H E L T S J Ä L V!!!!!






Asså jag klättrar på väggarna snart. Så lilla är det. Har druckigt 5 koppar kaffe på tre timmar wohoo.  Kommer kissa på mig snart :´(  och har 5 timmar kvar haha. Tur att jag har med mig tre tidningar en bok och lite mat så jag klarar mig. Och så har jag internet :) :)


Zerophilia

Heeeeeeej  gott folk!!!!
Läget?

Nu har det vart sommar och alla har vart upptagna på sina håll och inte hunnit skriva något här på bloggen. Undrar om någon ens läser den här :P hehe.
Men Jag har börjat plugga och fått min första läxa. Inte för att den är så svår. Ska bara skriva vad jag tycker och vad jag har för erfarenheter :P bra va :) :)

Jag har sett världens roligaste film :P eller ja det är mycket sex i men väldigt rolig ändå :P Zerophilia. Har letat efter den på internet, vill köpa den men finns inte någonstans. En tår i ögat.

Men jag såg den för någon dag sen på tv och den handlar om en kille som har en Z-kromoson i kroppen. Fast han vet inte om det själv. Han la märke till att han hade svårt att få orgasm och hans lilla grej vart helt konstig. Så han tog kontakt med en Speciell doktor en tjej som sa att han och kanske 100 till hade den Z-kromosonen i kroppen. Och det betyder då att han kan ändra kön när han har sex med en annan som han. Och efter han har haft det är det bara med den personen som han kan ändra kön med :P skit roligt. :P man måste se den för att fatta. Helt galet men ja. Inte så sant heller för den delen. :P eller jag vet inte det kanske finns någon där ute i världen som kan göra det :P stackars person....



www.youtube.com/watch?v=6o6KliPIUkU&feature=related


Lyssna på denna låt och så får man se lite bilder från filmen :)

Ha en bra kväll Puss på rumpan


// Jesscia

RSS 2.0