Snö överallt!!! Galet

Ligger i soffan och slapp tittar på tv, är rätt trött men vill inte gå och lägga mig. Men jag borde göra det, för i morgon kommer min farmor hit klockan 11.00 på fika :P tidigt jag vet men hon fick bestämma tiden :) snäll jag är va.
Men sen efter det tänkte jag åka till stinsen, tror jag iallfall. Men det kan ändra sig tills dess.
Min skola är snart slut bara två terminer kvar ;) så på onsdag är det avslutning med fika och snack.

Åker till Gotland över jul och det ska bli riktigt mysigt. Hela robins familj :)

Den här snön blir jag galen på. I morse då jag skulle gå till skolan kom jag knappt över bilvägen för att det var så mycket snö, inte änns plogat vid övergångsstället!!! Så man vart ju dyngsur upp till knäna, great tänkte jag då och svor lite för mig själv.

Sen har jag tillbringat eftermiddagen hemma hos min mormor och morfar :) plockade fram lite julgrejer. Tänk er två stora bokhyllor fulla med tomtar, fick en chock då jag klev in i deras vardagsrum :P mormor samlar på tomtar men viste inte att hon hade sååå många tomtar. Och plus de andra som var lite varstans i lägenheten haha, FINT!!

I morgon kväll ska jag hem till therese och emma, vi ska svulla eller jag sa inte äta så mycket av de goda, men kommer ta med mig muffins och lussebullar jag gjort :) super goda hihi, kan om jag vill.

//: Kram Jessica

Snart är det Jul! :)

Nu är det bara 11 dagar kvar till jul. Och jag måste erkänna att jag längtar tills det blir den 24:e, även fast det blir mer för mig att göra. Min familj kommer nämligen hem till mig, så det är upp till mig att städa, laga mat och fixa så att det finns sittplatser åt alla. Mamma har lovat mig att hjälpa mig maten, hon är ledig dagarna innan jul. Till skillnad från mig. Och jag har lyckats köpa alla julklappar. :) Beställt en del som tyvärr inte har kommit än. Hoppas att det kommer i veckan.

Idag har jag och Kakan bakat peppakakshus och knäck. Det blir mer och mer juligt för var dag som går, fast måste erkänna att det märks inte att det är Lucia idag. Har inte hört en enda lucialåt eller nått.  Lite tråkigt men jag överlever. :p Och Kakans julrim, blir bättre och bättre för var dag. :p
Snart är det dags att ta fram julgran och julkyrkan. Men det tar vi senare i veckan. Här skjuter man på allt till sista sekunden! :p
Julkorten jag och Kakan skrev har kommit fram, yeey! Och vi fick själva 3 st idag. Alla var till Kakan. Jag fick en räkning från bredbandsbolaget istället. Mindre skoj. Men men.

Nu ska jag slappa, medan Kakan kämpar för sin kola knäck liknande godis hon gör.:p

God Jul och gott Nytt år.

//Emma


Grattis Teski :)

Tessan fyller 21 år idag så hon bjöd på en riktigt smarrig tårta idag på jobbet^^ mums!

Vi har suttit samlade runt en värmefläckt på jobbet typ hela veckan för att det är så jädra kallt:P typ bråkar om platsen där hehe:P

Åh imorn är jag ledig! (eftersom jag jobbar helg):P ska nog mest va hemma bara och städa och vila..känns som att jag har fått halsfluss eller nåt annat kul:P men har inte tid med sånt tjafs! ska ju på två kalas i helgen:)
På lördag blir de ut och käka på restaurang med Tessan och massa trevligt folk och på söndag ska vi fira söta lilla Kasper:)

Nu ska jag dricka upp mitt te och hoppas på att halsen mår bättre snart:P Får se om jag får nån sömn inatt:P men jag får ju iaf sova hur länge jag vill imorgonbitti:) länge sen man fick de:P ska njuuuta^^


Ha de bäst allihopa!
Puss o kram

/ Anna

RSS 2.0