SĂ„ ledsen 😱

IgÄr pÄ kvÀllen gick min Àlskade mormor bort. Kan inte riktigt fatta att hon inte finns hos oss mera. Hon hade fÄtt en infarkt 2 gÄrdar ifrÄn dÀr dom bor. Man var sÄ glad innan dÄ vi firade Alvas födelsedag och allt. Tycker sÄ synd om morfar som inte lÀngre fÄr vi hemma lÀngre, ingen som kan se efter honom.  Kram Jessica 

VĂ€lkommen till familjen

DĂ„ var det dags igen. Helgen Ă€r hĂ€r. Önskar att förra helgen inte tog slut. Hade besök frĂ„n Sverige. Det var jĂ€ttekul=) SĂ„ nu har jag fĂ„tt försmak pĂ„ att ha folk hĂ€r igen! Vilket innebĂ€r att jag vĂ€ntar pĂ„ att ni andra ska komma och förgylla mina dagar;)

Ja och som ni ser i rubriken sĂ„ har vi nĂ„tt en ny familjemedlem. I mĂ„ndags kvĂ€ll anlĂ€nde han. Han Ă€r sĂ„ fin! Äntligen tog bara typ 8 Ă„r . Men nu Ă€r han hĂ€r och förgyller vĂ„rat liv. Seriös hur har jag klarat vardagen utan honom Ă€r en frĂ„ga och nu till er frĂ„ga. Vem fan Ă€r det som kommit. Jo det Ă€r Andrew =) Han Ă€r vĂ„ran nya köksmĂ€stare. Han hackar igenom det mesta och mixar extrem goda smoothies=) Vi har införskaffat en mixer=). Helt sjukt hur nyttig jag kĂ€nner mig! Har druckit sĂ„ mycket smoothies att det typ rinner jordgubbar och apelsin ur öronen pĂ„ mig. Nej det Ă€r inget aprilskĂ€mt det Ă€r sĂ„ att vi faktiskt har köpt en och jag Ă€r galen i den!

Men nog om Andrew, ja jag har döpt han. Idag Àr det lördag och jag borde antagligen göra nÄtt vettigt men vet ni vad jag orkar inte. LÄter sÄ konstig men jag kÀnner sÄ.
Vad hÀnder för er andra i helgen? Hoppas att ni fÄr en hÀrlig lördagskvÀll och en fin söndag=)

//Kakan



RSS 2.0