. Men vi skulle käka middag hemma och sånt innan man kommer eller?
Men den här veckan har vart rätt enformig, jobbat och sovit. Så är det så här livet kommer vara i 50 år till eller?

Usch snart är det jul och man måste köpa massa julklappar, jobbigt för man vill ju inte slösa så mycket pengar. Ska ju betala typ 2000 kr till jäkla tandläkaren som ska borra hål. Inte bara ett som kakan hade utan två jäkla HÅL!!!!
Och det ska jag göra i december två veckor innan julafton.

Sen senare idag kanske jag åker in till stan och glor lite :). Måste rasta av mig. Sitta inne hela dagen mår man inte bra av. Måste få andas in lite avgasluft :P Stockholm is da shit :P eller nått man bor ju där så varför inte haha

Varför säljer dom lussebullar och julmust en och en halv månad innan jul? man hinner ju tröttna på det, och lussebullarna ser ut som om nån har äcklat sig med dom, ser inte goda ut alls, så där bleka utan saffran typ. Mmmmm hehe.

Igår såg vi på en ny film med brad pitt som heter så mycket som öööh. kommer inte på det just nu. Men det var massa andra kändisar med. Pitt är så ful i den filmen iallafall, värsta bögfrillan :P Men den är inte värd att se på bio så ladda hem den! Juste den heter Burn after reading.

Nä nu ska jag jobba lite :).

Ha det gött// Jessica

Glad men förkyld:/

Hallå hallå! :)

Jag har precis haft en telefonintervju med en trevlig kille på conceditor..ett företag som håller på med wordpress där man kan göra bloggar och annat kul;)
Känner mig väldigt duktig;) spelade in samtalet så jag slapp sitta och skriva ner allt direkt...kan jag sitta i lugn och ro sen! Smaaaart va?;)

Nu drog Jocke och resten iväg också, dom ska ju in till stan och se slipknot:P inte direkt min favoritmusik..men hoppas dom får kul:) Jocke ville tydligen stanna till fredag, så förhoppningsvis får man hitta på nå kul med honom innan han åker hem:) är ju inte varje dag han är här och hälsar på liksom!

Nej nu ska jag snart ta o käka lite...sen kanske jag och mamma ska åka och kolla på lite kläder...hon ska ju på nå julbord snart och vill hitta nåt fint hon kan ha på sig:)

Förresten! måste ju säga Grattis till Niclas som fyller år idag!:D inte för att han läser min blogg då...men ändå:)


Ha en underbar kväll! / anna

Ps, kul att du läser min blogg toktjejen;)

Lussebulle utan saffran?

Mja dom måste ha glömt saffran i min lussebulle jag köpte påväg hem från skolan idag...ganska illa..jag som va så sugen på lussebulle...och så smakar de inte ens lussebulle!
Jaja...
Just nu sitter jag och kollar på tv och dricker te med honung och försöker bli frisk...de e så tråkigt att vara förkyyyld!

Imorn ska jag vara i skolan kl 9 och träffa min grupp, ska arbeta och få lite saker gjorda!

Idag var en rätt bra dag förövrigt:) höll på med indesign och photoshop:D gillar dom programmen...så de va skoj:)
Va dock lite jobbigt att sitta där o snörvla o ha huvudvärk...men jag hade kul ändå:) min klass är för härlig;)

Snart börjar desperate housewives!:D wohooo! mamma och jag är väldigt insatta ska ni veta;) jag hoppas ni följer de ni med! jag håller på att få kocken intresserad också...han verkar faktiskt tycka att de e lite bra ändå!

Åh vet ni vad! Igår drack vi glögg här hemma:D de va mysigt:) även om jag inte riktigt va nåt större fan av den där blåbärsglöggen...(håller mig till vanlig glögg) men de kändes så juligt...åt pepparkakor också:)
Känns mysigt att de är jul snart! men jobbigt....måste man ju ut o leta julklappar till en massa folk:P
Undrar när snön tänker komma...på riktigt alltså...om den nu tänker komma på riktigt:P hoppas iaf! :)

Nej nu ska jag sluta babbla! halvtimme kvar!

