små saker gör ont

Ja små saker gör ont! klippte mig i tån. Det vart ett jätte litet sår men gör gräsligt ont! Nu har jag precis tittat på E.T =) Den är så bra=) I och för sig så såg jag inte speciellt mycket med tanke på alla tårar som kom hela tiden. Skulle behöva vindrutetorkare på ögonen:P Emma med för den delen:P
Imorgon blir det jobb=) Jippi:P Orkar egentligen inte men jobb är jobb=) skulle jag bara bli lite piggare så skulle jag inte tycka det är jobbigt. Nu är det jobbigt för att jag är trött hela tiden=( Men jag ska inte klaga här ju varit till Portugal och sen haft en veckas semester hemma=) Längtar tillbaka till Portugal! Det var mysigt med den gamla staden och kul med party i den nya =) ´Sen får man inte glömma alla underbara drinkar=) De mysiga stränderna och havet=)
Nu ligger jag här hemma och svettas i värmen inte lika kul som semester :P Men åter upplever mina ungdoms år :P Lyssnar på BSB =) Haha mina ben kan inte sluta gunga och ur munnen hoppar text raderna ut=) Känns som igår jag var kär i Nick och Brian :P Konstigt att man kan bli så förtjust i artister.
Nu är det inte samma sak=( Allt var bara mycket lättare när man var liten=) Lyssna på musiken, se en snygg sångare och bli kär:P Nu lyssnar man mer på musiken och tänker inte på hur artisten ser ut.Förtjust blir man inte lika lätt som då=( Fast det kanske är bra. Skulle i alla fall inte ha tid att Köpa en massa affischer och köpa cd skivor.
Aja nog om detta.
Nu sova=)
Natt natt
// Kakan

RSS 2.0