I väntans tider!

Nu så får jag snart gå från jobbet, ska ner och sminka mig lite så man ser ut som en människa. Och jag väntar på att kaka nska svara till mig om hon bokat bord. För det är ju inte så kul om man har dubbelbokat på samma ställe :P. Så får se när hon hör av sig...

Ska bli riktigt trevligt ikväll :) Och jag hoppas att det inte börjar regna. Men har paraply ifall att.. 
Vi får helt enkelt uppdatera sen efter denna kväll.

Kram//: Jessica


Paramore - Brick by Boring Brick

Nu har jag betsällt massor av böcker! Jag har kommit in i min måste läsa böcker period igen. Det kommer nästan varje sommar och då kan jag jobba igenom 20 böcker på typ 3 veckor. Jag hade en sån period i för ett par månader sen, men den varade inte så jätte länge. Det brukar mina anfall inte göra på vintern, vet inte varför det är så. Men nu är min Twiligt box kommit kan jag lämna tillbaka Icas bok. T.o.m Kakan vill läsa dem, det ska bli kul att se. :p
Kanske kan övertala henne att läsa mina´Southern Vampire Novels´också, de är lite mer råa än ungdoms twiligt. Eller åtminstonde´A House of the Night Novels´, de är lättare. 
Med de böcker jag nu beställt har jag alla Charlaine Harris serier som hon skrivit, det är bara Sweet and Deadly och A Secret Rage och som jag inte har än, men de är inga serier, har även inga böcker hon samskrivit med andra författare. Så var jag självklart tvungen att beställa från nästan alla serier jag håller på med. The Silver Dragon Novels, The Vampire Diaries, Dhampir och A House of the Night Novels. :)

//Emma

Helgen i lite bilder :)

Jag hade en väldigt trevlig helg :).
Började med en lite slapp lördag förmiddag som senare begick sig hem till therese och Emma. Robin fick stanna hemma och spela tv spel. För han gillar inte de filmer vi skulle se "Twilight mara" är inget för han haha.



Ärligt så såg jag ingen skillnad på vanlig dvd och bluerey :P.
Men det var riktigt kul att sitta alla samlade eller nästan alla. Laura saknades.


En lite trött Therese. Får skylla på att hon vart sjuk eller nått.


Så vart det lite sexy dance för flickorna när det var dags att byta till New moon och då kom Anna :) :)


Hehe alla ser trötta ut och som tur var så hade vi inget kort på mig.....

Så vi satt och snackade massa goja som vanligt. Måste vi göra fler gånger tjejer!!

Jag väntar verkligen tills

Kommer på bio. Måste se den. EMMA!!!


Är ledig i morgon men jag skulle kunna lägga mig nu. Mina ögon svider som om jag doppat dom i ett saltkar.
Har sökt till Komvux nu också så ni får hålla tummarna för mig :)

Ha det gött
//: Jessica

En bra dag idag :)

Morgonen började bra. När jag åkte till jobbet i morse så var jag så glad av att inte behöva stressa. Köpte en kaffe på pressbyrån och tog det lugnt. Åkte med ett tidigare tåg med robin.
Och det är lugnt här på jobbet, glada människor för en gång skull :P.

Har kollat lite på Iphone mobiler :P jag borde egentligen inte kolla på det för då blir jag så fresstad att skaffa en själv. Och som sagt kollade jag runt lite och blev kär. Ska prata om det sen med robin och se vad han säger "om det låter smart" vill säga. För det är ju inte dyrt att skaffa en liksom. Inte lika dyrt som min samsung. Men då kommer jag ha Telia abonnimang.

Men dagen kommer nog flyta på. De kommer bli lite folktomt här sen vid 14 tiden då åker några kolegor "11" stycken till Berlin. Så får se om man kan åka hem lite tidigare än vad man brukar.

Sen ikväll ska jag se på Vampire Diaries och sen True Blood som jag missade igår. Jag somnade i soffan haha.


Vad ska ni hitta på i helgen? :)

Och kom ihåg det är snart den 30 Juni!!!
Slutar jobba här på Karolinska och så är det Bio premiär
ECLIPSE
Typ som en bra avslutning eller något i den stilen. Lite läskigt för jag vet inte vad som kommer hända efter det :| iiih!!


Det är läskigt att sova med  bettskena. Ska ta kort på den så ni får se vad jag får pinas med under natten. Men det känns bra dagen efter. Har inte den brutala värken i käkarna och huvudvärken.


Kram på er mina älsklingar! <3
//: Jessica


Allt känns konstigt.

Ja allt känns konstigt. Först måtte jag hur bra som helst och så vips är jag jätte förkyld och har feber! Jag hade planerat jätte mycket i helgen som jag skulle hinna med. Men men livet blir inte alltid som man tänkt sig. Nu ligger jag här igen som en svett lobba och tittar på extreme home makeover och som vanligt grinar jag som om det var mitt hus dom fixade. Nu tänkte jag försöka ta mig in i duschen eller lägga mig i badet. Men det är nog inte så bra att bada=( jag som köpt en badleksak =) Vill ut i solen men nej det kan jag inte! ÅÅÅ skit ska sluta klaga! Nu till något roligare på jobbet flödar kärleken=) Alla har fått lite vårkänslor =) <3 Det är gulligt=) blir glad bara jag tänker på det=) Kärlek är nog den bästa medicinen. Känner det själv när jag får små söt sms av Booobi=) Det är nästan så man glömmer bort att man är sjuk. Något annat som får mig att glömma att jag är sjuk är att handla smycken:D Handlade ett idag. Det är jättefint=) Ska bli kul och se när jag får det=)
Nu tittar jag på Tyra banks som står och pratar om mens. Ganska bra tycker jag.
Aja nu ska jag vila.
Haha Anna såg en reklam=) Presenteras av lavaskeri:P eller hur det nu stavas:P
//Kakan

Trött och väldigt stressad

Var på dop i lördags. Det var riktigt trevligt. 46 vuxna som pratade väldigt högt, åt god mat och gosade med lilla Oliver. Var så trött igår. Kände mig som en zombie :P. Så låg hemma hela dagen och läste i min favvorit bok till 00.18 på natten, då jag insåg att man kanske ska sova för att man ska ju upp tidigt nästa dag.

Jag är FATTIG!!! alltså det är inte bra att vara sjuk i 2 veckor. Jag ska till tandläkaren idag och betala 3000 kr för en plastbit :( men det är väldigt nödvändigt. Så jag är sjuk stressad att jag inte kommer ha några pengar kvar tills den 26 :| det är liksom 2 veckor tills dess huuuh!!!!!


Japp! så var det påsk igen!=)

WIIIHOOO!!! Påsk äntligen =) Detta innebär mat ,mat och mer mat! =) Vi får inte glömma att det betyder Lååång ledighet=) Inte för att det är jobbigt att jobba men det känns ändå skönt att bara ligga och lata sig=) Eller lata sig .. Jag och Oskar åker runt till våra familjer och äter påskmat=) De är fett nice=) Igår var vi hemma i Märsta=) Vi åt lunch med Ica och Laura! =D Det var trevligt:) Sen begav vi oss Hem till Oskar=) Där vi åt påsk middag=) MM mat=)
Nu är vi på väg tillbaka till Märsta för att äta middag med min familj=) Jippi=)
//Kakan

RSS 2.0