puss o hej leverpastej! / anna

Kakans eviga babbel om allt mellan himmel och jord=) plus helgens bravader=p

HELGEN= Oskar var hemma=) så i fredags åt vi pizza och kollade på dobidoo=) Fett nice=) Vi äger på att sjunga med!!:P
Lördagen spenderade jag på jobbet med Anna vi märkte grejor... en,två ,tre och sen vipps så tog det tre minuter att märka ett halsband snacka om att försöka fördriva tiden;P  Sen fick vi som ni andra redan vet sällskap av Anna,Kocken, Robin och Ica Jag skulle leta skor=) Tur att ni inte visste vad ni gav ge er in på när jag sa att jag skulle handla skor:P aja tillsist hittade jag tre par skor=) Jippi slipper gå med håliga dojjor=P känndes lite obehagligt när man kännde vattnet sippra mellan tårna när det regnade:p hehe

Söndagen vart lugn=) jobba jobba jobba:p aja man måste få in lite parnige som min mormor skulle sagt=P
just nu så sitter jag här och skriver lite skit:p Spelade wii nyss bror min har tagit hem ett wiii=) De är kul!!
Han spöade mig i bowling!!=( Nu är jag lite bitter för det men jag får väl slå honom en annan dag:P Kände mig lite ring rostig;) kan skylla på det=)

de var min helg:P

Kom på en sak! jag gillar inte affärer som ska envisas med att inte ta kort!! eller sånna som tar avgift för att dom ska ta kort! Hallå bara för att jag skulle handla lite choklad i fredags så vart jag as pisst var tvungen att springa till automaten!!  Men tur att jag åt chokladen sen för den var fan värd all möda=) Smakade faktist nya lind shokladen med citron och ingefära skit gott var det=) mmmm me like=) aja nog om detta nu ska jag sova=) längtar efter min säng och min vete kudde=)
// Kakan


Måndag...igen..

Skolan var intressant idag, men vad fan vad det värker i handen, snacka om min föreläsare kan snacka. :p
Jag ska till min bror idag, är bara hemma, för att äta, packa om duscha innan. Ska bo där nu i ett par dar, har inte bestämmt hur många än. De ringer från jobbet konstant, under tiden jag var på föreläsning. När jag inte svarar för tredje gången betyder det att jag inte kan jobba!

Men om det blir på fredagen vilken tid? För jag kan inte stanna så länge för att jag ska jobba på lördag. Och sen kan vi kanske skippa en massa skitfilmer som innehåller kärlek och evig lycka. Och inga filmer som är räknade som komedier men är inte roliga. Det måste finnas något bättre. SNÄLLA!!

//Emma

Okej.. Fredag

Verkar som att fredag är den dagen som gäller för filmkvällen.
Vilka kommer?
Ska alla köpa typ chips, dipp och läsk?
Vilken film ska vi se?
Anna tycker vi ska käka middag, vad tycker ni? (Kan ju bli sent att börja tillaga nåt först halv 8).

Värsta bra användning av bloggen :D Slipper man skicka mass-sms till alla :P

//:Laura

Trött

Tjenare brudar!

Idag är det en så seg dag alltså, vill bara att klockan ska bli 16.00 eller att jag får gå hem tidigare för det är sååå dött här på jobbet. Är less på det här gråa som vi kallar himel, vill att det ska vara sol och jätte varmt. Så man får lite solljus på sig :). Det mår vi alla bra av.
Så ikväll ska jag bara lata mig lite, dricka lite vin och se på någon film, har blivit en fredags vindrickare :P bara för att fira att det är helg och att man är ledig :)

Så i helgen ska vi försöka hitta en vinterjacka till robin, var sjukt kallt ute idag (-4) men det känndes kallare. Har fått hem robins julklapp nu som jag ska hämta på ica. Beställde ju en bild på mig och han på en canvas tavla :) så jag hoppas den är fin så den inte ser förjävlig ut hehe.

// Jessica

Min helg!

I lördags så var jag och robin in till stan och då träffade vi therese, oskar, anna och kocken :) det var trevligt fast jag kände mig lite stressad för att vi skulle hinna med det vi skulle göra inne i stan. Så ni får ursäkta om ni tyckte jag var stressad eller nått.
Sen när vi kom hem så tog vi det bara lugnt var helt död. Spelade lite chicago med mamma och pappa och jag van inte en ända gång :(. Sen i söndags så var det en slappdag, vi var ute och gick en promenad och så såg vi på astrid lindgrens filmer :P. Lagade jätte god mat :) typ nått indist

Så idag är det en riktig seg dag, ska till optikern på kvällen och säga att mina linser jag fått pröva är så tjocka och att mina ögon blir super torra. Så får se hur det blir med linser, skulle vara väldigt skönt.

