Gott Nytt år på er alla!!!

Så har nyårsafton kommit, och de flesta av oss satsar på en lite lugnare afton. Men tänkte passa på hälsa alla ett gott nytt år. Antar att det kommer vara svårt att få fram medelanden som vanligt.:p Vill gratta mamma och Kurt på bröllopsdagen, hoppas att ni gillar blommorna. :) Vi ses alla när jag är ett helt år äldre, känns konstigt. Man bör vara van vid det här laget. Men önska mig lycka till. :) Kram till er alla //Emma

Happy new year!

Vill bara önska alla flickor ett gott nytt år! Hoppas ni får en trevlig kväll hur ni än firar den :) Vi ses nästa år! Puss och kram. Love you guys! //: Laura

::Tired

Ja gott folk, idag känner jag meg bara som en påse full med skit. Vill gräva ner mig i min säng och bara ligga där, är så trött. Och det blir inte bättre av att gå upp tidigt heller så det ska bli så skönt i morgon då man är ledig och inte behöver göra så mycket. Plus att jag vill bli frisk. Har blivit förskyld och så har jag ont i öronen. Kan det inte bli bättre än så här :P!?! Men annars är det rätt så bra med mig. Igår kväll så hade jag filmkväll med mig själv, såg kärlek på menyn, den är för gullig. Sen kiki tror jag den heter, en japans animerad film och sen 27 dresses :) bra filmer det.... Men ikväll ska jag nog sova eller nått då jag kommer hem. För i morgon ska vi åka och handla lite mat och sen lite dricka, så jag vet inte alls hur vi gör sen på kvällen. Tycker att nyår är lite överskattat faktiskt, men den kan vara rolig ändå :P. Sen åker jag och robin till gotland på fredag morgon och kommer hem på söndag kväll så ni vet vart jag är någonstans. Ska bli väldigt skönt att få komma bort till en annan plats, lite mer natur och sånt som man mår bra av. Äta massa god mat och ge lite julklappar :) sova hyfsat länge och va uppe till sent på natten. Kram//: jessica

Syntax - Pride

Så, nu var det ett tag sen sen jag skrev sist, så jag får göra en resumé på de senaste dagarna. Har inte hänt något intressant på länge. Julafton var mysig, spenderades hemma hos min bror, med närmsta familjen. Fick fina julklappar. :p Jag vill tacka Laura för klapparna. Älskar dem! :D Passar med byxorna jag köpte tidigare. hehe Ica, ingen blir sur för att ni vill vara hemma. Det ska jag också vara. Vi får ha en stor fest nästa år istället. :P Ska snart åka och handla lite till nyår själv, så ska gå nu. //Emma

Hejsan!

Jag har nu en sak att berätta för er tjejer. Att jag kommer vara hemma på nyår, inte gå på någon fest eller nått. För både jag och robin vill vara hemma och mysa och äta god mat och sånt. Så ni får inte bli sura för att jag inte tänker vara med er. Vi ses ju ändå :). Kram Jessica

Lite smått och gott

Jag har lagt in några musik länkar som ni gärna får lyssna på :). Några låtar som jag tycker är bra och får mig på bra humör :).

...Söndag

Idag har jag gjort en god gärning till alla små fåglar, dom har fått massa små bollar fulla med mat så dom klarar vinter. Men jag har gjort lite annat kul också, som att tvätta kläder :P men det är ju ett måste annars kommer man gå naken till slut haha och det vill jag verkligen inte göra. Men denna julvecka har vart bra, ätit alldeles för mycket men inte så mycket godis för den delen :) men man har nog gått upp lite så jag ska ut och gå sen om ett tag. Måste ju gå förbi min blivande lägenhet, se vad som händer och sker där inne. Inte för att man ser in så mycket men det är kul :). Så i helgen har mormor, morfar och farmor vart här på middag och sen igår så var jag ut med Therese och Oskar :) det var riktigt trevligt. Vi var på ett ställe som hette Nivå 22 hehe aldrig vart där förut. Ligger vid Fridhemsplan. En typiskt förfest "krog" där man är i nån timme och sen går vidare. Så idag ska jag äntligen få träffa Laura, har saknat henne så mycket. Känns tomt faktiskt. Så det ska bli riktigt kul, och att få träffa kasper för första gången.. Hoppas han tycker om min lilla present tihi. Det ska bli kul att ge och få en julklapp sen också, och äta pizza haha förut så vägrade jag äta pizza men nu är det faktiskt inte så hatiskt, kanske ibland när man ätit det lite för mycket. Räcker med en gång i veckan iallafall. //: Jessica

