Mysfredag

Har kollat på Let´s dance med mamma och Stefan och nu kollar vi på en film på 5an! :)
Gina är ute och springer och äter på allt som vanligt:P Imorgon ska jag upp med tuppen och jobba! YES! finns inget härligare än att stiga upp kl 7 och börja dagen med 50 sit,ups och 30 armhävningar! nej då... nu överdrev stefan... ELLER jag mena jag, anna alltså ;D de är ju jag som skriver, hehe... pinsamt :)
Sluta ljug Stefan! faan...du ser ju förjävlig ut! du måste raka dig!

du med anna... ;D oooooou

Vi har ätit ben & jerry´s och druckit pucko, pucko! och Stefan är Inte mästare på ostspelet! Så de så!


Puss & kram hela långa dan!
Sooooov gott!

/Anna och Stefan


White Zombie - I´m your Boogieman

Det har varir relativt lite att göra på jobbet denna vecka, men lönedagen är visserligen inte förren imorgon. Men på grund av denna kundtorkan, så han jag fått slutat 2 tidigare 2 dar i rad. : D Det är väldigt skönt, för detta innebär att jag har hunnit göra mycket mer på fritiden. Var och shoppade lite efter jobbet igår, idag, har jag bara hunnit slappa och blivit bestulen av min katt. Hon har på något vis, hoppat bakom mig på stolen och sakta putat av mig. Så jag sitter på kanten, nära på att ramla av, medan hon breder ut sig. Jävla hårboll. :p
 
Måste säga grattis igen till alla som fyller år och gift sig :D Det är ett par styckna, så orkar inte skriva upp det, men ni vet vilka ni är.

Är på lite konstigt humör idag, så det blir Rob Zombie som  är på högsta volum idag, medan jag städar.

//Emma

Ville också bara testa...


SEMLOR i överflöd!!

Idag är det fettisdagen och då ska man äta en semla iallafall :). Jag hoppas vi får semlor hit till jobbet hehe, så man kan svulla lite. Men den här dagen börjar rätt så segt för  mig. Har typ inte sovit bra på två nätter nu och jag vet inte riktigt varför. Har vart orolig för nånting.
 
Men igår så var det en på jobbet som hade vinterkräksjukan så jag ber till GUD att jag slipper det. Fast det hade vart skönt att vara hemma i några dagar. Men inte för att spy stup i kvarten! Då är jag hellre på jobbet.
Jag har idée torka vet inte vad jag ska skriva för nått. Jag har ont i hela kroppen och känner mig konstig :(. Vet inte om jag har hamnat i en sån där deppsvacka. Jag känner mig inte bekväm i mig själv om ni förstår vad jag menar.
Och om nån dag så ska jag och min chef sitta ner och prata lite om vad hon tycker om mig på arbetsplatsen :| läskigt. Tänk om hon inte gillar det jag gör, att jag är skit dålig. Så om jag har vart duktig så kanske jag får lite hörge lön :) för det är typ ett lönesamtal.

Men det lär inte hända så mycket mer för mig i veckan, åker hem och lägger mig i sängen typ..

Kram //: Jessica

kreta bild

 Ville bara testa om jag kunde lägga upp bilden:P

En fet munk med vaniljkräm som var fryst!

Ja idag är jag ledig wohooo!! Eller är det värkligen så kul? hehe Känns ganska ja tråkigt.... känner mig en aning rastlös.. Åkte till ica alltså inte Ica utan ica.. Ni fattar:P Handlade en mass gott eller en massa en påse chips,ostbågar och en cola=) Tänkte att jag och Oskar skulle ha något att mumsa på ikväll=)

Efter en del handlande ooo jag glömde innan jag handlade så klippte jag håret:p alltså inte direkt nån flaschig frisyr utan bara de gamla vanliga=) Frisören tyckte jag skulle tona håret typ i en mörkare nyans för mitt hår börjar bli ganska ljust:P Alltså inte blont utan lite gått... eller som det igenligen heter sandre men jag tycker mitt hår ser grått ut!:p
Ska väl göra det när jag har pengar på kortet:p Fan fattar inte det där pengarna bara svich!!BORTA! hehe eller igenligen vet jag varför men..... hehe kan inte låta bli att handla saker:p typ kläder ,kaffe och kanske en brämhults haloon då och då:p


Aja efter att jag klippt mig gick jag då till ica:P  Köpte btw inte bara snaks utan jag köpte munkar tre stycken=) Tänkte gå hem till mormor för att fika en stund med henne=) Gjorde det=) Hopn var glad och tyckte att det var en bra idé att äta munkar:P Men jag tar min första tugga och tycker det är så där jätte gott som första tuggan ibland kan vara=) Men andra tugga.... Jag möttes av något hårt något jag inte riktigt fatta va de va... Tog bort munken från munken och inser att munken va fryst innuti!!!=( ville bara börja gråta!! Men jag tog mig samman och körde in skiten i mickron=) Och sen gick det och äta=)

Nu sitter jag här hemma .Har rensat en låda med papper .Shit va me skit man samlar på sig skojjar inte....
Bestämde att jag skulle laga lax till middag=) Känner mig så vuxen:p

Pratade  med ica i telefonen=) Vi ska umgås ikväll. Kommer bli trevligt=)

Nu ska jag lyssna lite på Mamma mia soundtrack och titta om jag hittar nån lägenhet:p har intresse anmält mig till några men de känns som om det är lite hopplöst.. inte helt hopplöst utan bara lite. Nått som är hopplöst är att hitta en utbildning som man faktist vill gå!!

