Okej det var typ 1 år sen jag skrev blogg känns det som.

Jag läser en massa bloggar men skriver inte själv fy skäms!
Sitter just nu i min Ziperall dress och myser :)

visst dom är skit fula men det här är bara något man går innan för fyra väggar och låst dörr :P.

Läser nu Sara Montazamis blogg :)
http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami
Läs den om ni har tid :).

Har fått en tillökning i familjen, vi har fått en Caesar. Ingen vill ha honom så jag och Robin tar hand om honom och det ser ut som att han får stanna. Han är jätte kelig och snäll som tur är.

Har just ätit American Panncake med blåbär jätte enkelt att göra
5 dl mjölk
5 dl mjöl
2tsk bakpulver
3 ägg
1 tsk vaniljpulver

separera äggulan från äggvitan, vispa äggvitan till hårt skum. Blanda in resten av ingredienserna med äggulorna och sen efter det ska man vända i äggviteskummet, bra ord va!. Låt stå och svälla i 30 minuter. Om man vill ha i några bär så går det bra med frysta och ha i det i slutet så det inte blir så rörigt. Lätt som en plätt!
Ha sedan lönsirap på och färsk frukt på. pudra med florsocker om man vill.

Om en timme typ ska jag iväg på Zumba det ska bli kul. Var inte förra veckan för det vart så stressigt sen vart jag typ sjuk :(. Men idag är det nya tag :)


//: Jessica

Chris Isaak - Life will go on

Veckan börjar närma sig sitt slut och snart är det helg!!! :) Jag har varit ovanligt duktig denna vecka, nu när zumban startat igen, så är det full ös, på tisdagar och torsdagar. Laura ska ju vara värst och ha spinning innan. Men eftersom jag är så extremt otränad, så tror jag att jag håller mig till 1 aktivitet per dag, iallafall de första veckorna/månaderna. :p Men är jävligt sugen på att testa spinning, det verkar vara tufft, men det ska vara bra för knäna, och det är något som jag verkligen måste börja kämpa med. Det känns i knät när jag går i trappor, så det är dags att börja träna upp det igen innan det blir helt värdelöst. :) Laura som mer eller mindre kan träna varje kväll har lovat mig att vi ska gå på spinning någon dag.
Nu har jag läst ut alla tolv böcker av The Dresden Files. Visserligen finns det tretton, men den sista finns inte på pocket än, så det får vänta. Men det är jobbigt, då siste boken slutade jävligt spännande. Men det finns flera böcker i samma kategori som utspelar sig med samma karaktärer men med olika berättare. The side stories. Kanske ska testa dem sen. Men det får vänta för jag har fyra böcker kvar. Och tänker inte åka och handla nya innan dessa är utlästa. Först ut är Star Wars, Labyrinth of Evil. En science fiction jag lånade av Emil. Och eftersom den är lånad, ska jag läsa ut den först, så han kan få tillbaka den någongång i år. Om den inte är för svår läst, vilket jag inte tror, så kommer han få tillbaka den nästa vecka. Jag läser nu mest när jag sitter på tåget fram och tillbaka från jobbet. Brukar inte ha så jätte stor lust när jag är hemma längre. Tror att det är för mörkt ute, nu på kvällarna och jag har blivit så trött både på kvällarna och morgnarna. Visserligen har jag aldrig varit morgon pigg men det är värre nu.
Sen är det Midnight, den sista delen av The vampire diaries. Det finns en till serie med samma karaktärer, men med annan fokus. De heter något annan och är skriven av en annan författare. Vi får se om jag ska läsa dem också. Sen har jag köpt 2 böcker av en författare jag aldrig läst något av innan, ska bli kul och se om hon är bra. Kalayna Price. Också en serie, Första heter Grave witch och andra Grave Dance.
Derek Landys sjätte bok om Skullduggery Pleasant har kommit ut på STORPOCKET! Vem läser i storpocket? Det är ingen bok, det är en tegelsten! Även om jag längtat som fan på att den ska komma ut, måste jag ändå vänta längre för att den ska komma ut i normal storlek! Suck, vad trött man blir.

På tal om trött, så somnar jag snart, dags att släcka ner. God natt
Emma

Rob Zombie - Virgin Witch

Äntligen helg!
Hösten har börjat smyga sig hit och det blir kallare och kallare för varje dag. Synd för det skulle vara skönt med lite sommarvärme minst 1 månad till. :)

Vår söta rara lilla Anna fyllde år 3/9 och idag ska vi fira henne! GRATTIS!! Ska bli kul att träffa lite folk igen. :) Och Imorgon fyller Kakans gubbe år också. Blir många födelsedagar denna månad.

Jag har nästan läst ut hela The Dresden files serien. Håller på med näst sista boken i serien. Den sista har jag inte, och den har inte kommit ut än heller. Så jag ska försöka testa mig på en star wars bok, Emil har lovat att jag kan få låna en. Fast nu när det är mörkare på morgnarna är det svårare att hålla sig vaken. Älskar att läsa och boken är jättebra, men börjar tappa läslusten igen. Det brukar komma och gå lite som det vill, har ändå läst ganska mycket i sommar. 42 böcker på 9 veckor är inte så dåligt. Så det gör inget att jag har läst ut alla böcker jag har. Kan alltid köpa nya när jag känner för det. :p

Fick en nostalgi tripp, köpte gamla barnfilmer häromdan. Beställde från cdon. Synd att de glömde en film, men har ändå något att roa mig med. Den otroliga vandringen 1 & 2 och landet för längesedan. Älskligns filmer när jag var liten. Ska bli kul att se om dem. :)

Kakan har börjat plugga och det går ganska bra för henne, undrar om man kanske kan fixa till extrarummet lite, så hon kan få en ordenlig plats att studera på. För sitter man i vardagsrummet kan tvn distrahera. Och då har man bara köket kvar, vilket visserligen fungerar utmärkt om man inte störs av att folk springer till kylskåpet ibland. :p

Jag har fått bokhyllor av min morbror Stig, som jag har kämpat med att få till, tyvärr så måste jag skruva fast ena i väggen för att den inte ska ramla, när man sätter fst dörrar på den. Men det är lättare sagt än gjort, då vi har betongväggar i vår lägenhet. Tog mig bara 1.5 år att sätta upp lite tavlor och solfjädern jag fick efter min syster. men det blev fint! Det är bara Laura som saknas. Jag har fått en fin bild på henne, men måste köpa ram och skriva ut bilden också. Ska försöka fixa det så fort som möjligt. Hon får inte vara utanför. :)

Nu ska jag äta lite brunch och klä på mig lite. :)
//Emma

RSS 2.0