Filmkvällen i helgen... Jag kan hela helgen men skulle va kul om vi hade det på fredag. Och vad ska vi se för skojjiga filmer?


Puss// Jessica

Hörrni

Hörrni mina flickor.. Ni får meddela vilken dag ni vill ha filmkvällen på i helgen så får vi se vilken kväll det blir. Jag kan iaf när som helst.

En grej till.. Ica.. Du publicerar aldrig dina inlägg.. istället för att klicka på Spara & publicera så trycker du på Spara som utkast.. och då kommer de ju inte ut på bloggen utan stannar inne på sidan :P


//: Laura

tjolahopp!

Hej svejs! sitter och kollar på parlamentet och msnar och dricker te! fullt upp med andra ord;)

Helgen har varit bra, förutom att jag blivit dunderförkyld:P inte så kul...men jag har jobbat ändå:P gillar mitt jobb så mycket så kan inte slita mig även fast jag e sjuk;) idag var ju även min beundrare på jobbet...en av guiderna:P förra gången han va på jobbet ville han ha mitt mobilnr (vilket han inte fick) och idag sa han till en annan guide att jag var hans flickvän...hmm...stämmer inte riktigt kanske, men men

Imorn är de skola:) vill verkligen gå...vill inte missa så mycke:/ så jag hoppas jag mår bättre imorgon!

Nästa helg ska vi tydligen ha filmkväll hos laura:D ska bli riktigt kul!

Men nu ska jag nog se nån bra film och bara mysa:) ha de så bra allihopa! hörs o ses;)

puss! /anna

Seg dag!

Denna dag har varit så otroligt seg.
Ruschen på jobbet kändes som den aldrig riktigt tog slut, orkade inte mer, och de ville att jag skulle jobba till de stängde. Ha! som om. Nu är jag så trött att jag faktiskt inte riktigt orkar hålla mina ögon öppna.
Jag hatar att jobba helger, varför kommer så mycket folk till oss? McDonalds ligger presis utanför! Slösa pengar på dem. Vissa vardagar är det så lite att man inte har nått att göra alls.

Pappa och Anette kom förbi och hälsade på, så jag har gratta honom på fars dag iallafall.. Var lite orolig att jag skulle glömma bort, är inte speciellt känd för mitt stora minne, om man säger så.
Nu tappade jag tråden, skulle skriva nått, men kom inte på vad det var. Kan då inte ha varit så viktigt då.
Ska nog tracka Laura på msn.

//Emma

You Bastard!

Så, nu har torsdagen passerat, och jag sitter uppe sent som vanligt. :p
Det har varit en effektiv dag idag, varit med Emil och shoppat i stan. På SF bokhandeln. köpte nemi bok 4, två böcker och 2 filmer vilket en av dem ska jag se nu, Salems lot :p
Han vill evisserligen bara in till Clas olhlsons..men ändå. Han är inte så rolig att shoppa med för att han är extremt snål och jag fick inte titta i någon klädesaffär alls. :( men men.
 
Möte Fredrik och Marcus på tåget hem. Fredrik träffade jag visserligen redan hemma hos Laura i onsdags när vi fikade. Men Marcus har jag inte träffat sen i sommras. Det var kul. Har kunnat använda mina nya högtalare lite mer idag. Köpte begagnat från Johan, men de är bättre än det skräpet jag hade innan :p
Mycket bättre bas än innan iallafall :p
Mamma har bakat Rimbobullar idag..såååå gott. :p kanske ska ta en till medan jag ser filmen?! :P hehe

Men nu ska jag låta er sova, god natt // Emma

.......

Såg på folktandvårdens hemsida att man kan skaffa  årskort om man är emellan 20-29 år och det kostar 710-1500 kr. och det blir typ 70 kr i månaden beroende på hur ofta man behöver besöka :)

ska nog skaffa det, eller fråga hur det fungerar iallafall.

// Jessica

Hej svejs!

