<:- SÖNDAG -:>




Slut på denna helg, har dock jobbat hela helgen så har inte vart så ledig. Men skönt att få ihop lite pengar nu när man behöver det som mest. Men idag så har vi sovit till 12. Var helt sänkt då jag vaknade, jätte konstigt man borde ju vara pigg om man sovit så länge tycker jag. Men vi har gjort en citrontarte och jag hoppas den blir god :) inte smakat på den ännu, den svalnar.

Igår kväl såg jag på Karate Kid den var faktiskt bra. Trodde den skulle vara för fjantig nu när dom har gjort om den igen. Men värd att se förutom om man är kille och heter Robin :P.
Men snart snart ska vi åka till Castello och hämta pizza orkade inte laga mat idag alltså.

VILL verkligen ha våår nu. Vill ha på mig så lite kläder som möjligt. Jobbigt att klä på sig lager på lager. Fast idag är det plusgradit och allt håller på att smälta bort. Men det kommer säkert mera snö och mer kyla så ska inte ha för stora förhoppningar. Och längtar till Kreta resan i juni, ska bli såå härligt. Har beställt en svart långklänning och en turkos bikini från H&M Skit snygga plagg dom har fått in till våren nu. Ni borde kolla in på dom ;)

Puss å kram //: Jessica

RSS 2.0