See!

 

 

Alltså, jag tycker hon har varit skit duktig. Att hon gått ner så mycket. Bara på att typ dansat och kört pilates. Kelly menar jag då.

//: Jessica

 


Tjofaderittan lambo!! hej hej....

Alltså herre gud!


Nu ska jag inte slösa på ditt namn men gud va trött jag är nu. Mina ögon är som små riskorn. Jobbigt att gå upp tidigt. Var ett tag sen man gjorde det om jag får utrycka mig så. Typ 2 månader, haha okej kanske inte var så länge sen. Fast det känns ikväll kan jag säga dig.
Har beställt hellboy 1 och 2 nu som jag kan se på min dvd spelare. Emma ursäkta mig men vem har dom i region 1 :P då kan man ju inte låna hem dom.

Men idag har jag bäddat sängar. Typ det ända. men jag har kollat på hur dom gör. och det är väl det viktigaste. får inte berätta så mycket invecklat. Men kan säga iallafall, att det är roligt. prata med människor och servera dom :).

Nu har jag druckigt en RedBull och Te. Kan kanske hålla mig vaken i nån timme till. Robin kommer hem typ 00.50 men då lär jag sova som en stock. eller jag borde göra det iallafall.
Har sett alla 3 underworld filmerna nu. Och jag älskar dom. Oerhört. Bra musik och så finns det några som man kan drägla lite över.
Men vet du. jag såg en jätte läcker bild på Robert Pattinson, alltså shit haha. Yum yumm. cacacasuum haha.

Okej nu har jag pratat av mig. har liksom inte någon att prata med. måns och fia bara sover, och så får man inte så bra svar när man pratar med dem. Bara konstiga ljud.

Puss å Kram //: Jessica

Jennifer, Vin, Håkan, Idol, Bacardi osv...

Ikväll kör vi hårt!..eller ganska iaf;)
Ska ju jobba imorn, men va fan! Inte varje dag frugan är här och hälsar på ju;)

Vinpimpling på gång, och håkan är ju så braaaaaa!

Imorn bär de av till Torsåker/Hofors, ska bli nice! ;)


Puss o kram alla mysiga människor! <3
Nu JÄVLAR!!! :D


POLEDANCING






Jag menar allvar!! Skulle inte det vara roligt att prova på tjejer?

http://www.sthlmpole.se/Sthlmpole.html



Kram/ Jessica


Daughtry -All These Lives

Äntligen hemma efter en hård dags arbete, Kakan och jag har öppnat en flaska vin och ätit ostbågar och bara njutit av att kunna slappa. Imorgon är det party party, för att fira vår Anna som fyller år idag. GRATTIS ANNA!!!!
Johan, min mer eller mindre bror, flyttar hem ifrån imorgon, så, ska dra med mig Kakan och hälsa på imorgon och ge dem en liten inflyttnings present. :p
Det är mycket planer som ska göras imorgon, men tyvärr så jobbar jag på söndag, så det kan inte bli för sent på lördag för mig.
Mina tuttar tog sönder en skjorta på jobbet förra veckan, så var tvungen att laga den. Annars har det inte hänt mycket sen innan jag gick på semester. Kakan har börjat skolan, hon läser Naturkunskap B, det är mycket celler och kemi, sånt jag inte riktigt förstår mig på, eller är intresserad av för den delen. Men det går bra för henne.
Just nu håller Kakan på att fixa med sin scrapbook, hon pysslar och leker och det är som hon är 7 år igen, ni ska se hur gulligt det ser ut. :p
Häromdan fixade jag mat åt Kakan och Oskar, jag hade städat och vattnat blommorna, och hade på mig förkläde, och dukade borden jättefint, och det slog mig, att jag är en sånt husfru!!! Börjar snart göra som Laura och planera maten en månad fram, det är jag som renskriver inköpslistan oftast ändå. Min mor har smittat mig, jag började kolla på blommor frivilligt sist jag storhandlade, kom till och med hem med 2 st. De var visserligen fina och köpte en blomkruka som Kakan skulle gillat.
Känner att jag börjar bli trött, är van att lägga mig tidigt på kvällarna nu för tiden, orkar inte vara uppe för sent, snacka om att börja känna sig gammal. Speciellt, när allt man tänker på ordentligt är vad man ska ha till middag, betala räkningar och jobbet.
Men är fett stolt över att jag sa nej till en säljare från tele2 som kom och knacka på, det var inte lätt mannen vägrade ge sig, nästan så att man blir irriterad, nästa gång öppnar jag nog inte dörren, låtsas att jag inte är hemma eller duschar eller nått. Det händer bara när jag är hemma aldrig Kakan. Orättvist.
/Sov Gott Emma

Tonigth=)

Ja är lite nere=( inte så kul=( Kan inte sova. . . Men sen hittade jag en sak som gjorde mig glad men dock endast för en stund. Hittade Alex Band=) visste inte att han hade fortsatt med musiken sen The calling slutade spela. Vart sååååå glad =) Han har kommit ut med ett album nu=) Men då kom nästa ner gång=( Skivan finns inte här än eller den kanske finns bara att jag inte hittat den. Men som tur är finns sportify =)=) Så nu lyssnar jag på en låt om och om igen=) Det gör mig glad=) Så ska väl försöka sova lite nu. Ska ju upp till skolan imorgon=) Jippi läsa om atomer=) Det är ganska kul:)Men ibland tröttnar man=( 
sov gott// kakan

RSS 2.0