En ny dag på jobbet, väldigt lugnt just nu men var lite fartigare för en stund sen.
Men jag längtar bara tills fredag kväll kommer så att man vet att man är ledig i två dagar :) ska bli så skönt är helt slut i kroppen. 
   Gick först hem igår liksom så trött var jag, säkert den där sprutan jag tog i förrgår.
Det var trevligt att träffa alla tjejer igår kväll :) Ni fick så fina frillor :P haha.

Idag börjar ju Robin jobba sin första dag och jag kan säga att han var så närvös när jag ringde han för en stund sen, tror att han inte sovit så mycket i natt.

haha höll på att ramla i morse :P sjukt halt. Vad ska man liksom ha för vinterskor så man slippe ramla runt då det blir riktig vinter? Eller ska man ha såna där heta dubbar som alla gamlingar har under sina skor kanske.....

Usch ska till tandläkaren ikväll :( hoppas det inte blir för dyrt. Kan ju hoppas att det kostar runt 300 kronor iallafall.

Det är farsdag på söndag, har någon nått bra present tips?


// JESSICA 


hej jag är en rubrik!

Va ni klagar på de där med rubriken:P tycker dock också att den känns rätt onödig...men men, spela roll liksom!

Nu ska ni allt få en liten uppdatering! Hade ju tänkt att jag skulle skriva och berätta om i fredags...men sen blev de inte av och jag blev lite sjuk och pallade inte sitta vid datan, och sen va jag i skolan och....jada jada (som therese så fint brukar säga)
Men! iaf.. hade jättekul i fredags med Jocke och gänget. Började festen i torsåker med Jocke och Jimmy och drack lite och rökt vattenpipa, sen åkte vi hem till Josefin där det var en massa trevligt folk:)
Efter att ha kört en hel del olika ölspel, (och då menar jag olika kortspel där man ska dricka) så bar de iväg in till folkan i hofors! Där va de ju fullt ös som vanligt;) iaf efter ett tag..när det hade kommit lite mer folk:P
De blev en hel del dans och dricka och de va riktigt kul faktiskt:)
Sen när vi hade fått nog, eller rättare sagt när dom stängde, så gav vi oss hem till torsåker igen i en taxi.
Väl hemma sprang jag direkt upp till sängen och la mig..va väldigt trött:P
Sammanfattningsvis var det en väldigt trevlig och rolig kväll:D va jättekul att träffa alla! speciellt vissa;)
På lördagen åkte jag tillsammans med mamma, Jenny, Ulla-lena och Carro till borlänge för att shoppa lite:)
Och på söndagen åt vi frukost, såg på mamma mia (så jävla bra film) och sedan åkte vi hem till sthlm igen...vilket var lite tråkigt:/...hade lätt kunnat stanna längre:P torsåker är ju för underbart asså:) va så mysigt med snön där uppe också^^
De var min helg de!

I måndags var jag ju då hemma för jag mådde inte så bra:/ låg i sängen hela dagen:/

Och igår va jag i skolan som vanligt. Hade en skrivlektion med våran sköna lärare Torbjörn som sa att "efter den här lektionen så kan ni alla kalla er för journalister" så, aa...nu är jag journalist, för er som inte visste de! ;)

Idag då! Idag har jag varit i täbycentrum med mamma:) köpte en farsdagpresent och så hittade både jag och mamma varsina fina skor!:) Sen så åkte jag och tog min tredje twinrixspruta, så nu är de gjort! :)
Och nu ikväll så var vi ju alla tjejerna hemma hos Laura och drack lite te och snackade skit och sånt:) de vanliga ni vet;)
Älskar våra myskvällar:) Idag var de ju även två killar med! Robin och Fredrik! de är inte alltid de händer!
Dom lär ju iofs inte tycka att de är så kul att lyssna på vårat tjatter:D hehe men men deras val;) kul att dom var med iaf:)
Kanske ska lägga upp en bild från nån kväll snart;)


Nej hörninini! Nu ska jag sova! ha de bra allihopa! vi hörs;)
Sov så gott! :D

puss! / anna

Oh my god the killed Kenny!