// Kakan

magaluf=)

Ja som ni vet så gillar jag låten magaluf=) Tror bokstavligen att Oskar  en vacker dag rent slumpmessigt kommer säga att han raderat all musik och att hans internet uppkopling inte fungerar:p Har kanske spelat den lite väl mycket=) MEN DEN ÄR BRA!!!  Får en super bra feelig av den även fast den inte är så super glad jag menar innehållet är lite sorgligt.

Ja ha dagens bravader ingenting har hänt:P jobbat ,jobbat och jobbat:p Sen lagat lite mat=) eller där ljög jag:p Tittade på när bror min lagade middag. Jag stod för diskandet och dukandet=):P

Nu sitter jag här och försöker kommma på något att skriva men ja jag kan inte komma på nått på nått bra. Alla andra bara börjar skriva och så blir allt super bra. Tänker dels på Laura hon gör typ inget jo är med sin bebis ,städar och laga mat. Hennes inlägg blir långa och intressanta att läsa. Mitt känns inte lika ..ja hur ska man utrycka sig.... Givande:p

Men man får se det från den positiva sidan mitt inlägg blir inte så långt och inte speciellt svårt att förstå hoppas jag:P Skriver inte på det bästa sättet men jag hoppas att det är föståligt =D

Idag kan jag vara uppe länge är nämligen ledig imorgon:P wohoo=)

Nu ska jag glo lite på tv=)

ÄNTLIGEN fredag!!

Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden :P  Inte för att han är så snygg nu men han ser ju inte så dålig ut här på bilden :P. Tänk om våra pojkar såg ut så innan man ska lägga sig och sova :) Fast det gör dom nog ändå ;) hehe.
                                                                


                                                                 

Men idag efter jobbet ska jag köpa alla ingredienser till maten i morgon, det blir väldigt mycket tror jag. Sen ska jag fixa iordning lite tills i morgon också så jag slipper göra allt tills i morgon. Sen ska jag sova haha, min fredag kommer bli väldigt trött efter allt sen.

Så alla som ska komma i morgon vi ses :) ska bli riktigt trevligt att ha er hos oss på middag

Kram //: JESSICA

Nu finns det en lista

Nu kan ni hitta en lista på grejer som jag önskar mig när jag fyller år. Den finns på min personliga blogg ---> laurasnya.blogg.se

//: Laura

.....When the day is short

Hej alla glada filurer!



I helgen har jag gjort rätt så mycket :). I fredags så hade jag och robin en myskväll så jag var inte hos laura då. Men på lördagen så var jag in till stan en snabbis för att köpa lite grejer och kolla in nya affärer på söder. Prövade en kjol som jag har kollat in i några veckor, men så prövade jag den och jag såg ut som en ballong.. Såå hemsk och besviken jag vart. Den är ju så fin.
Men sen på kvällen så var jag hos laura och vi kollade på melodifestivalen och drack vin och åt lite gosaker :) var mysigt. Men jag vart väldigt lullig haha, rätt länge sen jag drack något.
Sen igår så sov jag bort halva dagen för att det var så skönt att ligga under täcket. Sen åkte jag till väsby centrum och köpte trosor :P.

Men idag då, jag ska vara duktig faktiskt. Jag ska gå upp och träna på gymmet hehe. Sen typ hem och vila och glo på tv.
Så nu sitter jag här i mitt rum på jobbet och kollar ut i det fina vädret som vi har idag :) DET ÄR SOL och jag blir så glad då. Det är så mysigt.

Juste i torsdags var jag ju på visning på de nya lägenheterna där jag kommer flytta in sen i slutet av april :) Så fina lägenheter alltså. Och själva toaletten ser ut som på ett jätte fint hotell. Så är glad att jag själv får flytta in där sen, tihi!!


Puss//: Jessica

Magont, fisningar, chips,cola,dipp,pudding och barnskrik

Skoj med tjejerna på denna fredagkväll, bortsett från Ica som inte kunde ikväll. Oscar har doc tagit hennes plats. Nu har vi sett Let´s dance och vi alla hejar på Morgan. :) hehe
Dagen har varit seg, men det börjar ändra på sig lite nu. Anna har äntligen kommit, har inte sett henne på jättelänge.
Vi alla är jättesugna på att ha fest, och att supa till ordentligt, det var väldigt länge sen. Speciellt Laura.
Alien 4 är på tv och oscar koncentrerar sig järrhårt på handligen för att slippa höra oss tjejer snacka så mycket skit, vi kan gå in på riktigt sjuka grejer ibland, så jag kan tycka synd om honom, när jag inte är upptagen med att skratta åt honom. Han blir generad så lätt. haha.
Kakan fes på mig tidigare idag, men som tur är så luktade den inte, iallafall inte så farligt. Hon är ganska elak ibland. Eller ganska ofta på senaste tidigare.

hallojsan cookie here;) Emma blir fotograferad hon gillar det inte=( hon bllir bra på bild så jag fattar inte varför hon inte vill vara med på kort. NUUUU CHOKLAD PUDDING!!!

