Kinks - You really got me

Skönt med en ledig dag, måste erkänna att jag är lite seg idag. Kan ju vara för att jag gick och la mig ganska sent, satt och läste sista boken i twiligt serien, Breaking Dawn. Och den var självklart så spännande att jag inte kunde lägga ifrån mig den, så jag läste ut den. Och nu har jag ingenting att läsa. Det gör mig lite ledsen. Så måste planera en resa in till sf-bokhandeln. Så länge får jag klara mig på kurtans gamla deckare från 70-talet. De är okey, men de är ingen Charlaine Harris, Katie MacAlister eller Neil Gaiman. Kanske kan ta med Ica, hon har lite mer tålamod när det kommer till mig och min kärlek för böcker.
Och ända sen jag sett trailern till The Boat that Rocked, så har jag fått en kärlek till 60 & 70-tals musik. Så det är det som kommer ut från mina högtalare på senare tid. :p Vilket skiljer sig ganska mycket från vad jag vanligtvis lyssnar på, det är såna här smågrejer som gör så att man börjar känna sig äldre.
Tjejerna snackar om att åka till Göteborg i helgen, det skulle vara fett kul, men tyvärr, så har jag inte råd. Dåligt med pengar denna månad och fler råkningar än vanligt, så det gäller att leva snålt denna månad, hoppas att det är bättre i nästa.
Måste hälsa god morgon till Anna, som väckte mig 8.20 i morse. Förlåt att jag var så borta, men jag sov fortfarande lite när jag svarade. puss på dig med! :p

//Emma

fanns på google


Tjohoo:)

Idag är det söndag! Wohooo!

Jobbade och slet som en tok idag på jobbet! Kanske inte riktigt..men nästan;)
Min "pojkvän" kom och hälsade på..alltså en av våra kinesiska guider som varje gång han är där påpekar att jag är hans flickvän och berättar det för hans grupp:P
Sen så var ju Lat-David där också;) ...och gjorde armband.. jag skulle aldrig ha lärt honom hur man gjorde:P men men, han är rolig han! :D

Efter jobbet tog jag en fika med söta Jennifer som håller till här i Stockholm för tillfället (hon bor annars i Sandviken, utanför Gävle) vi hade väldigt mysigt! Tills hennes mamma kom och skrämde livet ur oss! :P

Nu ska jag ta och fortsätta städa lite..och försöka lägga mig i någorlunda tid. Har inte sovit många timmar alls den här veckan:P

På Fredag blir de kalas och sedan bär det av till Göteborg på lördag:D

Här har ni några bilder från Canada:)

Det regnade som bara den! Men kul var det! :D


Påväg till en restaurang med Erik, Eriks bästa kompis Justin och hans "tjej" Chelsa.


Så j*vla god! Erik - " Jag har aldrig sett nån dricka en såndär så fort!" jag va väl törstig? ;)

Sista kvällen tog vi en promenad i Saskatoon:)

Så söööt:D haha



Ha en jättebra kväll allihopa!

Ses på tisdag tjejer!

Puss! / Anna


en påse full med skit.... Nästan så

Fick höra i morse att 50% av de som jobbar här på karolinska kan drabbas av svininfluensan :| och att de ska ha en sal här på min avdelning där de kommer ha ecmo. För de  personer som inte kan använda sina lungor dom har liksom kolappsat för att de har svininfluensan :/ läskigt vill inte bli sjuk om man säger så. Feber och sånt grejs. usch!!

Men jag har inte mått så bra den här veckan, magen kronglar och har sjukt ont i halsen så jag vet inte. Men annars är det ju rätt bra :) bortsett från det :P. Det är snart fredag, ska bli skönt att få två dagar ledigt :) ska se om någon vill hitta på något med mig :) alla verkar ha så mycket att göra hela tiden att man knappt hinner ses :( lite tråkigt.. men men..