Åååh

Åh, längtar till på söndag! Evigheter sen jag träffade mina flicks sist ju! //: Laura

Hej tjejer :)

Jag hoppas ni alla får en trevlig julafton i morgon, med massa god mat och mycket mys :). Så ses vi alla sen på söndag, men jag vet inte vilken tid och vart vi ska träffas så det får vi komma fram till sen. Puss //: Jessica

Taylor Swift - White Horse

Idag har det varit en effektiv dag. Städat rummet och julpyntat. Julgranen är uppe och klädd. Och mamma har julbakat och ställt fram alla hennes miljoner tomtar :p Så nu är det äkta julstämning hemma. Alla paket är köpta och inslagna, utom 1. Den svåraste att köpa till, jag talar självklart om Icas. Varför kan du inte vara enkel? Som Anna, vet 100 saker jag kunnat köpa till henne. Men nej... Men jag lovar att du ska få något fint. Jag vill verkligen inte jobba i helgen, kommer vara fullt med folk, men som tur är, så är vi dubbelt med personal. Och Så har vi öppet längre. Ska snacka klart med tjejerna på msn och se på South Park. //Emma

Jul lunch!

God morgon alla uppesittar ugglor! Det är rätt så tidigt än men jag har vart på jobbet nu i en timme och morgonen började med lite akuta saker. Men nu är det lugnt hehe, längtar till jul lunchen vi ska ha vid 12 :) MAAAT är så sugen på allt gott dom har köpt. Såg det i kylen igår innan jag gick hem.
Men idag är det torsdag och det menas då med att det är en dag kvar på denna jobb vecka, sååå skönt är så trött.
Hatar det här vädret, det är så fruktansvärt äckligt. Men ska inte göra så mycket mer idag, ska skriva ner lite ingredienser till inlagda sillen jag och robin ska göra och lite sånt kul.

Men nu ska jag gå och äta min gröt :) min frukost.


Puss på er tjejer :) //: Jessica

...Onsdag

Sitter man här igen då, tuggar tuggummi det är min nya hobby på jobbet. för dom drar ner på operationer så det finns inte så mycket att göra, väldigt långtråkigt.
Men snart är jag ledig nästan i två veckor :) såå guld värt hehe. Ska verkligen vila upp mig.
Jag hoppas det blir bättre väder snart, och att man blir lite bättre i näsan så man kan gå hem till laura och hälsa på henne, för vill ju inte att Kasper ska bli dålig för att jag är typ lite förskyld.

Men har köpt alla julklappar, det är jätte skönt så jag hoppas alla blir glada av sina julklappar sen :). lagt ut massa onödigt mycket med pengar på det.

Så tjejer jag hoppas vi ses snart och att vi får se vad alla ska göra vid nyår, måste ha nått eller har alla planerat nått annat?

Puss //: Jessica

Vill ha snö!

Idag hade vi julfika i skolan....de va ganska tråkigt, men men alltid kul att få pepparkakor! :D

Jag saknar er tjejer! Se till att bli friska nu kakan och ica så vi kan ses allihopa:) vi kan ju inte ha julklappsutdelning i mars liksom:P;)

Imorn ska jag och min underbara projektgrupp träffas och arbeta med PLG! Har vi tur får vi träffa håkan också:D (Elisabeths hund) Och jag hoppas att Maria har bakat igen, för dom där muffinsen vi fick sist va riktigt goda!