Idag har varit en upptagen dag. Varit i skolan sen 10.30 till 15, sen har jag träffat min kompis Anna, har inte sett henne på månader, så det var jättekul. Tog fika på Cafe blåbär i stan och snackade en massa skit som vanligt. Det är kul att snacka gamla minnen. :) Vi gick runt stan och fönstershoppade en stund innan vi åkte hem. KOm precis hem, sitter och skriver med tvn på nu. Stargate Atlantis på 6an. Ska se lite South Park snart. :D yeah

Vad har mer hänt idag? Jo, jag ahar börjat på en ny bok, Caipirnha med Döden. Det är rolig mörk historia, den har gått åt ovanligt fort, har bara 3 kapitel kvar. Jag gillar oftast inte svenska författare, men Maria Ernestam som hon heter, är väldigt duktig. Tror t.o.m mina icke läsade kompisar skulle gilla den här.
Ica, tror jag nog om bara orkade. :p haha som om.

Lauar messade om en lekkväll...ska bli kul, har inte träffat henne på evigheter, sen att jag faktiskt är ledig imorgon så kan det bli lite senare idag :p

//Emma

Sushi

Kakan hörde precis av sig och frågade vad jag skulle göra vid 12-tiden idag. Och eftersom mina planer bara var att sitta vid tvn och datorn så frågade hon om vi skulle käka sushi :) Och det klart man går med på det :D
Så blir lite uppdatering i andra bloggen och dusch sen :) Dock hinner jag inte tvätat håret eftersom Kakan var så sent ute :P Så hon får nöja sig med att mitt hår ser ut som att det blivit nerkletat med smör :D That´s hot!

//:Laura

Håller med Emma om att rubriker är onödiga :P

Jahaja. Kanske jag också borde uppdatera här. Idag ska jag till farbror doktorn och sen till mamma :) Vill gärna hitta på något med flickorna nån dag, känns som länge sen man såg Emma. Förutom igår när hon åkte förbi med bussen :P Men då kunde man ju bara vinka.
Katten ligger som vanligt och snarkar för fullt här bredvid mig. Stackars liten som är sjuk, hoppas hon blir frisk snart så man slipper gå till veterinären.. Sånt är lite för dyrt tycker jag.
Står mest still i huvudet nu, som så många gånger förr :P Försöker skriva något vettigare nån annan gång istället.

Hej

//: Laura

Ska fika

Jag känner på mig att jag kommer gå och fika hela dagen idag. Dricka massa god choklad som man sen blir dålig i magen av.
Men då vet man iallafall att tiden kommer gå lite fortare då man sitter där på toa :P. Vill bara att dagen ska gå.
6 Timmar kvar tills jag slutar wiiiiiiie (: (:

Och det här vädret gör inte saken bättre så grått och kallt ute, Men tur att det inte regnar ute än ialf.

Vad ska ni tjejer göra idag då?

//Jessica

Såå seg!

Hehe det gick hett till igår då vi var på middag hemma hos robins syster. Fördrink och två glas vin på en måndag :P!!! Hur normalt är det att smådricka lite början av veckan? Inte normalt för mig iallafall, men det var super trevligt. Och hon gillade pusslet jag hade köpt till henne :) så glad.

Och jag tog min oskuld :P åkte roslagsbanan för första gången och jag var så närvös för att det stog så dåligt vad alla platser hette och han chaffisen sa typ prassel i högtalaren så man hörde inget. Men vi kom av på rätt ställe som tur va.

Så idag är jag väldigt seg, ska bara hem räkna matte i en timme och sen ska jag ligga i sängen och se på TV hela kvällen. Kanskeäta glass :) så gott.

Tjejer vi får ta och hitta på något sen nån dag.

Puss // "Jessie" hahaha så fult // Jessica

Måste man verkligen skriva rubriker?

Så var det måndag. Och skolan har kommit igång igen. Med en ny föreläsare, han verkar rolig, så det ska nog vara ganska roligt att gå på föreläsningarna nu i en månad. Hoppas jag iallafall... men jag har haft felom det förr...
Så ringde en utav skiftledarna på jobbet och frågade om jag kunde jobba imorgon kväll..och mes som jag är sa självklart ja. Men vad fan, jag behöver pengarna.

Jag har varit ovanligt effektiv idag, skola, lagat wok till middag, det var jätte gott om man har lov att skryta. :p Och sen har vi varit och handlat, nu har jag den sista draken i min serie. :D Och så var jag tvungen att köpa mer cola. Har ett smått beroende...Kakan förstår.
Såg Laura när jag satt på bussen hem från skolan, har inte sett henne på nästan 2 veckor nu, det var typ min dag...

