Resa:D

Ja nu har man kommit hem från Gran canaria=) Allt var super mysigt=) Åkte med ett kompis gäng vilket var en ny upplevelse för mig eftersom jag annars bara åkt med familj eller med pojkvän.

Resan började på Arlanda där vi shoppade lite och sedan drack kaffe:D

Eftern sex timmars flyg var vi framme!:) Stekhett var det där nere! Så det var bara att svida om. Efter flygresen aav vi hungriga så S vi satte oss och åt mat på en tappas restaurang. Åt de godaste räkorna som fanns! mm jum jum:)

Resten av veckan var det bara sol och bad som gällde:D fett nice!

Nu sitter jag här hemma och kom fram till att det är kul att åka bort men att det är skönt att komma hem:)

Särskilt när man åker på enförkylning på vägen hem. Sitter nu med halsont och hosta!

Ja ja men det var en liten uppdatering :D

//

Kakan

Alex Band!

Ja ännu en gång sitter jag här och känner att livet rusar fram ! Jag har nu slutat jobba och sitter och väntar på att få börja plugga=) Livet blir inte alltid som man tänkt sig! Tänkte bli något innom vården men kom in på turism:D Vilket jag är glad för=)

Det är så härligt att sitta här hemma och bara lyssna på min favorit Alex! Hans låtar gör mig lite lugnare när jag känner mig som hispigast ! :P Känner mig glad fast ändå vilsen. Vet inte riktigt varför. Vet ju att jag kommit in på skolan och att jag ska på semester om en vecka:D Jippi=) Kanse är det jag oroar mig över.

Ikväll blir det hemma mys med Emma:D Fast tror jag kommer somna ganska har nämligen inte sovit något för mitt bajs huvud har börja gjort ont igen! I natt somnade jag fyra. Försökte sova tog värktablett men inget funkade så när jag var totalt utmattad somnade jag!:P


Nu ska jag titta till maten :D kyckling i sås med ris:D


// kakan

RSS 2.0