Katy Perry - ET

Jag älskar helger! Synd att de är så korta bara, ;( men man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Igår bjöd Channi på middag. Det var jätte gott, sen fick vi tårta till eftermiddagen. Och så såg vi 2 filmer. Först Legion sen Solomon Kane. De var båda bra. :) Kanske värt att köpa själv sen. :)
Idag har vi varit och grattat min systerson Jocke, han fyller 10 år. Så jag åkte upp med mamma och kurt och fikade där. :) På hem vägen stannade vi vid flygfyren och kollade på filmer. De hade Blu-ray filmer på rea, jag köpte 5 st. :) Så nu har jag 105 st. Mamma bjöd på middag, det var extra fin mat idag, för hon hade gäster. min gudmor Anki. :) Har varit igång sen 8 i morse, nu är jag faktiskt seg. Men är fortfarande sugen på att se film, vill inte gå och lägga mig än, då går helgen åt mycket fortare än jag vill. Man vill ju faktiskt dra ut på den så mycket som möjligt. Kanske bode dricka lite cola så att jag vaknar. :p
Nästa vecka ska jag vara ledig torsdag-måndag och då ska jag verkligen njuta av ledigheten. Äntligen lite ledighet. Ordentlig ledighet! Har inte varit ledig sen förra sommaren. :)

Nej, nu ska jag stänga av och slå på en film, vet bara inte om det blir en skräckis, komedi eller action. Bye :)
ps. är besatt av denna låt.

/Emma

GRATTIS KAKAN!!!!!

Grattis Kakan på födelsedagen! Och Ullis med självklart! :)

Hoppas att du får skoj på din kväll ute och är väldigt glad att du bjöd med mig, men har tyvärr bara råd med en helkväll på stan denna månad. :p Och det är imorgon. hehe

Ikväll blir det en film kväll för mig :) Har köpt en massa filmer de senaste veckorna och knappt hunnit se hälften av dem än. Börjar med Road House, sen tror jag att det blit Tron Legacy, avslutar med skräckisar. Det är mycket roligare att se skräckfilmer när det är mörkt ute. :)
Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon och vilka skor, det är kul att klä upp sig ibland, men fan vilket jobb. Förstår inte hur kakan orkar göra detta nästan varje helg. :p
Jag får ta hand om det imorgon, efter jag har vilat ut länge. :p

//Emma

Katy Perry - Firework

Jag har blivit en sån extrem ubernörd på senaste tiden. Efter både jag och Kakan blev besatta av Veronica Mars har jag nu övergått till Martin Mystery. En tecknad serie, som Channi introducerade mig för. Den är skit rolig. :) Finns på youtube. :p Fast det närmar sig sommar, har jag inte kommit in i min läs period än. Har minst 6 böcker jag köpte strax innan jul som jag inte ens har börjat med. Det ser bara snyggt ut i min bokhylla.

I helgen som var var jag med mina syskon, Channi, Emil, Johan och hans flickvän Camilla på bio, vi var och såg Thor. Den var bra, som man kan förvänta sig av en påkostad hollywood film. Men jag gillade den, tyckte det var speciellt kul att det var Kenneth Branagh, som regiserat den. Det är inte ofta man hör hans namn i en action film. Och innan filmen gick vi tjejer runt och shoppade, kom hem med 2 par skor, 2 t-shirts, 2 linnen och en väska. :) Johan jobbade så han kom senare, men emil bara dissade oss, förstår inte varför han inte hade lust att virra runt i Kista med 3 tjejer för shopping?! :p

Och ännu mer pengar spenderade jag när jag beställde 10 blu-ray filmer. Tyvärr klantade cdon sig och skickade fel, så nu måste jag hålla på att skicka tillbaka och hålla på. Suck. Och så han jag gått om Emil, Johan och Fredrik på listan. Det är bara Kurtan kvar men han är den svåraste att slå. Han ligger minst 30 filmer före mig. Men till mitt försvar så klarar jag mig ett tag nu. :)

Kakans födelsedag närmar sig och hon har sagt att hon inte vill ha några presenter, men jag vill ju så gärna! Älskar att köpa presenter, när jag vet vad jag ska köpa iallafall. Jag tycker det är kul. Men det jag vill köpa till henne går på lite med en 1000 kr, vet inte om hon kanske skulle bli lite sur för att jag spenderade för mycket. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Vi var hemma hos Laura och kollade på gamla bilder från olika fester man var på för flera år sen. Jag blir så sugen att bara välja ut ett par st på oss tjejer för att rama in och hänga upp. Det skulle bli så fint i lägenheten. :)



//Emma

Hittade dem på google.


RSS 2.0