Lady Gaga - Alejandro

Det är snart bara 2 veckor kvar tills min semester. Gud vad jag längtar. Känner att det behövs lite ledigt nu, speciellt sen Kakan och Oskar redan varit utomlands, sen drar Ica och Robin till Gotland, Laura åker till Finland, Anna har varit i kina och ska bort snart igen. Är jag den enda som inte har råd att åka någonstans i sommar?

Idag har jag varit i stan med Ica och shoppat lite efter jobbet. Det var kul, men synd att det började regna. Åt en gigantisk muffins vid typ 15, och är fortfarande mätt. Lagade bara mat för att ha i matlåda imorgon. Att jag orkade anstränga mig så mycket är ganska otroligt. Jag har blivit riktigt duktig. Handlade bara på rea i stan, förutom muffisen.
Det var kul idag, måste dra med Ica fler gånger, eller alla Tjejerna. Det skulle vara kul, var ett tag sen vi alla hittade på något ordentligt tillsammans. Förrutom när vi så SatC 2 på bio för ett par veckor sen. Det var jätteskoj. :)

Och dagarna tickar ner till den 30:de då Eclipse har biopremiär :) Värsta najs ju!!!! :)

//Emma

HIM - Right here in my arms

Måndag kväll, och, jag, kakan och oskar är lite smått dragna. Vilket är helt okey, för jag är ledig imorgon och Kakan ska åka till Portugal med Oskar, hennes semester började idag. Så vi firar att sommaren har kommit. :)
Vi försökte dra i Oskar mycket sprit, men han är lite mesig dagen innan flyget.

Annars har det inte hänt mycket att hurra för. Jag har beställt böcker igen, 8 st. Anna säger att det kommer hålla mig sysselsatt i ungefär en vecka, vilket nästan stämmer, för jag har bestämmt att jag ska försöka läsa lite långsammare för att dra ut på det roliga. Vi får se hur det går.

Jag ska vara ensam en hel vecka utan Kakan, undrar hur det kommer att gå?! onsdag och fredag jobbar jag kväll, men fredag slutar jag tidigt, vad gör jag då? messar Anna, Laura och Ica för att hålla mig sysselsatt?! De kommer att mörda mig innan veckans slut. Men vad gör jag på min lediga helg? Ica fyller år den 10:e denna månad, vilket är jätte skoj, och vi ska fira henne på lördag, Hoppas att hon blir glad för sällskapet och presenten. ;)

I Lördags var vi tjejer och såg Sex and the city 2, personligen tycker jag att det var bättre än ettan, men det var mest för att det var mer humor och mindre drama och aggressation i den filmen. Men den är bra, och eqlipse kommer snart, Anna är bortrest då, men vi får helt enkelt se den 2 ggr½ Jag tror att jag kan hantera det, har trots alls 3 biobiljetter kvar. :p Helt underbart.

//Love Emma. :)


På Google. För Kakan skull ;)


Resfeber

Ja jag har resfeber! Blir tokig åker  iof inte förens imorgon men ändå! Jag blir knäpp av att vänta! Sitter här hemma och tänker på hur jag ska hinna packa ner allt. Tvättar alla kläder för fulla muggar! Köpte iof nya kläder som jag ska ha med mig=) Nu sitter jag bara här och svettas! Bor högst upp i huset och solen lyser på! Och det hjälper inte att öppna fönsterna!
Men det ska bli väldigt kul att åka iväg=) Det känns jätte bra att få va lite ledig=) Tror att jag behöver det=)
Aja nu ska jag tvätta vidare =)
Ha det bäst=) kramar från en resfebrig kakan=)

RSS 2.0