Manowar - Warriors Of The World Unite

Klockan tickar, och snart är det dags att hämta nycklarna, till våran nya lägenhet. Det har gått så fort och det känns som jag inte riktigt hunnit med allt som jag skulle ha gjort innan jag flyttar. Måste erkänna att jag inte är klar med packningen. Måste ta det sista imorgon kväll. Toalettprodukter och sånt, nudlarna som jag bestämt mig för att snå med mig hemifrån. Resten av mina kläder. Ska börja lite smått nu, för jag är för uppspelt för att sova än måste jag erkänna.

Men jag har slagit in de julklappar som jag har hunnit köpa, var rädd att familjen skulle kunna hinna se vad det var om de var oinslagna. Så var tvungen att åka till maxi en snabbis och köpa julettiketer och snören. Kunde inte låta bli att köpa 2 blu-ray filmer till mig själv då. :p Simpsons The Movie och The Sentinel.  jag köpte även en julkalender. Tycker chokladen är så god. :p

Måste erkänna att det inte hänt något speciellt på de veckorna jag glömt bort att skriva om, var sjuk för 2 veckor sen, låg hemma halft döende med feber och hosta. Men det har som tur är gått över helt nu.
Såg New Moon med Ica och Anna. Den var bra, speciellt om man gillar Twiligt-serien. Måste erkänna att jag saknade mycket från boken, som jag tyckte var ganska kritisk information i storyn. Så det kanske finns med några "deleted-scenes" på dvd när den kommer ut. Det värsta med att se filmerna är att jag blir så sugen på att läsa böckerna igen. men tyvärr så har jag dem inte. Får köpa dem, kanske efter jul, får mer pengar i januari, kommer jobba valdigt mycket under julen, finns ett par röda dagar att samla in :p

Ica och Robin har fått världens sötaste kissekatt, som heter Måns. Jättefint mönster har han och han är jätteliten! Väldigt pratglad och social. Lekte mycket med honom igår, han blev helt slut :p Ica måste lägga upp en bild på lilla bebisen, så vi har något att "ahwwa" åt. :p

Nej, nu måste jag börja packa lite innan det blir för sent :p
// Emma

Ont i lungan :(

Hej min kära vän. Vi kan ju börja med fredag kväll, den var helt underbar. Både anna, jag och emma satt som fastklistrade med jätte stora ögon :) filmen var så bra tihi. Så jag kommer se den massor av gånger sen då den kommit ut på DVD.
På vägen hem så var det en full äcklig gubbe som skrek på perongen i sollentuna "Kärlek är för tidigt i sängen"  till alla små tjejer han såg haha. Så snubbigt!!

Rästen av helgen har vart lugn sov tup hela lördagen, var så trött.

I söndags så pratade jag och robin igen om att skaffa katt och det verkar som att det blir av nu. Min kusin har fortfarande kattungar kvar och vi ska kola på en helsvart :) Ska heta Måns, för tror det är en kille. Så jag ska köpa kattbur och matskålar på fredag :) ska bli spännande.

Sen så ska det bli trevligt att ses på onsdag hos laura, var så länge sen.

Puss på er//: Jessica


Jippi snart helg!

Ja den här veckan har vart lite omtumlande. Tänker på Laura och fredrik, det är riktigt jobbigt att mista en så älskad "person" tycker man kan kalla det så. Och det tar verkligen ett tag att komma över det. Tror det tog väldigt lång tid för just mig att komma över Flisan. Har inte gjort det än, kan tänka på henne ibland och bli blank i ögonen. Så jag tänker på er :)

Men för min del så har det vart en bra vecka, lugn och så.
Somnade på soffan här om kvällen och vaknade upp 01.00. Snacka om panik jag fick haha. Skulle upp på riktigt om 4 timmar och jag hade inte borstat tänderna eller nått.
Lungt på jobbet har det däremot inte varit. Full fart hela tiden. Så är väldigt glad att det är fredag och några timmar kvar tills jag får gå hem och fixa lite. Innan jag ska sticka till kista och äta mat och gå på bio :).

Puss //: Jessica


17 November

Idag är det en speciell dag för mig. Kan ni gissa??
Det är så att idag har jag och Robin vart ihop i två år. Visst det  låter inte så mycket men det är härligt att det hållt i två år och att det kommer fortsätta så här bra :).
Så ikväll ska vi laga god mat och bara mysa hemma. Ska bara komma på något gott man kan äta :P.

Sen så är det ju mer som gör mig glad också. Jag har inte blivit förskyld. Tänk emmas hosta gånger massor. Det är jätte många här på jobbet som hostar tills de spyr, jag fattar inte. Att dom inte stannar hemma. För vi som är friska vill ju förbli friska och tjäna pengar :P.

Sen är det ju då att det är snart fredag och då ska Anna, Emma och jag ha riktigt trevligt :). Längtar så!!! Ska bli riktigt kul hehe.

Jag hoppas att alla kan ses på onsdag hos laura. Så man får se er alla sötnosar. Vist om ni är sjuka så får ni ju stanna hemma ;).



Var på IKEA i söndags. Köpte en jätte fin röd vardagsrumms matta. Vi bytte ut den mot den bruna vi haft tidigare. Blev skit snyggt. Sen köpte vi två vita vägghyllor vi ska borra upp sen ovanför sängen. Vi har möblerat om lite där inne så det kommer bli riktigt snyggt. Sen så köpte vi ju själkvklart massa onödigt oxå. Det gör man alltid på IKEA :P

Puss på er //: Jessica


Härliga tisdag!!

Hihi ringde och väkte robin mohahahaha :P!!!