Bajskotte

A lovley day!! Eller inte... Har vart riktigt jobbigt idag. Har kronglat med massa företag som inte har grejerna hemma som man beställt F#¤%n alltså va irriterande. Men till slut så fick jag någolunda till det. Bara att jag får det på måndag annars lär dom stycka mig i små små delar  och sen sprida ut det här på karolinska....  Så ni kan nog förstå hur älskad jag var idag :P. Sen håller dom på att byta bronchoskåp diskmaskin. Ni lär inte veta vad det är för något men det är en som diskar en grej som man stoppar ner i lungan när man ska operera.  Så jag får springa fram och tillbaka till lugnavdelningen. Det är några trappor ska jag säga er. Och dom är ännu nogrannare med att göra rent innan man stoppar ner i diskmaskinen.

Och nu ringde dom och bad på bara knän att jag ska jobba i sigtuna på lördag. Det kan jag bara jag får gå hem innan jag ska på middag :). Lite extra pengar höhö.

Men sen efter jobbet ska jag och morsan in till stan för att hitta lite kläder till henne. Hon sk apå någon nordisk grej i morgon och ska vara snygg.

Kanska sskriver något sen ikväll om jag inte ligger död i soffan.

Puss//: Jessica

Blipp blopp! Regn!

Ja happ nu regnar det igen!
Jag har tittat på film=) Legat i soffan med en filt=) Optimalt när regnet öser ner=) Skulle plocka plommon men vem orkar göra det när det regnar inte jag iallafall=P Så jag får göra det när det inte regnar! Har såå ont i huvudet blir tokig ska nog ta en alvedon och gå och sussa! Klockan är inte ens nio och jag ska sova.. va i piiip! Imorgon ska jag träffa min prins om han nu har tid=P Vi kommer nog inte träffas lika mycket nu som förut men bara man ses så spelar det ingen roll=) Då hinner man ju sakna varandra=)

Blir lite less orkar inte hålla min mun längre... Måste folk berätta saker för en som man igentligen inte vill veta ..skulle må mycket bättre om dom bara kunde hålla mun i bland. De är ofta dom människorna man känner mindre bra eller inte alls som ska berätta saker.Ja ja sånt är livet man ska lyssna och hjälp och nicka och säga mm ,aa och njaa 


Det är en annan sak tycker jag om man känner personen väl och dom vänder sig speciellt till en själv=) Då blir man nästan rörd! Då känns det bra. Man vill bara hjälp till och trösta om det är sorgsna saker ,lyssna och skratta om det är roliga saker=)

Börjar känna mig bitter=( Måste sova så jag blir glad
Nu sova och bli av med huvudvärken=)

//Kakan 



Tråkiga söndag!!

Tja!
Ja idag är det ju då söndag för er som inte lagt märke till det.. Lite tråkigt faktiskt, man måste gå upp och jobba i morgon och jag orkar inte. Är fortfarande inställd på semester. Men men vad ska man göra.
Idag så jobbar robin kväll så vi spelade lite LittleBigPlanet i morse. Så roligt tv spel alltså hahaa ni borde prova det. Emma vet hur roligt det är. Men banorna är sjukt svåra. Så man svär lite då och då för att man dör hela tiden.
Så jag är helt själv här hemma, JÄTTE tråkigt!! Har plockat ihop någrafilmer som jag ska se ikväll. Typ stolthet och fördom, djävulen bär prada, High school musical 3, Stardust. Ja som ni la märke till så är det bara tjejfilmer. Så jag ska ha en myskväll här hemma helt själv. Lite tråkigt men det kan väl vara skönt det med. 

I fredags var jag ledig så jag och robin åkte in till stan och shoppade lite. Hittade ett par jeans Wrangler, sjukt snygga. Lite vida i benen. Mormor fick sy in dom lite för de var lite väl långa bara :P hehe. Ibland önskar man att man var lång. Så allt liksom passar. Långa och smala ben och en rumpa som passar in. Så köpte jag de där tv-spelet som jag har blivit beroende av. Och sen typ inget mera. Ska försöka spara mina pengar. Så jag inte blir fattig.
 Och som det ser ut nu så vill Andreas min bror inte följa med på krogen. Jag tror han inte är den typen som går ut. Så vi får ta med han en annan gång när han är lit mer mognare....

