Sjukt kallt ute!! Och snart är det 2010 :)

Mina ben låsnade från min kropp i morse!! Var så kallt och jag som inte har några "fillingar" på mig. Får väl skylla mig själv eller något.
Men det är en bra dag på jobbet idag. Alla är trevliga och så tihi :) bara för att det vart jul och så antar jag.
Så jag kanske får gå hem tidigare idag. Sa jag igår med, men det fick jag inte. Så får hålla tummarna.

Ikväll ska jag göra mycket.....
Laga middag, slå in Annas julklappar, göra pannacotta tills i morgon och sen gå hem till Laura. Kommer va helt svettig då jag kommer dit hehe :P nä då.
Men frågan är va fasiken jag ska göra för middag, måste vara något vättigt för robin kommer hem sen nån timme efter mi.

Och i morgon ska jag laga massa mat, vi ska hem till mina föräldrar och så kommer våra gamla grannar vara där :) ska bli riktigt trevligt. Så vi ska bubbla på simhallen och fräsha upp oss lite innan vi börjar trycka i oss god mat. Hoppas bara att Måns klarar sig hemma de timmar vi är borta. Att han inte blir rädd för alla de raketer som kommer smälla. Får ge han massa mat och vatten som han kan ha under hela kvällen. Då borde han klara sig.

Kram //: Jessica


I'm back;)

Heeeeej!
Detta inlägg tillägnar jag Mareja;)

Har ju inte skrivit på ett bra tag nu, ber om ursäkt för det! Har väl inte haft nåt vettigt att skriva helt enkelt;):P

Såå...
igår kom jag och min familj hem från mitt älskade Torsåker, trivs så jävla bra där asså! hade gärna stannat längre:/
åkte ju upp för att fira jul med kusinerna, vilket vi alltid gör:) så mysigt så!
sen blev de ju självklart ut på folkan på juldagen! efter lite förkrök hos Jocke;) mådde väl som jag förtjänade dagen efter, men kul hade vi! :D




Hoppas alla haft en superbra jul! Ha de bäst nu!
Pusssssssssss

Ps. Idag fick jag veta nåt som gör att jag mår så jävla bra! :D

En ny vecka och nya tag!

Det är måndag och i morse så snöade det här i stan :) det var härligt. Så jag hoppas att det kommer mer snö och att det förblir kvar på marken.
I helgen så har robin varit ledig :) så skönt när han är hemma med mig. I fredags så kom Therese, Anna och Emma till mig för att se på idol finalen. Det var riktigt mysigt :) får vi göra om flera gånger fast utan idol. Vi drack glögg åt pizza och sen åt vi massa mer onyttigt. Drack lite vitt vin 3 Liter :P. Vi var tre som delade på det haha!! Så snacka om att jag var sjukt bakis på lördagen. Hela dagen gick åt att dricka vatten och så sov jag typ bort dagen. Surt haha.
Inte van att dricka så mycket. Jag börjar bli gammal :( hehe men rätt skoj det med. Så var pigg vid 5 då jag lagade middag.

Sen i går så tog vi det bara lugnt, tvättade kläder och sånt där roligt som man måste göra.

Så den här veckan ska jag försöka köpa lite klappar. Har ju inte hunnit göra det än. Har bara köpt lite. Så jag hoppas vi tjejer delar ut den 30 dec.
På tisdag ska vi åka till veterinären för att kastrera Måns mohaha :P hoppas  han blir lite lugnare. Så mamma och pappa inte blir knäppa på han då han ska bo hos dom över jul :P :).

Så jag och robin åker till Gotland nästa tisdag så kommer vi hem på lördag kväll. Ska bli riktigt mysigt att fira jul där i år.

Puss på er //: Jessica


Tjohooo! nu är allt packat nästan allt iallafall:P

ÄR SÅÅÅÅ NERVÖS!!! Blir knäpp vill bara börja flytta grejer! Shit låg och grät en liten skvätt igår eftersom det är sista gången jag sov hemma! Blir nästan tårögd när jag tänker på det! Vet inte varför men de känns jätte jobbigt att flytta här ifrån men när jag flyttade från mamma gick det mycket lättare...
Känns lite jobbigt att bli självständig. Har börjat fundera på grejer som måste göras.. Frukost... vi måste handla frukost! Annars blir allt jätte jobbigt och kaffe och filter och aaa allt.

Btw de är frost ute vart super glad när jag såg att det var vitt ute=)
Julen är här nu=)

Längtar tills att alla vi flyttat in=) så vi kan gosa i soffan glo på tv och äta chips med mycket dipp och även ha ost sås =) Jippi=)

Måste till ikea har ingenstans att ha kläderna får väl ha grejerna i emmas rum:p Eftersom mitt rum inte var så stort som jag trodde men det går ingen nöd på mig:P Anna du får juh nytt golv i ditt rum orättvist:P hehe

JA nu har jag skrivit lite=) Måste göra nånting när Oskar ligger och läser:P Är jätte närvös min mage pirrar:P
ska nog gå på toa:P de kanske hjälper lite:p

kram på er alla=)
En extra kram till Anna och Emma=)

RSS 2.0