Så mycket mer kommer det nog inte hända, // Emma

Min helg!

Jag har vart lite lat i helgen, har inte riktigt orkat knappat på min dator :P

Men i fredags så jobbade jag och på kvällen kom Kakan och emma, vi såg the crow, har skrivit om det tidigare.

Sen i lördags åkte jag in på förmiddagen å mötte upp Robin som nu har flyttat hit :). Så skönt.

Men under lördag dag så kollade vi på Sex and the city, hehe robin tyckte den inte var så dålig som alla killar skrev om i tidningeb för några månader sen.
Vi åkte sen till kyrkogården och tände lite ljus på farfars och gamla farfar och farmors grav. sen åkte vi till sigtuna och åt middag hos min kusin som fyllt 9 år. Ägde på singstar hahaha :) slager hits haha. Sen efter det så åkte jag och robin till Milsina på halloweenparty där therese och oskar okså var. Therese hade klätt ut sig så fint hehe.

Fast det bästa var nog när hon tog på sig en peruk (svart långt hår) Och gjorde världens konstigaste och lite läskig min. Hon har foto på det :P sexy women.

Sen i går så var jag och robin inne i stan, han köpte en skit snygg bärbar dator som jag oxå får leka med, hihi. Så såg vi nya Jeams Bond filmen, den var bra faktiskt :) så den borde ni se om ni sett alla andra bond filmerna. Vi satt i jätte sköna biostolar och i en jätte sal som jag aldrig vart in i. Det var kul.

Så idag då, sitter och "jobbar" det är rätt lugnt nu för tillfället. Sen ikväll ska jag och robin hem till Maria (hans storasyster) som fyller år. Hon bor hos sin kille nån stans i djursholm, så vi får se om vi hittar dit. ska åka roslagsbanan :| läskigt aldrig åkt den förr. Så vi ska käka middag och sånt mysigt :)

Puss // Jessica

Vissa saker förstår Emma bättre än ni andra..

Ni läser rubriken och undrar.. Vadå? Emma, hon förstår värdet av ostchipsen som man kan köpa på Ica Maxi :) Underbara och bara bäst!
Blev glatt överraskad när jag såg att Emma hade skrivit mer i bloggen. Förvånande, men ack så roligt :) :P

Ha en bra kväll alla!

//: Laura

Söndag igen!! Var tog helgen vägen?

Ja så var det söndag igen! =( Vill att det ska vara fredag igen=) Så man inte behöver jobba imorgon! =P Fast jag har inget att klaga på egentligen för jag gillar mitt jobb väldigt mycket=) Det är de där med att man ska gå upp på morgonen som är jobbigt!=P

Aja sammanfattningen av min helg=

Fredagen= Jobbade drog iväg till Ica  för att titta på film=) Emma var där med=) vi såg filmen och ja Emma jag går inte alltid ihop med guacamolen=P Stackars Oskar=P När vi hade kollat klart på filme så drog jag mig ner till stationen för att möta Oskar=)

Lördag= Meningen med denna dag var att jag skulle hinna med att åka till systemet ,kyrkogården och sen till simhallen för att fixa lite grejer=P Men de slutade så här.

Dagen började segt ingen av oss ville gå upp! Men efter många försök kom jag upp ur sängen=) åt frukost jada jada... Sen skulle jag då åka till systemet men inser då att systemet är fucking stängt!!! De var ju en röd dag!!
De ända som vart rätt var att jag och Oskar knatade till kyrkogården=)  Där vi fikade =) Jag hade faktist lagat varm choklad till honom och kaffe till mig=) Hade med lite pistagenötter som färdkost=) Man måste ha färdkost även om vi inte åt en enda så fanns dom där iallafall=)=P

Sen på kvällen så åkte vi på haloween middag=) De var jätte trevigt=) Jag klädde ut mig som vanligt till svart ängel=P alltid samma sak=P Vi åt jätte god middag och så fick vi tårta efteråt=) Kring tolv så bestämde vi oss för att ta busse hem=)

VI missade den!!! så jag ringde hem till mamma så vi fick sova där!=) Oskar hade då blivit lite dålig fick typ feber eller något de var därför han ville åka hem med den tidigare bussen tror jag! =P Men han sa inget om det då=P!