Ska laga en ny rätt idag.
Gratinerad Halloumipasta
250g Penne pasta
1 rödlök
1 liten zucchini (jag tar bort den) istället har jag i bacon
1 Halloumi
1 ask körsbärstomater
2 vitlöksklyftor
1 bruk tomatsås ( pastasås) kan vara i någon god smak
1 påse färk spenat
1 påse riven mozzarella
olivolja
salt
peppar

1. Sätt ugnen på 225 grader. Kocka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av och skölj med kallt vatten. Och lägg tillbaka i kastrullen.
2. Skala, halvera och skär löken tunnt. Skär zucchinin på längden och skär i 1/2 cm tjocka skivor. Skär halloumin i cm stora tärningar. Skär tomaterna i hälften.
3. Fräs zucchinin i ca 5 min. (baconen knapriga) ha olivolja om du ska ha zucchinin. Fräs löken lite lätt. Skala och pressa vitlöken. Smaksätt med sallt och peppar. Lägg det åt sidan Stek halloumin i lite olivolja tills den får en fin färg, ca 3 min.
4. Blanda tomatsåsen, stekta baconen, halloumin, vitlöken, tomaterna, spenaten och pastan. Smaka av med salt och peppar. Fördela pastan i en gratängform. Strö över med riven mozzarellaost. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter.

KLART!

Marilyn Manson - If I was your vampire

Nu är nästan hela dagen över och jag är helt utmattad. Även fast det var lugnt på jobbet så var det nästan för lugnt. Efter ett tag så blev man extremt uttråkad. Och jag är inte ledig förren på tisdag. :( 
Men,men ska inte klaga för mycket, hellre lugnt än för mycket. Egentligen har det inte hänt något, men känner att jag måste bara lasta ur lite skit från mitt system. Jag har börjat på mina nya böcker,  som är väldigt bra. :) Jag har precis läst ut första boken, Real murders och ska börja på andra snart, den heter A bone to pick.
Fast först måste jag nog få något litet att äta, har inte ätit sen lunch och så känner jag mig lite seg, så ett glas läsk eller te skulle sitta fint just nu.

Hittade en rolig bok på sf-bokhandelns hemsida som jag skulle vilja läsa, Stolthet och fördom och Zombies. Verkar fett kul, en liten tvist från Jane Austens original. :p kanske något för Ica ; ) hehe

Jag hoppas att du såg mitt mail Anna, helst innan du är tillbaka :p Mer skoj så!

//Emma

Böcker Hittade bilderna på google. :p

En helt ledig dag=)

Ja idag va jag ledig=)
Den härliga dagen börja med att jag insåg att jag kunde sova längre en till åtta=) Vaknade halv tio=) Sen började jag städa=(
Dammsög och efter det tog jag och försökte tömma min fina garderob på lite kläder! Shit va med kläder! Aja fick bort lite iallafall=) Fick en liten kasse som ska till insamlingen=) Det känns bra! Sen en som ska kastas! Ett par skor rök också! Mina guldiga spets skor=( Men dom va ändå för små och utnötta! Ville igentligen inte slänga som eftersom det ser ut som att man har fler skor om jag har dom kvar=P

Upptäckte att jag har en piiip massa klänningar=)

Sen åkte jag och klippte mig=) Äntligen kan jag kamma håret!!! JIPPI=) Kom dit och sa att jag skulle toppa det... Frisören tittade på mig och visade att hon skulle drygt ta bort en centimeter... Då sa jag du får gärna ta bort en liten bit till=) Hon lös upp och sa ..va bra då tar jag lite mer. Slutade med att en hel decimeter försvann!=) Ingen gladare än jag=)

Sen käkade jag lunch me syrran och mormor =) Räksallad mm gott=) Efter det åkte jag hem till Emma=) Wohoo=) Vi åt glass=), nötter och pratade=) Sen såg jag alla fina bilder från när hon fotades i studion super fina!!! Dom var jätte snygga! Blev avunsjuk för mina bilder vart inte lika bra=P SAåg de nya köket också=) fett nice!

Rensa klart garderoben iallafall och satte ihop en Ikeapall!! Shit va den va jobbig blev nästan knäpp!!! Men jag klarade det!!!
Nu ska jag bara slappa imorgon är det tillbaka till jobbet!