Sov gott allihopa! Vi hörs och ses:)

Dagens låt är helt klart Kate Perry - Hot n cold

Puss!


Helgen!

Vi börjar med fredagkvällen då. Jag och robin åkte in till stan för att käka plankstek. Vi hittade en restaurang på kungshollen som hette dolce vita som var jätte fint och mysigt, inte alls dyrt. Så drack lite vin och åt en jätte god förätt som man sen efter stank massa vitlök... MEN SÅ GOTT hehe.

Lördags så var jag hemma hos therese typ hela dagen. Hon hade gjort ett jätte fint pepparkakshus som hon skulle dekorera så jag hjälpte till lite med att sätta fast mjuka julgranar :) vart super snyggt.
Sen på kvällen så gick vi ner till kung carl nån timme och jag provade en ny drink som therese drack på Kreta hela tiden. Den var riktigt god men den är nog inte så bra att svepa för man fick hjärtklappningar iallafall jag haha. Redbull och jägermaister!! Hur det nu stavas hehe.

Igår så var jag med la familja och julhandlade lite på stinsen hittade en jätte fin klänning på carlings som jag ska ha på julafton, ett par vårskor för 200 kr, äckligt billigt. Men jag var ute efter klacksor men hittade inte riktigt några. Så ska kolla efter det sen kanske nu i helgen :). Sen lite julklappar. Åt Kyckling med gröncurry på wok & sushi där på stinsen sååå gott, ni måste gå dit och äta den rätten.
Sen var jag bara hemma resten av kvällen. Såg lite på den där filmen Silk, tur att jag inte hade köpt den fick den i nån tidning. filmen sög tjurpung så jag stängde av och la mig istället.

//: Jessica


Im back

Hallo gott folk. Hemma igen och mår bra :) Nu finns orken och lusten att träffa er alla igen! Vill ses nån dag!

Tack för att ni orkat med mig under min svåra tid. Love you!

//: Laura

känner mig gammal

Du nu börjar det gå utför!! Jag kan inte vara ute som förr!=(  De var i fredags jag kom på att jag började bli gammal:( eller rättare sagt Anna sa det och jag höll med=)

Jag och anna skulle på julbord med jobbet=) De här var alltså i fredags=) Vi hade jätte trevlig vi drack åt och åt lite mer=)  Sen skulle jag och anna fortsätta ut=)  Som vanligt drog vi till Toxic hehe 

Som alltid så beställde vi shots=) nån lakris shot stackars anna hon gillar inte ens lakris! Sen melon shot! =)
Hur som hälst dansade vi hela kvällen=) fast vi var hyffsat o påvärkade=) Men vi blev gammla på vägen hem! Vi somnade på nattbussen och hamnade i danderyd!:P Där var det bara att vänta på bussen=)  De var då vi kom på att vi blivit gammla på bussen!

Igår var jag ute en snabbis med ica på kc=) redbull jägermaister stavas det så? aja hur som helst vart jag lite på lullen:P

Förlåt Oskar för mitt fylle snack  att du bara inte la på luren! :p

idag Pepparkaks bakning=)

//
kakan

Helgen!!

TJEJER Vad ska ni göra i helgen?!? vill hitta på något med er alla :)

//: Kram Jessica

Howie Day - Collide

Det är redan torsdag. Tiden går alldeles för fort för mig, jag hinner inte med.
Igår var en kul dag. Jag, Emil och Johan åkte till Kista för att se på bio. Body Of Lies, den var bra. Russel Crowe var jättebra, i en roll som man inte är van att se honom i. Fast den är ca 2 timmar och 8 minuter eller nått liknande och när man har en jättestor läsk, så är det tungt sista halvtimmen, när man är jättekissnödig. Fast det tråkigaste men att gå med killarna är man inte får titta i några affärer alls! De har ju rea!

