Linkin Park - In the end

Det är redan söndag, som vanligt har helgen bara flygit förbi. Ibland önskar man att den kunde vara lite längre. Känns aldrig som om man hinner med något på bara 2 dagar. Men kanske ska ta ledigt på fredag nästa vecka och vara hemma hos Fredrik som kattvakt medan han åker upp till fjällen eller liknande. :)
Har sovit hos min kära mor och kom hem för ca 1.5 timme sen. Men har inte bara slappat, har städat, betalat räkning och tvättar, läst ut min bok, side jobs och satt upp den nya klockan. Nu slappar jag lite och bloggar, medan jag smuttar på ett glas vin och lyssnar på en gammal Linkin Park cd. Hydrid Theory. Jag älskade den här cdn när jag gick på högstadiet. Jag assosierar den alltid med den första sagan om ringen filmen som kom ut 2001. Man kan fortfarande texterna. :)

Jag har fyllt år för ett par veckor sen, fick en massa fina paket men en utav mina favoriter var 300 kr på sf bokhandeln, som jag fick av min gudmor Anki. Jag älskar verkligen affären, men har nästan last ut de böcker jag handlade, det var visserligen bara förra veckan som jag faktisk kom iväg. Men har under större delen av hösten bara läst om mina gamla böcker, hela Noble dead serien, hela Harry Potter, twilligt och massor av enskilda böcker. Så har inte legat på latsidan. :)
Funderar om jag kanske ska ta hela The Dresden files igen när sommaren kommer. Men troligen blir det Sagan om ringen, har ingte läst de böckernma sen jag gick i nian. Måste ta tillbaka sista delen som Fredrik lånade av mig för ett par år sen, som han fortfarande inte läst ut än!!!

Kakan lagar sallad till middag, skönt att jag slipper laga mat. :) Tack Kakan!!

//Emma

Titta vad jag hittade på google.google Titta vad jag hittade på google. :)

RSS 2.0