Ha det bäst för de ska jag=)
//Kakan

Aretha Frankling - Think

Min enda lediga dag denna vecka, och jag ska njuta så mycket som det går :p Har spenderat dagen med Kakan, eftersom hon också var ledig idag. :) Det var kul att ses även om vi inte gjorde något viktigt ; ) hehe
Åt glass, promenereade och hämtade ut mitt paket från cdon. :) Resten av mina böcker kom, äntligen! Men kan inte läsa ut dem förren jag är klar med Eclipse, Men det kommer nog inte ta för lång tid, den är för spännande för att skjutas upp :p hehe

Men dagen är inte slut än, så jag har lite att stå i innan man ska sova och invänta torsdagen. Måste passa på att städa lite, det behövs, men fick idéen mest av Kakan, för det var det hon skulle göra. Eller nästan, rensa garderoben. Men det ligger i samma kategori. Jag har ätit upp mitt godis jag fick av Oscar. Det var väldigt snällt av honom att köpa en ask med mitt namn på, men mest för att det inte fanns någon men Therese. Vad jag garvade när jag fick höra historien av Kakan. Vad hon beklagade sig. :p

Igår så var vi hos Laura och fickade, då fick jag presenter av Laura, som hon köpt i Finland. En martini flaska, godis, läppglans och snapsglas. Fick snapsglas av Ica också, från när hon var på Gotland. Så våra samlig börjar växa till sig. Det är bara jag som inte köpt några, men är mest pga att jag inte åkt någonstans. Får spara pengar så jag kan åka någonstans nästa år! Det skulle vara kul :)
Men det blir inget gjort om jag sitter här och skriver hela dagen, så får palla mitt arsle ur stolen och bort från datorn om det ska hända något :p

//Emma

2007 :p kommer du ihåg?

Tiden går för fort!!!

Blir lite ledsen när jag tänker på hur fort tiden går! Tycker inte att det var länge sen jag va liten och började ettan. Allt var lättare då. Man behövde bara se till att vara snäll hemma och vara duktig i skolan=)

Nu har man gått klart gymnasiet och jobbat i nästan två år.... Ja två hela år! De värsta är att det kommer bli många fler även om man pluggar.... man kommer inte komma i från det.... 

Hur jag börja tänka på det här vet jag inte eller jo egentligen handlade det om att jag tycker att det gått så fort sen jag kom hem från Thailand menar kom hem för snart tre veckor sen! Tiden går fort känns som en vecka! Vad har jag gjort under de veckorna?  Jo varit kattvakt=) De va kul och lite spännande har förut bara varit barnvakt och växtvakt:P Katten överlevde men var nog glad över att se husse , matte och bror sin=) Tror den ogillade tant kakan efter ett tag.


Ja imorgon är jag ledig efetrsom jag jobbar hela helgen=) Så imorgon ska jag städa, rensa garderoben,klippa mig, bygga pall (dom vart lite irriterade över att jag tagit deras så dom köpte en lika dan till mig fast utan  färg) så den ska byggas=) Sen ska jag ringa till Emma för att se om hon vill hitta på nått eller rättare sagt va vi ska hitta på=P  Imorgon har jag faktist inte så mycket inbokat som förra gången jag va ledig=P

Idag va det mysigt att träffa tjejerna och äta lauras fina muffins=) Tyckte faktist att dom va goda! Synd bara att jag drog i mig en paj innan så jag inte fick plats med flera!
Imorgon ska jag inte träffa Oskar han skulle ha någon slags boys nigth;) Jag hade juh Girlsnigth idag=) Tirsdag ska jag spendera hos min söte ädle riddare=) Han har dock ingen springare men jag får nöja mig med den andre elektriska springaren tolvan=)

Hoppas att det stod något som intresserade er=P Men troligt vis tycker ni nog bara att det är en massa svamel men sån är jag svammel drottningen=) Läste en bok på semestern som hette nått liknande den var faktist bra=) Kände lite igen mig att jag aldrig kan hålla mun:P 

Sov gott och vakna trort för de tänker jag göra=)


// KAKAN

Rob Pattinson - Never Think ( för dig Ica :p)

Detta inlägg ägnar jag till dig Ica, för att du vill ha något skoj att läsa på jobbet. :p Men jag kan inte lova att det blir intressant.