Idag har jag åkt till min bror för att hälsa på Dumbo, mamma var där och städade. (Jo, jag vet att han är bortskämd.) Annars har detta varit en ganska händelselös dag. Mamma hade tänkt att baka kakor och sen är det glögg till kvällen. :p man känner att julen närmar sig.

Kakan, varför måste du skicka dina mess så jävla tidigt på morgonen?
Och Jag är glad att du är hemma och mår bra nu Laura.
Ica, har du några idéer på när presentutbytningen ska vara?

//Emma

......lalalaa

Idag har det hänt nått riktigt stort :). Nu ska jag och robin äntligen få flytta in i en egen lägenhet, det blir den 1 maj och det är ett jätte bra läge. Precis vid trappan ner kommer vi ha våran trappupgång och jätte nära till bussen då. Vi kommer bo grannar med Laura familjen :) hihi. Kanman spionera lite haha, inte för att man kommer se så mycket men ändå.

Så idag är det en en gång en dag på jobbet och det händer inte så mycket just nu för tillfället. Lite tråkigt, för dagen går segare då.
Men ikväll sen så ska therese komma över till oss och ta med fika :) så man får se lite av henne okså.

Jag hoppas det blir bättre med laura så hon kan få komma hem och vila upp sig lite i sitt eget hem. Måste vara jobbigt att tillbringa typ två veckor på sjukhus. Har köpt en julklapp till henne :) hoppas hon kommer tycka om den.

TJEJER!!! när ska vi ha julklapps fika och julkapps byten?!? Ni kan ju säga en dag då det passar så får vi alla bestämma sen en dag :). för det kan ju inte bli av i Maj :P hehe




Hittat ett par jätte coola skor!!

                    

Eller hur hehe massa paljeter på :P




Puss/Jessica








Min Helg!




                                                                             
                                         

Fredags kväll så kollade vi på en film och gjorde inte så mycket mer, skönt det med. Sen i lördags så var vi in till stan. Det regnade då så vi var typ där i två timmar. Var så mycket folk och det var inte kul att gå där. Köpte två julklappar iallafall :). Sen så var det tänkt att therese skulle komma över men det vart inte så. Så jag, robin, mamma och pappa spelade kort... Haha vi drack 3 vinflaskor plus massa annat. Jag kommer inte ihåg nåt från när vi slutade spelet och vägen till sängen! Vaknade upp 7 på söndag morgonen med kläderna på och sminket utsmetat och var värsta bakis. Såg typ ut som nemi på bilden.
Så igår kan an säga att jag och robin sov till 5 på eftermidagen haha

Kram/Jessica

Idag.

Vad alla har varit upptagna, känns som tiden stannat upp I emmalandet. ( ja, jag vet att jag är självupptagen)
När snackade jag med någon av er senast? Om man bortser från nya mamman Laura. :) Grattis Gumman!
Saknar er, era berättelser, men har tyvärr inga själv att dela. :p

Vill ha ett nytt jobb, ett lite renare jobb, mindre stressigt jobb. Jag tror att jag skulle passa perfect på ett kontor.
Tänk er! mig, framför daton och skriva.
Bra med pengar, så jag kan ha råd med alla miljoner julklappar som ska köpas, och jag är extremt sent ute i år. har knappt börjat, för förra året började jag i oktober, detta är inte likt mig.
Nu stressade jag upp mig själv, suck. Ska gå och äta middag, kom precis hem från jobbet, är hungrig :p

//Emma


idag är de lördag

Jag saknar Thailand! ååh.....vill tillbaka:/ satt nyss och kollade på bilder därifrån...skulle passa bra med en resa dit nu:)

Mja...va bara de jag ville säga:) Ha en väldigt mysig och trevlig kväll allihopa!



Kärlek<3


Puss /Anna


Torsdag den 4 December

Klev upp fem i morse för att sen åka till jobbet, men jag var så glad i morse, för klockan 3 inatt så fick jag ett väldigt trevligt sms av laura. Kunde knappt sova efter det. Är så glad för eran skull :).
Så den här dagen har flytit på väldigt bra, tack vare mitt glada humör.

