En dag som inte vart som alla andra

Ja dagen har definitivt inte varit som den brukar. Började med att jag började senare än vanligt detta händer möjligt vis en gång om året. Sen ska man åka med pendeltåget som naturligtvis var försenat. Som tur var kom tåget som skulle komma en kvart tidigare och jag han i tid=) Men det gjorde inte hon som skulle öppna så vi fick vänta i en lite stund och vips så hade halva dagen gått!:) Sen så gick resten av dagen fort den med. Ja ha sen så skulle man hem igen då var det fortfarande förseningar. Idag sprang jag i rulltrappan igen men jag ramlade inte så som jag gjorde i onsdags morse! Har fett ont i armen och ett blåmärke och en bula. Anna druttade inte heller omkull:P Vi kom båda på tåget helskinnade! Sen satt vi där och jaaa åkte tåg hem:p
Idag när jag efter en del om och men kom hem stod maten på bordet=) Emma hade duktat och gjort lövbiff med pommes=) Fett gott!=)
Nu ska jag kolla på en hemlis som jag och Anna har:P hehe
Ser fram emot helgen=) ska bli skönt med lite ledighet:D Som om jag inte haft det tänker ni säkert:p Men att vara ledig och vara sjuk är olika saker. När man är sjuk kan man liksom inte njuta av att man är hemma utan man ligger mest i soffan och mår jätte dåligt. Det ända som är bra med det är att det är okej att ha täcket i soffan och man får kolla på film fån morgon till kväll=) Även om man som jag ser början av filmen däckar och vaknar när eftertexten kommit fram:P
Så ledighet är bättre man kan gå ut göra som man vill. Vara på party tills fötterna blöder och sova tills dagen blir natt=)
Nu ska jag sluta skriva och snart gå och nanna kudden=)

Önskar att jag var tillbaka i värmen i Thailand

Sitter här hemma! Ja klockan är 11:30 och jag är hemma. Är nämligen sjuk. jippi! Det är faktist inte speciellt kul=( Kan ju gotta mig i att jag mår bättre än igår och natten till tisdagen! Shit jag trodde seriöst att jag skulle dö. Min hals kändes super stor och det kändes som att andas genom ett sugrör. Just nu sitter jag bara och nyser och nyser !
Nu ser jag på top model och dom är i Thailand jag vill tillbaka! nu ska jag titta vidare! Dom har liknande kläder på sig nu när dom ska dansa. Som när jag dansade Thai dans.
Nu ska jag dricka mer te!

Kent - Töntarna

Nu sitter jag gömd inne på mitt rum, för vill inte störa Kakan och Oskar, som sover och är fett bakis, hehe. Tro mig jag kommer mobba dem som fan för det, eftersom jag mår bra.

Personalfesten, var lyckad, det var skitkul, och bilderna Theresa och Marie tog kommer att följa oss livet ut. Måste erkänna att jag inte alls var taggad på att gå, inte ens igår kväll, men när man väl var där så var det en helt annan sak. Men jag åkte hem ganska tidigt, för jag är den enda som bor i märsta och måste åka hela vägen själv och vill då hellre åka pendeltåg än nattbuss.
Kakan kom hem tydligen vid 5, men jag har inte hört något alls, så sov förmodligen ganska hårt då :p Hotade med att dammsuga, men det ville hon inte alls att jag skulle göra, hehe. Om jag ens kommer att se henne idag innan hon åker till sin mormor, vet jag inte.
Och eftersom vi skjuter upp fotograferingen tills någon annan dag, så kommer jag messtracka Anna, för att jag är relativt uttråkad. :p Och kanske Laura och Ica. :p hehe

Det jag borde göra idag är egentligen att städa undan lite, speciellt i mitt egna rum, men skulle nog inte skada om jag tog hela lägenheten samtidigt. Bokhyllan skulle behövas dammas av, tvn också, det ligger chips rester på mattan i vardagsrummet och ärligt talat så minns jag inte när vi vattnade blommorna sist.
I fredags kom Kurtan hit med en kompis till honom som är elektriker, så de kopplade in vår tvättmaskin, så kanske ska testa att köra den idag :) Tro mig det kan behövas. Kakans tvättkorg är proppfull och det kommer min också vara när jag flyttat över alla kläder från golvet in i den.

Nu är jag hungrig, så funderar på att fixa lite frukost. Om jag orkar, sen kanske bara sitta och läsa min bok, lånade The Dirt av Mötley Crue av min syster, jag är inte mycket för självbiografiska böcker, men denna är riktigt bra. Svår att lägga ifrån sig, rekomenderar den starkt. :p

Och tack till Ica som skickade låten till mig, gillar den väldigt mycket, hoppas att du mår bättre än kakan idag :p

//Emma

=)

Japp en glad gubbe=) Det blir rubriken idag=) Jag är glad=) Igar var vi ute jag och Oskar! Han har kommit hem nu=) Så igår var vi ute för att hans kompis fyllde år=) Så det var kul var på limerick i stan de var helt okej där. Bättre än vad jag trott att de skulle vara=) Så totalt så var kvällen lyckad och trevlig!
Idag är det 20 års kalas=) Ska bli trevligt=)
Imorgon vet i fan vad som händer kanske lite fotografering=)  Vem vet beror väl på hur jag mår imorgon=P
Men Anna jag har förvarnat att jag kanske inte kommer :P
Nu ska jag bli lite ren =)