Så vad har hänt sen sist jag skrev?? Jo typ ingenting, jobbade idag, var ovanligt mycket folk för en måndag. Och det var ungefär lika kul som vanligt ;) Men de var många som var tillbaka från semestern, och det var kul att se trevliga ansikten. Jessica, Matilda, Theresa och Matte (den sistnämnda ser ut som en krabba i ansiktet, för att han bränt sig :p hehe och jag kan lova att jag mobbade honom för det )

Säsong start för CSI NY, som jag självklart följer, och det var inte en besvikelse :) Jag har blivit mindre beroende av tv på senare tid, undra om det beror på att jag har för mycket saker att göra, som att jobba och försöka träffa polarna så ofta som mitt schema tillåter, eller om jag bar är för lat för att bli slav under en tv-tablå? Personligen är jag ganske nöjd, att jag har tagit mig ur "soff-potatis stadiet" och blivit mer social. Att jag älskar film och böcker är ingen hemlighet, men att jag blivit så inne på att följa boktrenden är något nytt. Har precis börjat på New Moon, andra delen i twilight serien (den Ica är så besatt av!) Och måste erkänna att det är väldigt fängslande, fast den är lättläst.
Så nu har jag gått med i en pakt med Ica att vi ska se den kommade filmen i novemer, iallafall första veckan den visas för att visa vårat stöd. Men vi kanske kan övertala iallafall Anna och Kakan att se den med oss, fast jag vet att du Laura inte kan sitta stilla under så långa filmer, utan att somna, så vi ska inte tvinga dig. :p

Själv ska jag öppna imorgon, så ska upp tidigt, så snart är det dags att lägga sig, måste erkänna att jag känner mig lite seg redan nu. Och imorgon är det möte hemma hos Laura, nu när hon är tillbaka från Finland. :) Fast utan Anna :( Det ska vara kul att träffa gänget igen, det kanske inte var så länge sen, men man har så få chanser nu, när vi alla är så separerade, man var ju van att träffa alla varje dag då vi fortfarande gick i skolan. För många år sedan :p hehe

//Emma

New Moonbild 2bild 3bild 4



Mwaah!

När jag tänker på mig själv, hur jag vill se ut så är jag den coola bruden som klär sig helt galet och är riktigt schyst mot sina vänner. Att man kan ha vilka kläder som helst och ändå se super snygg ut.  Vist stämmer de där in på mig lite men ändå. Kul att tänka hur man skulle vilja se ut. Ni  fattar. Man har en bild av sig själv om hur man vill se ut.
Och eftersom jag är rätt lat av mig så måste man sparka ut mig för att börja motionera eller nått sånt.
Vill att det ska hända "poff" så där fort. Det märks att jag är född i tvillingens tecken :P
Några grejer som tvillingen påstår sig vara...
Rastlös
Mångsidig
Humoristisk
Utåtriktad
Tycker om att diskutera
Utbyta tankar och idéer
Brukar ha många projekt på gång
Är en mångsysslare
Vill helre veta lite om mycket
Har oftast svårt att bestämma sig
Och har en benägenhet att skjuta upp problemlösningar till sista minuten
Brukar alltid hitta någon finulig lösning och klarar därmed de flesta lösituationer
Dom dömer aldrig någon. Haha stämmer nog inte in direkt :P
En ungdomlighet som brukar bevaras långt upp i åren
Är mycket kommunikativ
En stor del av tvillingens liv går ut på att söka och förmedla kunskap
Behöver ett omväxlande, stimulerande yrke
Fysiskt associeras tecknet med lungor,  luftrör, händer, armar och nervsystemet


Ja allt stämmer ju inte riktigt in men kul att se omk det finns något som kanske kan stämma in.

Jag längtar så mycket till 20 November!!!!! Vet ni vad som händer då. Typ det näst bästa i mitt liv :). Jo NEW MOON kommer ut på bio.
Alltså ni vet inte hur beroendeframkallande det där kan vara. Det ända jag gör då jag har tid på jobbet är att kolla runt. Får tiden att gå fortare då också :P. Jag vet jag är värsta nörden. Men vadå det är inte värre än att sitta vid en dator och spela spel hela dagarna eller typ  hela sitt liv. Så det här är en "liten" drog typ eller nått.
Jag har liksom drömt grejer om det när jag läst böckerna haha, sjukt alltså. Man bara slukar sig in i det..... Punkt slut


Jag har kört bil idag föresten :) super kul  men fick typ börja om från börjar eftersom det var typ ett år sen jag körde senast. Men nu ska jag försöka sattsa på körkort och hela faderullan. Se om det blir så också :P.
Började jobba idag så tråkigt. Ville verkligen ligga kvar i sängen i morse och fortsätta sova.