Men senare idag ska jag göra en kycklingsallad hehe är lat men det är så gott. Och sen så ska vi nog träna på gymmet ikväll.

Jag har kollat in massa fina möbler som jag vill ha :) det är så kul när man kan leta efter saker till sitt eget hem

Jag hoppas att alla andra tjejer haft en lika glad dag som mej.

Puss/ Jessica


3 dec

Laura du gör mig orolig:/ Jag säger som Therese...vill hålla dig i handen och veta att du mår bra. Jag hoppas du hör av dig så fort du kommer hem eller så fort du får veta nåt! Tänker på dig..

Finns även en annan person som jag tänker på och saknar väldigt mycket! Jag tror du vet vem du är...

Just nu - kollar på tv med mamma och dricker té.
Imorn ska jag träffa Maria och Elisabeth och ha ett litet möte ute i åkan;) Senare på dagen ska jag träffa Bonelli...ja ni läste rätt! :P


Här har in en bild på mig och min nya vän Jocke från Malins 25års fest i lördags:)


Dagens låt:

Gabriella Climi - Sweet about me

Puss o kram!/ Anna

Tihihi...

Therese du behöver inte bli så förvirrad :P hehe.
Det var jag Jessica som ändrade utseendet, tyckte att den här passade bättre till oss tjejer :).

Jag hoppas också att laura och bebisen mår bra. Tänk om vi får en nykomling nu i veckan :) mysigt.

Idag har det vart en givande dag, allt har flytit på så bra så att jag knappt är trött av utråkning nu så här innan man ska sluta :). Och det var vart lite ljusare ute idag, till och med att man såg väldigt mycke rosa då solen går ner i horesonten, lite mysigt att se lite ljus. Annars blir man väl som en grå råtta. Eller en damtuss :P.

Men ikväll ska jag bara slappa, hade tänkt att träna först men skiter i det. Ska bädda rent sängen istället, får träna i morgon eller nått. känna efter om man inte blivit riktigt förskyld.

Vi kan gärna ses i helgen tycker jag :) spelar ingen roll vilken dag, kan allas es och snacka lite skit

Nu ska jag gå hem.
  

Puss/ Jessica

önskar att jag kunde

Önskar att jag kunde fixa allt. Vill hjälpa alla men de går inte=(
Önskar iallafall att allting går bra med laura och med bebisen som antagligen kommer ploppa ut snart=) Vill hjälpa dig och hålla dig i handen när du mår dåligt. Men jag hoppas iallafall att alla blir glada av min jul sms varje morgon=) 

Nu från det ena till det andra... ska handla min jacka idag=) sen så är det simskola som gäller ska vara duktig idag:P
Oj sen vill jag bara säga att den som ändrade tema på bloggen kan du /ni vara vänliga att medela det tilll mig för jag gick seriöst in furtio miljoner gånger och trodde jag hade hamnat fel=P Sen insåg jag att jag kunde läsa och att det vara våra blogg:P hehe

Jag håller med anna vill att vi ska träffas=) vad sägs söndag? nej fredag blir bättre kan bara ses då jobbar ju i helgen och jag ska på 40 års fika på lördag=) Grattis till Thomas som fyller 40 år idag=) GRATTIS=)

Just nu sitter jag och väntar på att mina byxor ska torka slängde in dom i torktumlaren:P vet inte om man får ha jeans där men dom blir torra=) Sen väntar jag på sms från en viss herre hoppas allt går bra och jag önskar dig lycka till=) puss på dig=)

Sen grattis till ica och robin=) kommer ta över erat tredje rum bara så ni vet=)

Kramar på alla=)


Lay all your love on me...

