Breaking Benjamin - Forget it

I måndags började man jobba igen, och självklart ger de mig de långa passen, två dagar i rad. Vad gulliga de kan vara, så att man spyr. :p Men ska inte klaga, fick två dagar ledigt.
Och idag fyller Channi, min styvsyster år. Så vi ska åka till Uppsala i kväll och träffa henne. Hon har lovat att baka massor av gott, så det ska bli kul :p hehe. Och så ska vi träffa Mimmi då, hennes gulliga hund. :p

GRATTIS CHANNI 22 ÅR, den 30/7 -09


Annars har inte mycket hänt, ska träffa gänget på fredag, fast utan Ica, hon är kvar på Gotland. Annars så kommer det vara skoj, Kakan har säkert roliga historier från Tahiland, det ska bli kul. :)

Beställde böcker från cdon igår. 8 st, gick på över 600 kr. Men det är lika bra. Har bara 1 bok kvar av de jag köpte sist, har visserligen bara börjat på den, men de andra kommer inte komma på ett bra tag, ca 15 dagar. Så jag har tid att läsa. Sen har jag haft ett otroligt flyt, läst ut 6 böcker på två veckor. Det är mer än vad jag brukar. Tror att jag har börjat läsa snabbare och kanske blivit lite bättre på engelska.
Annars har det inte hänt något speännande, inte för mig iallafall :p

//Emma

Thailand igår och hemma idag känns konstigt

Ja nu är jag hemma! De känns lite tomt faktist! Sov för första gången ensam utan sällskap och de va jävligt jobbigt! Men jag klara det=) Hela dagen idag har vart fart fylld! Vaknade jätte tidigt! Men lyckades somna om till 9 drog mig till tio=) Sen dörjade jag rota runt i väskan plockade ut allt och tvättade lite. Sen ringde jag syrran hon va förvirrad hon trodde jag skulle komma hem idag vid elva på kvällen:P hehe Efter part med henne så gick jag hem till mormor=) Fick fika =)

Efter det kom jag hem och sen så... jaa va gjorde jag va hemma en timme och sen kom andra syrran och hämta mig=) Åt mat där och så kollade vi på bilder från Thailand=)

Ja lite om Thailand=) Super semester=) Finns inte så mycket mer och säga! Hade super bra där=) Red elefant åkte kanot och snorklade=) En massa badande vart det juh och solande. Shit glömde det vi gjorde mest! Åt mat! =) 
Känns faktist konstigt att komma hem. Känns värkligen konstigt att börja jobba imorgon! Men de ska bli kul att träffa alla igen=)

Nu måste jag nog sova så jag orkar upp imorgon=) 

//kakan
Lite bilder=)


"Den där med lite parmesan på..."

Haha:D Vad skulle jag ta mig till utan Zohra..?
Börjar ju garva bara jag tänker på hur flummig hon är:P helt sjukt...me like;) haha


Idag var en bra dag på jobbet, rätt många kunder:) fast vi hann med lite filmtittande ändå ;) Li var snäll och gick iväg och köpte muffins :D


Imorn är de jobb igen...sen är de helg och jag är leeeeedig! ska bli så skönt!...har dock en hel del att göra..men de är skönt ändå:)
På onsdag kommer Kakan tillbaka:D Ska bli roligt^^ hon är väl brun som en tok:P

Och tjejer..vi får ta och bestämma nån dag sen när alla kan ses...så vi hinner träffas innan alla åker bort:P


Måste passa på att säga grattis till Emma som har namnsdag idag! Och tacka så mycket för igår, hade väldigt trevligt! :D

Nu ska jag ta och njuta av ensamheten här hemma! (mamma och pappa har åkt iväg och Johan är hos Nathalie)

Ha en jättebra kväll allihopa!

Puss och kram/
Anna


Lifehouse - Broken

Andra veckan på semestern har börjat, och jag börjar få slut på uppgifter att göra och pengar att spendera. Vilket är ganska posetivt, det betyder att jag har varit produktiv under veckans gång. :)

Jag har nu köpt en ny mobil, och jag är jättenöjd, bättre än skiten jag hade innan:) Köpte den på media markt i onsdags, och två filmer på blu-ray. Twilight och Appaloosa. Var i stan med Ica och Robin och shoppade lite i torsdags, Ica hjälpte mig hitta min parfym, och så tvingade jag med dem till sf, båda två hade ganska ont i fötterna om jag minns rätt, innan jag var klart där inne. Köpte 5 böcker :) Coraline, Dracula, From dead to Worse, Child of a dead God och Snow Walker. Har redan läst ut 2 av dem. :p Vi passade på att se Transformers 2, Revenge of the Fallen då också. Jag tyckte om den, värd att se.

Laura tog med mig till Väsby Centrum och shoppa idag, jag spenderade mycket pengar, men Laura hittade inte mycket hon gillade. Själv kom man hem med 3 tröjor, 7 trosor och en ny kalender. Hon köpte en bok.  Det var länge sen jag spenderat så mycket pengar som jag har gjort den senaste veckan. Visserligen på saker som jag verkligen behövt, men ändå. Jag är vanligtvis väldigt snål av mig.

Mmm...cream cheese chips...
//Emma

Holk!