Kakan vet att den enda som blir riktigt bra på bild är Anna, därför har vi ett djupt kärlekshat mot henne. :p
*Nu sitter Anna och gråter* och Oscar pillar Kakan i öronen. Hon vill att han pillar någon annanstans, hon är snuskig.

Men nu orkar jag inte skriva mer, börjar få slut på skit att skriva. //Emma

Brasiliansk vaxning...

Jag läste i metro idag och där stog det om brasiliansk vaxning. Måste göra ont men jag skulle nog faktiskt kunna pröva det men till sommaren då. Vet dock bara inte vart man ska gå, och jag skulle inte vilja gå ensam och göra det :P. Kollade runt lite på internet och hittade 4 olika ställen som gör det. Och den billigaste var på götgatan 94 som gör det för 400 kr.

Kram //: Jessica

Heath Ledger<3

Sitter och kollar på Casanova. Den är sååååå bra! min älskling är ju med! :)

Seminariumet i skolan gick jättebra..var inte alls så farligt som jag trodde:P vi satt bara och diskuterade, hade trevligt!
Efter skolan tog jag en liten fika med Mareja och Sanna:) Alltid lika mysigt^^ Den här gången var vi på sturekatten, för Mareja skulle ta bilder till sitt reportage.

Imorn är det skola som gäller, ska ha klasstimme och snacka om tidsestimering och LiA och massa sånt:P blir nog bra:) får se va de blir för lunch imorn...thai kanske?;) eller varför inte systrarna perssons! hehe:D

Nu ska jag se klart på filmen!



Ville bara lägga in en bild:P de här är två Swarovski figurer på jobbet.

Ha en superbra kväll mina kära vänner:)

Puss & kram! / leeloo


Vad ska man bli...

JA det här med vad man ska göra i sitt liv.... Jag vet inte vad jag vill göra jag har så många olika tankar hela tiden. Ena stunden vill jag bli frisör och sen vill jag ta hand om människor, på sjukhus då. Och sen massa annat som jag inte kommer på just nu. Det är så svårt. Men än så länge trivs jag här på thorax så är väl kvar här ett år som jag skrivit kontrakt på och sen får vi se om jag blir kvar här :).

Men idag ska jag efter jobbet köpa en digitalkamera och det förvånar mig inte om den inte finns inne på lager bara för att jag vill ha den. Brukar ha sån otur. Så annars får man köpa den på internet och hoppas att man får den sen till slut. Har också beställt sommarkläder från ellos som borde komma den här veckan :) tihi ska bli kul.  Och lite filmer från cdon.

Men i helgen så firade vi robins lillasyster, det var riktigt trevligt. Vi var hos henne och tog en fördrink sen gick vi till en restaurang som hette  Halva stekpannan som ligger på Åsögatan på söder. En jätte mysigt ställe med god mat. Så vi satt där i nästan tre timmar och hade det trevligt. Sen åkte vi alla hem.
Sen igår (söndag) lagade jag och robin värdens goaste lunch. Biff Rydberg. Ni kan söka på receptet på internet så kommer det upp massa olika recept men det är så gott. Så när ni vill laga mat så måste ni göra det. Så enkelt.

I morgon ska jag klippa mig och färga mitt hår brunt :) ska bli roligt hihi.

Puss & Kram //: Jessica

=)

Bästa projektgruppen! ;)
Va bara tvungen att lägga in en bild från våran branschdag:)

För er som inte vet vilka det är så är det, fr.v Elisabeth, Maria och jag


Saknar vårt frukostmys!

//leeloo


Sööööndag

Hej svejs!

Idag har jag jobbat...de va kul:) Gaye är så söt!" (min chef om någon undrar) :P
Igår jobbade jag ju också..och efter det åkte jag hem och senare på kvällen spelade jag en massa roliga spel med Peter, mamma, Johan, Natalie och Erik...de va kul:D

Imorgon är det skola som gäller, seminarium! Lite nervös är jag nog faktiskt..men de ska nog gå bra...fick ju en väldigt bra grupp:)


Nu ikväll har jag och Peter pluggat på tentan och gjort världens godaste chokladpudding! :D

Den innehöll chokladpudding, banan, frusna jordgubbar och glass! väääääldigt gott var de! testa vettja;)

Här har ni en bild;)



Mums!^^

Nu ska vi se lite på tv och sen sova!

Sov gott alla mysiga människor! :) Hörs och ses!

Puss & kram // leeloo


RSS 2.0