Crazy :) boboopidoo!!

Hej fina du :)... Nu har vi äntligen fått se lägenheten och den känns enorm :P. Typ som att man kommer gå vilse där första veckorna.
Och vi måste köpa lite mer grejer för att fylla ut lägenheten så det inte ekar haha.

Men ikväll så hade jag och robin tänkt att vi kunde vara där efter brasan :) spela lite lyssna på musik och dricka lite :) så vi ska fixa lite så vi kan sitta bekvämt innan vi drar ner till brasan :) najs najs. Om ni läser det här idag så kan ni ta med er lite chips eller godis :P så man kan snaska lite :) och ha lite i morgon då vi ska flytta över alla tunga saker hehe.

Men just nu så sitter jag här på jobbet och väntar på att något ska hända för jag vill fort hem :) packa ner lite grejer i kartonger tills i morgon och så. Hämta vardagsrums bordet och så.

Men Jag hör av mig till er senare idag. Så får du ha en trevlig dag.



 

Kram på dig //: Jessica


Hemma från en underbar resa!

     


London!

Yes!:D Snart åker vi! Wohoooo:D Bara några timmar kvar nu! Håller på och packar lite;)

Ni får ha en jättebra helg allihopa!
Och tjejer! Vi ses när jag kommer hem! :D

Puss puss/ eran alldeles egna lilla leeloo

You are and will always be on my mind<3


Bild!

Ja jag måste ju slänga in en bild från helgen också!

Den här gången får ni en bild på min otroligt härliga kusin Jocke! ;)


Ledig måndag:)

Känns skumt att det är måndag idag...men skönt att slippa jobba;)

Helgen har varit underbar! Har varit ute på stan med Peter och gått runt i nya skorna;), varit i Torsåker och legat ute i solen och druckit champagne, ätit en massa god mat och en hel del godis!

Hoppas ni också haft det jättebra:D

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka lägga mig rätt så tidigt:) kanske kolla på nån film!

Imorn är det tisdag...sen är det onsdag och sen åker vi!:D wohooo! ska bli så kul!


Ha en jättemysig kväll!


/leeloo

The Beatles - Here comes the sun


...Onsdag och snart lång helg!!

Jag typ bara längtar tills det ska bli fredag. Då ska jag ligga rätt så länge under täcket tills jag inser att jag legat för länge och sovit, men så skönt det ska bli.
    
Jag har börjat läsa på tredje boken i The Twilight Saga. Dom böckerna är så spännande att man får hjärtklappning då man läser dem hehe
.

Men idag så har det inte hänt så mycket, har för det mesta suttit här vid min dator på jobbet och kollat runt på internet så jag blir lite less på datorer då jag kommer hem från jobbet om man säger så... Men ikväll så ska jag och robin gå upp till gymmet och lyfta lite skrot :) ska bli skönt att äntligen få göra något vettigt idag. Sen efter det ska jag nog läsa eller nått, se på tv tror jag. Äta min Magnum glass som jag köpte i måndags som jag inte än har ätit upp :P hehe. Den där nya sorten med brownie grejs i. Den är väldigt god iallafall.

Nu ska jag gå och städa lite salar så jag får gå hem sen :)

Hej då

//: Jessica

Så söööt!


Ryan Star - Brand new day

Det var ju ett tag sen jag skrev ner mina tankar för omvärlden, så tänkte göra en kort sammanfattning. :p
Absolut inget har hänt utom att jag blivit extremt sjuk, för typ 1,5 vecka sen som jag precis börjat återhämta mig från. Så har då inte kunnat träffa några kompisar sen lilla Kasers dop och festen på kvällen. Och när jag och Anna skedade dagen efter, medan Kakan fixade allt, med vår motvilliga hjälp :p
Önskar att jag varit frisk i helgen, för då skulle jag ha kunnat festa med jobbet igen, det är jävligt kul, blev speciellt sugen när Joanna fylleringde mig i lördags kväll :p Och när man hör sin chef garva i bakgrunden. :p har aldrig riktigt festat med Martin.