Söndag= Vi åt frulle och sen åkte vi till stationen=) Jag tänkte att min buss gick hel så jag hade en kvart på mig att handla min latte på presbyrån:P Men när jag kom fram till kuren så stog det att den bara gick halv=P 45 minuters väntan!!!! Aldrig!! Jag gick hem till mormor=) Sen tog jag bussen hem! Jag är inte lat! (Vet att det bara tar tre minuter från min mormor hem till mig med bussen=P) hade bara klänning och strumpbyxor på mig de är faktist kallt!
Nu väntar jag på att disken ska bli klar så jag kan gå hem till mormor ska slagga över där=) Fett nice=)

Tackar mamma för att hon lät oss sova där!!=) Hade blivit sjuk och grinig om jag fått vänta på bussen i den kalla natten!:P

De var min helg!=)
//
Kakan Party like a rock star ;P

Söndag

Jag har tråkigt. Min första söndag som jag är ledig på länge och har inget att göra. Alla är upptagna, jag skulle egentligen också vara upptagen, med att åka till min syrra och gratta hennes yngsta son och man.
Men neeej...Mamma och Kurt drog utan mig. Snacka om dissad!

Ni inser väl detta att jag kommer spendera hela dagen med att lata mig framför datorn och se så många avsnitt av South Park jag bara kan och tracka Laura,Kakan, Anna och Ica med detta. :p Och förmodligen alla andra som kommer att snacka med mig. Men jag tror att jag börjar med Ica...
Jag kommer att bli så irriterande...hehe...

//Emma

Den du

http://metro.se/se/article/2008/10/30/21/0052-57/index.xml

Kopiera länken där så får du läsa. Kommer ihåg att vi för någon vecka satt och diskuterade denna produkt.

Vad tycker ni? :P

//: Laura

Shit vad alla flickor var duktiga då

Ni har ju lyckats uppdatera ordentligt i bloggen. Är så stolt över er! Blev ingen uppdatering av mig igår, var riktigt slut så öppnade aldrig datorn. Och eftersom Kakan försöker fjäska för bebisen som jag har i min mage så försökte hon få mig att komma till Ica och ha filmkväll :P Men eftersom jag var trött och egentligen bara ska ta det lungt så tackade jag nej. Ok, kanske inte är sååå ansträngande med en filmkväll... Men blir faktiskt jobbigt att gå. Får sånna smärtsamma sammandragningar.

Idag vet jag att Ica är en av de lyckligaste flickorna på jorden. Hehe. Hennes älskade Robin flyttar ju äntligen upp hit :) Upp till oss i Stockholm. Är riktigt glad för deras skull :) Äntligen kan det söta paret få bo ihop :) Och tr är ju att Robin är schysst också :P

Och så antar jag att Kakan också är glad idag, har för mig att hon skulle gosa med sin pojke idag också. Och min pojke, han jobbar och tjänar pengar :P Men vi hade en mysig dag igår med ultraljud, pizza och film :)

Anna ligger säkert bakis uppe i Torsåker och laddar för en ny partykväll :P Och Emma, ingen aning om vad hon gör. Men jag saknar henne. Länge sen vi sågs. Vi brukade ju dejta på LaCampana eller på nåt annat mysigt sätt :P Måste hitta på nåt med henne nån dag :)

Min dag består av slapp, bloggskrivande, tvätta lite och sen ska jag till mamma senare. Hon ska göra smörgåstårta, så jag och älsklingen ska dit och käka :)

Inte för att göra reklam, men mer babbel från mig hittar ni på min privata blogg ---------------> laurasnya.blogg.se

Ha det bra alla!

//: Laura

Så! Nu har jag också skrivit

Så var det väl dags för mig att skriva mitt första inlägg, efter mycket tjat från Ica.
Jag har inte mycket att berätta, men kan berätta om hur min dag har gått hittills.

Blev väckt, tvingades städa. Utdragen till stan på årets pissigaste dag. För att handla födelsedags presenter till min svåger.
Köpte böcker till mig själv doc en film. Som jag senare skulle njuta av med Kakan och Ica på en liten filmkväll... det  var synd att den sög bara. Men jag hade de andra filmerna i serien, så var tvungen att köpa den också. Men kvällen räddades av allt onyttigt vi proppade i oss. :p
fast guacamole och kakan inte alltid fungerar tillsammans.

Det får duga för ikväll, god natt // Emma

RSS 2.0