Pappers röj, ravioli och chips... ooo glömde loka

Ja som det står i rubriken=) Jag och Emma har idag ätit ravioli och städat ut gamla kartoner:P Äntligen det borta=) De enda som är kvar nu är frigolit. Dom har ingen sortering för det. Det finns iallafall ingen bild på de någonstans.
idag har jag och Anna varit i number 6 :P Där vi byggde en jätte pyramid av bägare=) skulle vilja trycka in bilden här men de gick inte får se om jag får in nån bild:P tänkte ta bilden där jag försöker posa lite för kameran..
Sen skulle jag ta en bild på mina läppar för att skicka till Oskar och säga puss. Det gick inte så bra:P
I helgen blir det kanske lite fest och 20 års kalas=) 

Sov gott vakna tort=) 


försöka se snygg ut.. puta med läpparna

Här är profs posaren:P





Hahaha ett gott försök... Synd att näsan kom med:P Lite kul att den gjorde det viste inte att jag hade en så sne näsa. Men vad gör det =) De syns inte om man inte tittar på mig utifrån grodperspektiv:P


ROSA det är guldkanten på mitt liv=)

Japp! Rosa allt är rosa från mina skor som faktist inte är mina från början är rosa, Telefonen är rosa och nu är den här min nya rosa mini pc!=)Jag lyckades själv installera allt och nästan fixa internet själv:P Fick bara lite hjälp av Anna och Emma=) Även min bror och Annas pappa=P varför skrev jag det där? Det var onödigt. hade jag inte skrivit det så hade ni trott att jag klarat av det själv. Men jag är så glad att jag inte pajade datan innan jag öppnade den så bara det är jag glad över.
Idag har jag fått en jävligt god middag min nuvarande fru nr 1(tuttis) hade lagat falukorv och makaroner=) Det var otroligt gott eftersom jag ätit kina mat två dagar denna vecka och även ätit på Gyllene måsen=)
Shit va gott det kan vara med husmans kost ibland! Det är även gott att äta tyrkisk peber ibland:P
Just nu sitter vi här och dricker loka och äter peber:P Emma har packat kylskåpet fullt med loka flaskor även tropikana juice=) Fan det där lät nästan nyttigt!:P

Anna åkte precis här ifrån hon käkade lite korv och makaroner med oss=) tyvärr så åkte hon hem tidigt=( Men jag får juh se henne igen imorgon=) Klockan 20 över åtta förstår nu varför hon ville hem tidigt för att få sova:P Det borde jag gå och göra nu!
Jag försov mig det i morse första gången sen jag började jobba!

Nu ska jag fortsätta kolla in min dator och sen ska jag sova =) Emma spelar rayman:P
Puss och kram

Härliga Lördag!

Äntligen helg!! Iofs så var jag ledig i går med men det är såååå skönt att inte vara på jobbet. För denna vecka har varit ett helvete. Jag har vart så trött har inte orkat göra någonting alls. Har likson lagt all energi 110% på jobbet denna vecka.

Så idag ska jag städa wohooo. Robin jobbar 12-24 så jag är hemma här nästan helt själv. Måns är ju här sen kommer Therese över på fika sen någon gång :) ska bli väldigt trevligt :)..

Den här helgen lär nog inte bli så livlig, ska inte göra så jätte mycket. bara vara liksom.

Puss och kram //: Jessica

I like

Halsfluss, körtelfeber eller svininfluensan? Bara och välja! Något är det iaf...tror mest på halsfluss dock:P
Mår alltså inte så jättebra...men jag kämpar på ändå!

Ikväll och resten av helgen blir lugn! Måste vila upp mig och bli frisk! Förra helgen var ju...inte så lugn precis:P men kul va de!:) drog till KC med Kakan och innan de förfestade vi hos hennes brorsa.. Han är farlig den där Jonas.. De måste varit hans fel att jag mådde som jag gjorde i söndags:P

Men men snart blir de till att festa igen! Verkar bli fler och fler fester och liknande inplanerade framöver:) jag och Kakan som sa att vi inte skulle dricka på ett tag:P men ser fram emot de ändå!

Nu ska jag fortsätta kolla på Let's dance med mamma (som har fått samma sjukdom som mig:P)
Ha en superbra kväll alla söta små filurer! Vi hörs och ses!

Här får ni en bild på mig och min fru från nyår!


PUSSSSS / Anna


Lady Gaga - Bad Romance

Nu har det gått över en månad sen jag flyttade in, det har gått väldigt fort iallafall. Vi har börjat få till det riktigt ordentligt. Och idag har jag och Kakan plockat bort julen. Lite tidigare än vad man egentligen ska, men det är den enda tiden vi hinner göra det på.
Vi har köpt en tvättmaskin, den är jättefin, men vi har inte kopplat in den än, men det gör vi så fort vi vet hur. :p Och så köpte jag en ny tv, den är jättefin. Och nu kan jag spela mina blu-ray filmer så att det blir bra bild på dem, som det ska vara. Eftersom jag fick ett playstation 3 av min familj i födelsedagspresent. :p
Sov över hos mamma och Kurt igår, så kom hem för bara ett par timmar sen, och både Anna och Kakan är bakis, eftersom de drog ut till Kc igår. Det är ganska kul att mobba dem. Speciellt kakan, som snart ska åka iväg till sin mormor. Fast hon påstår att hon nyktrat till nu, men man kan se på hennes ögon att hon egentligen inte mår så bra. Hehe.
Vet inte riktigt vad mer man kan säga, förrutom att jag ska ha mitt födelsedagsfika på Onsdag 13/1. Samma tid som vanligt. :p
Måste tvinga med er tjejer till sf-bokhandeln  någon dag så jag kan handla lite böcker, läst mina så många gånger nu, men har lånat ett par Terry Pratchett böcker av min syster, så jag kommer nog att överleva en stund till. :p

// Kram Emma

RSS 2.0