Nä nu börjar jag gäspa, ska dricka lite te och se nån film.


Kyss & Kram
        ::/ Jessica





Cherry Bomb #¤%£$!!!

Ja så heter låten som går om och om igen här hemma då jag är själv :) hehe. Det bandet är coolt. Dom var 16 år när de startade det och de har gjort rätt så många kända låtar som andra band har gjort cavers på. The Runaways heter dom, ett tjej punk-rock band från 70-talet. Hehe dom har en väldigt vågad klädstil. Tänk er abbas skor fast lite mer rockigare...

Men idag så har jag cyklad runt hela märsta. Det var skönt att komma ut och röra på sig  lite :). Sen åkte jag med mamma, pappa och brorsan till kista och shoppade loss. Hittade tre t-shirts på carlings, så rätt rockiga. En tun stickad svart kofta från gina tricot och sen ett par vita tyg skor från stadium. Dom var sjukt billiga 200 kr. Har haft sånna fast svarta. Sen en lila eye liner från make up store :) Väldigt snyggt ska jag säga er. Att ha lite förg runt ögonen istället för att bara ha svart ;) Prova!!

Men ikväll så ska jag och robin nog till Therese hos Laura. Dom ska supa något vet inte vad men jag ska ta med mig hedelig gamal öl. Den är inte gamal men ändå ni fattar vad jag menar. Har inget annat hemma :P Blir full på det med ;). Ska ta lite roliga bilder sen när folket blir lite på pikalurrven!!

Igår så hade jag och robin en liten kräft skiva :) sjukt gott med kräftor alltså....



Så här ser en av sångarna ut med sina sen kläder




Motörhead - Love me forever

Det är skönt att få lite ledigt i helgen, även om jag var tvungen att be om det. :p hehe Det är nog därför chefen satte upp mig på så många timmar nästa vecka, som straff.
Var i stan med min syster och mamma och gick på en fotostudio och blev fotograferad. Det var roligare än vad jag väntat mig, men det är skönt att vara hemma igen och slippa släpa på alla kläder och extra skor, genom halva stan. hehe
Ska snart gå och träffa Kakan och Oskar, och hälsa lite på Mania och se till att hon mår bra.

Och av alla böckerna jag beställde förra veckan, så har bara 1 kommit och det är den sista i serien! Inte för att jag kunnat börja läsa på den iallafall, håller på med twilight serien som jag fick låna av Channi.  Men ändå, vad drygt!
jag har egentligen inget vettigt att skriva, vill bara blii hörd.

Tänkte testa att lägga upp lite bilder från idag, de är alla på mig, men Ica sa att det va okey, för att det inte var för egotrippat :p

/Emma

Alla från studion

Kärlek till er alla

Jag saknar er flickor :( känns som att det var evigheter sen vi sågs. Iallafall alla 5 tillsammans.
Jag har nu kommit hem från gotland och det är skönt att vara hemma igen. Saknat min seng haha :P
Men vi får träffas sen allihoppa då anna kommit hem från kanada. Jag hoppas du får det trevligt där och att ni hittar på massa roliga saker och att du får se hur det ser ut där borta :)

Men idag så ska vi nog ner och sola lite, är ju så fint väder.
Får se vad man hittar på ikväll. Robin har köpt nya XBOX så han lär nog spela på det, om jag känner han rätt haha. Men det får han nog inte göra så länge :P mohaha.
Vill åka in till stan och köpa nya baleringa skor. Ni vet de där gröna jag har. Nya sånna!!

Kan ni tänka er. Therese och Oskar har vart ihop i ett helt år. Går så fruktansvärt fort :) så kul att dom har hållit ihop. Så underbara dom är ;).

Hej då på er. Puss&Kram

RSS 2.0