En av dom väldigt bra låtarna från den väldigt braiga filmen mamma mia;) kan inte sluta lyssna! sååå bra! men jaja...ni vet ju redan alla att jag tycker om den:P ska inte tjata om de nu;)

Var ett tag sen jag skrev nu, vet inte varför egentligen, har bara inte blivit så:P men nu ni! trogna läsare! om jag nu har några:P

Nu sitter jag och dricker te, lyssnar på musik och msnar! ovanligt va?:P har precis lämnat in en skoluppgift också:) Känner mig väldigt duktig! hehe:P
Idag hade vi fototävling i skolan...vilket var ganska tråkigt, hade förväntat mig något mer:P men men...de var väldigt trevligt efteråt iaf! Jag, Maria och Sanna tog en fika och snackade massa skit:) de får vi göra om;)

Några andra som jag väldigt gärna, och verkligen måste ta en fika med snart är er tjejer! De va ett bra tag sen nu..tråkigt ju:/ saknar er väldigt mycket! Vi får ta och styra upp nåt snart! Annars kommer jag och våldgästar er någon dag ändå när ni minst anar det!;) :P

Ikväll är det Desperate Housewives! Missa inte de;)


Här har ni Dj-tomten! (från julmarknaden på grönan i söndags)


Dagens låt:

Från mamma mia filmen såklart;)
"Slipping through my fingers"

Vet ni vad!!!!!

Jag och robin ska få en lägenhet :). Ska skriva på kontrakt nästa tisdag wiiiiiiii hehe.
Är så glad :).

Men nu måste jag spara massa pengar så man ligger lite före.

Ville bara berätta den härliga händelsen för er.

Kram Jessica

Ont i öronen, dricker varmt te och försöker bli av med det onda.

Jag börjar bli sjuk :( och det känns obehagligt för det var ett tag sen jag var sjuk ( förskyld och sånt ).. Så jag har pinat mig till jobbet idag och jag funderar om man ska åka hem. Sjukanmäla sig eller hur man nu ska göra, chefen är borta hehe.
Och jag vill ju inte smitta de andra som jobbar här.
Har det väldigt tråkigt idag, sitter bara här i mitt rum och glor vid datorn så när man är hemma så sitter man verkligen inte vid en dator... Förjävligt tråkigt.

Hehe tycker det är rätt kul att therese skickar ett sms varje morgon om hur många dagar det är kvar till julafton :P. Men jag har inte riktigt fått den där julkänslan än. Ska försöka köpa några julklappar, men det är så tråkigt när det är skit väder ute.

Jag saknar mina tjejer :(, alla dom här fika kvällarna vi hade.

Kram Jessica

...New day

                                                                                        

Goaste Café Mocha ever! Den finns bara vid bussterminalen i stockholm såå gott hehe.



                                                                                       

Men idag då, var jätte trött i morse somnade direkt på tåget och vaknade upp i Karlberg. Så svart och tråkigt ute att man bara vill ligga under täcket och hoppas att det är sommar ute då man tittar fram under täcket. Men det är några månader tills dess.

Idag så kanske jag får reda på om jag och robin får skriva på ett kontrakt på en trea :):) hoppas för det skulle vara riktigt nice att få ett eget hem att bry sig om. Är lite jobbigt att bo hemma, man vill liksom ha sina egna vanor och tider..


I helgen så var jag och robin ut med Dan och Krille i fredags haha var trevligt, drack lite P2 och killarna drack öl så de steg upp till öronen på dom. Det var massa fjårtis killar där nere som irriterade mig väldigt mycket. Dom var så fjantiga alltså. Usch för att vara 18 och ut på krogen... Sen i lördags låg jag och robin i sängen typ hela dagen :P mådde inte så bra, iallafall jag. Sen på kvällen kom Therese till oss och spelare lite Chicago :) det var kul vann en gång.
Sen igår så var vi på Steninge slotts julmarknad, massa folk men mycket trevligt. Tror jag såg en skådespelare, Hon som spelar Eva i vuxna eva och adam filmen :).

Hoppas ni oxå har haft en mysig helg :) Puss Jessica


RSS 2.0