Ut på röj=)

Japp idag blir det en sväng in till stor Stockholm där det blir röj=) Ska bli skoj=) Ville ut igår men ingen ville=(  Emma och Oskar ville bara ligga hemma och slöa!:p Jag ville ut och röra på döfläsket:P Men idag då blir det röj=)
Ska jag ut och ha skoj=) Hoppas ni också får skoj=)
Sen om en vecka och några dagar blir det Portugal=) WiPI!! Då blir det Semester för hela slanten=)
//kakan

Lite musik länkar

Laggt upp lite nya musik lämkar... Bara för skojs skull

//: Jessica

Härliga fredag, fattig som gatan "skatan"

Stackars måns, han har blivit stucken av en geting. Och han ser lite hängig ut. Eller så är  han väldigt trött. Fia är ett svullo hon äter allt som går i hennes väg :P kommer rulla fram snart.

Och jag då, får leva hemma hos öräldrarna denna helg :P har inte råd med mat. Men det är trevligt med sällskap oxå så det gör nog inget för dom heller :).

Igår var Therese häroch åt  mat med mig, riktigt trevligt.


Men vad ska ni göra i sommar?


//Jessica

Neverstore - Out of Breath

Den här veckan har varit otroligt lång, och det är skönt att den snart är över. Även fast jag vet att det är ett par dagar kvar tills jag är ledig, och att jag har äran att börja kl 7 på morgonen imorgon. Jippi? Men jag slutar iallafall tidigt och ska mest inventera och lite pappers arbete, så jag tror att jag överlever :p
Det är mycket som händer denna vecka, vår underbara Kakan fyller år och blir stor på torsdag. Jag jobbar då, så antar att jag kommer komma hem till en lägenhet med hela Kakans släkt och pojkvännens släkt och alla kompisar. Det kommer vara en kul upplevelse, får använda min lediga tid på onsdag med att hjälpa henne städa. Inte för att det är smutsigt, för vi storstädade nu i onsdags, och det blev jättefint ska jag bara säga! :p

Men det jag verkligen ser fram emot är helgen! Den mycket väl efterlängtade tjejkvällen som jag har varit uppspelt över sen vi bestämde datumet! Så ingen får ställa in! Spelar ingen roll hur förkylda man är eller ifall ens pojkvän känner sig ensam! Annars kommer jag bli ledsen! Har redan börjat planera att köpa små paraplyn till drinkarna och martiniglas. Och skriva ner drinkar som vi måste testa. Jag vill bli riktigt full, minns inte ens när jag var ordentligt dragen sist! Och det får mig att känna mig gammal. Tycker att vi alla förtjänar att ha lite skoj, vi sliter som djur på jobben hela dagarna.

Ska upp jättetidigt imorgon så det är nog lika bra att man hoppar i sängen snart, är tillräckligt trött för det iallafall. :P
//Emma

Snor, snor och mer snor

Hur kan det komma ut så mycket ur ens näsa? Blir knäpp!! nu börjar jag få lite ont i halsen också! Skit!
Imorgon ska jag i alla fall vara hemma=)
Ledig dag=) Då blir det nog bakning=) och städning=(
aja
Nu ska jag försöka sova
//kakan

Härliga Måndag!

Hej kära du!
Denna helg som vart har vart riktigt trevlig. I Fredags var vi tjejer och killar inne i stan och åt god mat och drack lite drinkar. Vi skulle åka till skansen. Men så vart det inte eftersom det började regna (typiskt) så vi vandrade till Vasaparken där dom hade en "brasa" en stor grill typ haha stockholmare....
Men det var mysigt ändå. Satt på Therese picknikfilt och drack champagne :).

Sen i lördags så hade jag fruktansvärt ont i halsen och var almänt blek. Känndes som om jag var sjuk. Men det gick överpå kvällen då man hade fått i sig lite vin. Kan ju vara så att jag inte kände det p.g.a vinet.. Så åt vi jätte god mat :)


visst ser det gott ut?

Sen i söndags åkte jag och Robin till sollentruna centrum och kollade runt i lite afffärer. Han köpte en Iphone. Är så avis vill verkligen oxå ha en. Så Snygga och shit snabba :|.
Sen efter vi kommit hem kom emma hem till oss. Åt Winerbröd och såg på Jurasic Park haha typiskt mig film :P. Så vi såg 2:a och 3:e filmen. Och så åt vi varma mackor.

Och idag då.. Jobbat, skhit segt. Varitså trött eftersom Måns och Fia har hållt på hela natten med att busa med nå irriterad leksak.

Men gjorde en god middag iallafall i min ensamhet.


Pasta med parmesan, pesto och rostade pinjenötter. Sen Halloumi och Sesam nuggets. En riktig   vegitarisk rätt :) Och såå god. Gjorde en vingrett oxå. Persilja, citronsaft, vitlök, salt och olivolja. Bus enkelt.


Så nu ska jag se på Vampire Diaries eftersom ja gmissade det i torsdags.

Ha de gött //: Jessica

RSS 2.0