Nu ska jag ta det lugnt och njuta av min kväll och min lediga dag imorgon :) Ska fortsätta att snacka med Ica på msn.

//Emma

Jag gillar inte våren!!!!

Som alla kanske vet nu så börjar det ju bli vår!! Och det värsta med våren är POLLEN... Jag har halsmandlar som är stora som golfbollar och helt blodig i näsan för att mina polyper gör såååå ont. Men vist jag gillar att det är vår bara för att det snart är sommar och att det är lite ljusare ute :P. Annars är den rätt så hemsk. Så jag hoppas att mina klena allergitabletter kan börja verka någon gång :(.

Men idag ska jag iallafall ge mig in till stan för att köpa en present til min kusin som fyller år i morgon. Typ dusch grejer för han ville inte börja lukta illa sa han. Han fyller typ 9 år :) hehe lite gulligt. Så jag ska försöka hitta något som luktar gott. Sen kanske jag hittar något till mig själv om jag orkar gå :P hehe. Åker väl 13.06 härifrån....

Sen ikväll ska jag läsa ut Twilight och sen kanske börja på den andra boken :)
Och sen lägga mig under täcket och bara försvinna....

Hej!

//: Jessica

Grey´s anatomy

Japp, de är på tvn just nu. Mammas favoritserie och jag håller henne sällskap och kollar lite jag med, som alltid;)

Antar att min kära vän Jennifer kollar nu också...annars missar hon nåt! är även hennes favoritserie nämligen:P

Själv väntar jag på Fråga Olle som börjar sen^^


Idag har jag varit på praktiken som vanligt och jobbat på! Imorn ska jag vara med och ha en presentation för Telenor! Ska bli kul!
Och förutom det så ska jag...städa lite här hemma:P tänkte göra det idag men jag pallade inte..så de får bli imorn!


Här har ni lite bilder från jobbet...bara för att jag tycker om mitt jobb så mycket! ^^
Zohra är så söt! Alltid lika glad:D Och Therese är ju alltid lika snygg förstås! Inte konstigt att ryssar vill köpa henne och kineser erbjuder henne lägenheter! haha:D
(ja jag står i affären och äter) Tänk att jag går till jobbet även när jag inte jobbar...gillar man sitt jobb så gör man! ;)






Ha en superduper bra kväll allihopa!
Nu blir de Fråga Olle och snyggmartin;)

Pusspuss/ leeloo

Taylor Swift - Love story


Vårkänslor :)

Nu har jag kommit hem från gotland :P lite tråkigt men väldigt skönt att komma hem. Det är typ som att  man ska till "landet" om man nu kan säga så. Men vi har haft det väldigt trevligt med god mat och sånt. Och av min förvåning så har jag snart läst klart Första boken " Om jag kunde drömma" Twilight alltså. Och den är såå bra, man liksom sugs in i boken :) den är så gullig och rolig :P.

På en radiokanal som jag brukar sitta och lyssna på när jag jobbar spelar en låt som jag och therese lyssnade på när vi var "små" fast det var nog mest jag som gjorde det men hon vet vilken jag menar. " Rollerstar eller rollercoser" hur man stavar det vet jag inte men hon typ sjunger det i låten. Åker på rullskridskor typ halvneck :P haha.

I morse var det kämpigt att komma upp ska jag säga. Men jag får se det positivt, det är typ varmt ute och sol och vårkänslorna pumpar i min kropp och så känsligheten av pollen. Jag hatar pollen det är nog det värsta med våren som nästan får en att hålla sig inne bara för att slippe kliande ögon, snorig näsa, halsont och tröttheten som man får.

Ska försöka komma ut sen ikväll. Typ gå en promenad om jag inte är allt för trött...... haha kommer vara trött!!

Sen så ska jag och therese på kryssning den 22 maj :) ska bli riktigt skoj det.. Men jag kommer inte spendera så mycket pengar då ska jag redan nu säga :P. Ska försöka spara lite så man kan ha lite kul i sommar sen, utan att behöva känna sig fattig.

DET är många timmar kvar tills jag slutar!! Jobbigt.

Puss & Kram

//: Jessica


RSS 2.0