Hitills har dagen varit bra, och den kommer nog fortsätta med det. Ska åka in till stan med mamma efter jobbet. Ska försöka hitta en vinterjacka. Vill ha en varm och mysig typ i svart eller mörk blå. Sen ska vi äta god mat någonstans. Orkar inte laga mat hemma om man säger så.

Sen när jag kommer hem ska jag se på lite tv och sova tidigt. Är så sjukt trött.
Tror det är det härliga vädret vi har just nu. Man blir deppig, man ser inget ljus någonstans. Kroppen behöver ju liksom solljus.

Jag är så hungrig :O vill äta mat. Typ kroknar ihop snart. Går runt och knaprar på knäckebröd..... Inte roligt

I morgon kommer mina älsklingar :) ska bli kul att få träffa dom igen. Eftersom det inte vart något förra veckan. Och då ska jag försöka komma ihåg att ge pengar till anna. Hon var så snäll och köpte bio biljetter till oss ( emma, henne och mig ) till New Moon som går på bio snart. Ska bli riktigt kul att se den. måste kanske ha lite näsdukar för jag kommer säkert börja gråta. Började göra det då jag läste boken så jag vet inte hur jag kommer reagera då jag ser det på film.. Men spännande kommer det bli.

Kommer säkert bara vara massa tjejer där som ska dräggla framför "edward" vist är han snygg men jag är där för att se hela filmen och på alla karaktärer :):). Synd om det bara är en killa där haha.


Hej svejs Puss på rumpan //: Jessica


Ett öga rött !

Nu när jag tänker efter tror jag att det finns en bok som heter så:P De var inte den jag syftade på utan jag syftade på min härliga vagel! Ja hela ögonlocket har svullnat!=( Men som tur är ser det bättre ut nu än va den gjorde i morse=)De är ingen vacker syn:P

Nu sitter jag här hemma hos min prins:P Gud så fjantig jag lät! Men min prins läser sin fina bok med siffror i tror den boken kallas matteboken:P Jag sitter då vid hans kära ägodel:P Hehe han vet inte va den kommer utsättas för de närmsta timmen:P

Snabb uppdatering på veckan som gått=)

Måndag= jobba
Tisdag= jobba
Onsdag= jobba
Torsdag= jobba handla till mormor
Fredag= Ledig var på central badet=) De var super mysigt där=) Jätte härlig atmosvär=) Det var Oskars ide btw=) Så det var kul bubblade bubbel pool och badade i nått litet bad och simmade i stora bassängen=) som inte var så super stor men den var tillräckligt stor för mig:D
Lördag= Jobba åt tacos och tittade på film med Ica och Emma=)
Söndag= jobba

Nu till denna vecka=)

Måndag= Jobba och sen åkte jag hem till Oskar=)
Tisdag= jobba Sova
Onsdag=Jobba och sen fika
Torsdag= Jobba Sova
Fredag= Jobba Sova tror jag om det inte blir någon rolig utgång för man är juh ledig på lördagen=)


Vilket liv man har när man ser det så här:P Bara jobba och sova:P Jippi=)

Aja nu ska jag drömma mig bort och vila lite kanske störa Oskar i hanns pluggande:P

Kram och gos till er=)

Rammstein - Pussy

Det var ett tag sen jag skrev sist. :p Och ändå har jag inget av riktigt intresse att skriva om. Men kan säkert skriva ihop ett par rader som gör att jag får eb falsk känsla av att jag faktist har åstakommit något under dagen. :p

Var på bio med Matte och såg Inglorious Basters. Tarantinos senaste rulle. Och som förvänantat så var den väldigt blodig och våldsam, men det var skitbra. Ett måste att se, alla skådespelare var bra, Brad Pitt, Diane Kruger, Melanie Laurent, men den som verkligen stod ut var Christoph Waltz som Hans Landa, "Judejägaren".
Måste så köpa den när den kommer ut. Passar bra med min andra Tarantino samling. Fast jag har gillar de flesta av hans filmer, det är en speciell stil. 
Vi var på Kista, så jag passade på att springa i affärer, kom hem med 2 Star Wars tröjor från H.M. RESPECT! :p


Sen har det inte hänt mycket mer av intresse. Juste som Ica påminde mig, så är det 18 dagar kvar till New Moon! :)

//Emma

Inglorious Basterd Google.

Super helg=)

Jag i fredags så vart det en mys kväll med Oskar och systrarna=) Har faktist saknat dom! Vet inte varför jag saknar dom extra mycket nu.Är väl höst mörkret som får mig att känna exra saknad kanske. Men nog om det. Det var iallafall super trevligt=) På lördagen så var vi till kyrkogården och tände ljus=) De var jätte fint där=) Fick lite glögg där också=) Sen så var det bara ta på sig maskerad kostymen och dra iväg till partyt=)

Jag var då utklädd till Sjuksköterska Oskar till Läkare och Anna var sexy Kock;) här ser ni själva=) Ena bilden vart riktigt suddig men man ser iallafall va vi föreställer=) Tog bilderna med min nya mobil=)









 Lite suddig men den får duga=)












Idag har jag bara tagit det lugnt kollat på tv med min Oskar och sen åkte jag iväg för att träffa Li och Tessan Anna skulle vart med men hon kände sig lite hängig=( Aja de kommer fler gånger Anna=) Vi åt iallafall på texas longhorn=) Ooo de va jätte gott=) Sååååå gott=) Sen åkte jag bara hem för att ta det lugnt=)

Nu ska jag se någon film=) 

Kram

//Kakan 

RSS 2.0