Heeeej:)

Idag är det onsdag!
Totalt dött på jobbet idag...inte många kunder alls:P men vi klarade oss igenom dagen iaf. Tessan och jag fixade till lite bland de nya smyckena och försökte sätta David i arbete (latmasken) haha:D Vi har hjälp av honom den här veckan eftersom både Kakan och Li är på semester:P

Fick besök av poliser på eftermiddagen också...de spärrade av vägen utanför oss för att de va nå viktiga personer som skulle till Sheraton...(töntigt) hehe:P...så jag, Tessan, David och Zohra roade oss med de ett tag:P ..och gav poliserna vatten när dom blev törstiga...så snälla är vi! ;)


Bild ifrån fredags;)

Imorn ska jag ta me mig sex and the city filmen till jobbet...så blir de lika dött imorn så vet ni vad vi kommer göra;) Magid har förhoppningsvis chips med sig också! hehe :D annars lära vi ju köpa tårta eller nåt;)

Jag saknar mina tjejer...hoppas vi kan ses nån dag snart! Hur går de med mobilsökandet Emma?;)

Ikväll ska jag försöka lägga mig i någorlunda tid:P får se hur de går!

Ha de bra allihopa! Ses och hörs ;)

Puss och kram!
/ b-nans!

ps. tänker på dig

Semester: från kl.15.00 den 12/7 -26/7 -09

Idag kl. 15.00 stämplade jag ut på jobbet och min 2 veckors långa semester har officiellt börjat! :D
Har t.o.m skrivit en lista för saker jag ska försöka hinna med under ledigheten, så att det inte blir som det brukar vara när jag är ledig, att jag bara slappar bort allt och sen när jag väl är tillbaka så har jag inte åstakommit något alls.
Kanske kan umgås lite med mina kompisar, men de jobbar förmodligen hela tiden, men kan messa dem och störa dem på jobbet istället. :p
Har jobbat varje dag denna vecka förutom på onsdag, då jag faktiskt lyckades övertala min mamma att följa med till New Yorker i Väsby Centrum och shoppa lite. Det var kul, älskar att shoppa, speciellt när jag hittar någon jag faktiskt vill ha till ett bra pris, eftersom jag är ganska snål.
På tal om att handla, så kommer jag behöva lite råd jag också. Vill nämligen köpa en ny mobil jag också, eftersom jag faktiskt aldrig ägt en NY mobil, utan bara ärvt efter min bror. Så jag tänkte faktiskt be Laura eller Anna om råd, ni handlar såna mest. Läste nämligen att du också ville ha en ny Laura, men jag har inte dina krav ; ).
Sen måste jag tvinga med Ica och shoppa lite, vill köpa parfym, och du kan sånt mycket bättre än mig, och kanske lura med dig till sf-bokhandeln också :p

//Emma

ONT I MAGEN!!

Jag blir tokig! Har inte packat klart än väntar på att kläderna ska bli torra! Likadant varje gång jag ska åka någonstans...
Blir så sur på mig själv! Aja det är väl bara vänta ut tvätten... Har jätte ont i magen=( Tror att det är resfeber. Känns konstigt att åka själv någonstans. Eller jag är ju inte själv Oskar följer med=) Men jag menar ensamna utan vuxna=P Jag är över 20 och räknas som vuxen men i sånna här situationen så är jag inte vuxen!!
De ända som räddar mig är tankarna att när jag kommer fram till Thailand så kommer det inte vara lika kallt som här hemma=) Och tanken att Oskar hittar rätt flyg=) Litar på honom=)

Ja happ ska försöka få på mig lite kläder ska pallra mig iväg till mormor för att fika lite med henne=) Kommer inte se henne på två veckor=( De är mindre kul!

Måste bara berätta hur effektiv jag har varit=) Klockan ringde vi nio var klarvaken händer aldrig annars bara när jag ska iväg någonstans. Upp som en raket börja vika alla kläder satte på tvättmaskinen och packade vidare... Kom inte så långt... alla kläder ligger i tvätten:P Fick nått ryck började plocka upp grejer från golvet... Lyssna jag började städa! Hade i och försig blivit tillsagd att städa men vem trodde att jag skulle göra det innan kl 10 på morgonen huh!

Städade... kunde dock inte damsuga för det var för tidigt... Åt frukost titta på tv sen tillbaka till rummet dammsög... och vips nu sitter jag här=) inte dåligt tycker jag=) Ni som känner mig vet att jag gör nästan allt för att undvika städningen=P

Såå nu ska jag kolla om kläderna är torra vårat torkskåp är lite knepigt dörren åker upp ibland så man får ställa nått ivägen för den.. Jag brukar använda en våg tycker att den gör sig bättre där en under fötterna;)

Aja nu får ni alla ha det super kul=) Jag drar iväg till Thailand=) Ha två härliga veckor för det tänker jag ha!=)
// kakan



"Ursäkta mig.." ;)

Förresten!
Vet inte exakt vilka som läser den här bloggen..
Men bara så ni vet så har jag blivit av med alla mina kontakter på mobilen:P (lång historia)
Håller på att lägga in alla igen:P
Men skicka gärna ett mess eller nåt så jag får numret:) om ni nu vill att jag ska ha erat nummer! ;)

Måste ju såklart slänga in en bild också!
Denna är från i lördags :)

Älskar det där halsbandet!

Puss!
/ Anna

Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows

Bästa låten just nu! "When love takes over - David Guetta"

Detta inlägg vill jag tillägna mina underbara tjejer! Speciellt Emma eftersom hon så gärna ville att jag skulle skriva här ;)
Var ju ett tag sen jag gjorde det.. Ledsen för det! :P

Ska iaf sova snart..borde sovit för länge sen egentligen..har inte fått så mycket sömn de senaste nätterna:P
Men de gör inget! För jag är glad ändå! hehe :D

Imorn när jag och Kakan slutat drar vi till Laura där vi ska se allsång och mysa och snacka en massa skit:D *längtar* Saknar mina brudar!

På fredag blir de utgång med Mellis och Cat! Dom som vill får hänga på ;)

Sov gott! Pusspuss!!!!!!!!!!!!!!!


:D / b-nans!


RSS 2.0