Nickelback - Today was your last day

Det har varit en lugn vecka, har praktiskt tagit inte gjort något annat än suttit framför datorn eller framför tvn, hemma hos min bror hela veckan. :p Han har tv4 komedi på sin digitalbox.  Jag saknar ett liv, jag vet :p Så går det när man är extremt lat.
Jag har hittat en ny kärlek i livet, Bill Maher. Fan vad han är en rolig komiker. Älskar hans show, synd att den inte går i Sverige. 
Johan är hemma från lumpen. Insatsgruppbefäl, är det han ska utbilda sig till. Det var Ica som undrade förr, men jag kommer aldrig ihåg vad det heter, så där har du! Ha!
Jag önskar att jag kunde skriva något kul och intressanta saker som inträffat under veckans gång, men nej. Det har varit helt dött,  jag fick ledigt på en lördag, vilket är första gången på evigheter. Men det är typ det. Men ändå lyckades jag övertala mig själv att skriva om absolut ingenting. Jag förstår inte hur Laura klarar av att göra detta och hon gör det oftast flera gånger om dagen.
Nej, nu tror jag att jag har klämt ut det sista ur tandkrämstuben, och det går inte att få detta ämne att bli intressant, hur mycket man vrider och vänder på det.
 :)
//Emma

....Äntligen fredag

Jag kan ju medela att jag blivit av med det onda jag hade för någon dag sen :) så skönt. Men nu sitter jag på jobbet och slutar om 30 minuter, väldigt långa minuter haha. Men idag har jag kollat på något väldigt intressant, nävligen tarmarna vi har i vår lilla mage :P det luktade äckligt för att en del av den typ 12 m långa tjocktarmen var rutten. Den var kolsvart. Men att det är rätt fashinerande att vi får plats med så mycket där inne i magen. Coolt snart har man sett hela kroppen.... Men i går så var jag och robin in till staan efter vi jobbat och köpte lite presenter till hans mamma. Så åt vi självklart på Arigato :) vi är typ stammisar där hehe, maten är så god. Tack laura för att du sa att den fans där. Sen så somnade jag typ 22.00 haha. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, svulla lite godis iallafall robin får se om jag också gör det, och så dricka lite vin. För i morgon ska vi kanske på bio med hans systrar och mamma och sen ska vi ut och äta på någon restaurang men vet inte vilken med dom också :) ska bli riktigt trevligt att träffa dom. Så jag hoppas att ni också får en trevlig helg och att ni gör den så värdig som möjligt att umgås med era käraste :). Puss //: Jessica

WWWWiiiiHOO=)

GLAD!!!! JAG ÄR SÅ GLAD!!! Jag är glad för att jag hade det jätte kul i söndags=) ni såg bilderna som Anna lagt upp:P Jag blev inte sur btw bara kul=) Tänkte skriva ett inlägg=) Alla tycker att jag är seg på att skriva inklusive mig själv:p Ja i går fick jag veta att oskar fick jobb=) och jag tackade ja till en lägenhet hoppas nu bara att man kan få den så jag, Emma och Anna kan leva tillsammans som värsta kollektivet=P Fett kul=) Idag har jag jobbat=) wihoo sen så efter klockan två begav jag mig till simhallen=) simmade lite lärde barnen simma=) eller idag hade vi mest båtvett och flytväst övningar=) De var kul=) Ja imorgon blir det handla och sen kanske man på fredag hinner klämma in oskar:P klart jag hinner skoja bara!:P i helgen jobbar man igen=) Nästa vecka ska man skriva en massa diplom till alla duktiga sim elever=) jippi=) Minns själv hur kul det var när man fick diplom man kände sig så stolt=) Sen måste jag då skriva om något som irriterat mig idag:p Fan man kommer först till busskuren. stått och väntat längst och sen bildas det en köö:P varje gång är det några som personer som springer framför på andra sidan busskuren!!! tänk på dom som faktist stått längst dom borde få gå på först och få en sittplats!!! undantag om det är en tant,unge eller en äldre man som ska på!om kan faktist få smita förbi! känner att jag låter lite bitter men jag tycker att det borde vara så iallafall=) man springer inte först i kön när man handlar! aja Nog om detta hoppas allt är bra med alla=) Ha en trevlig kväll och en trevlig dag imorgon=)

Har ont...

Vaknade upp vid 2 i natt för att jag var så kissnödg och vips så kunde jag inte få ut nått. Det gjorde så jävla ont. Så jag har fått urinrörsinfektion!! Har ont i njurarna och hela fadderuttan så bad min chef att skriva ut pencilin åt mig så jag får bort det här fort.

Men min dag har ändå vart rätt så bra, gått bra på jobbet och så. Ska inte klaga.
Så nu gör jag skink paj och väntar på att resten ska komma hem. Ska inte på matte  inte kan inte koncentrera mig, för jag hade tänkt göra prov. Får bli nästa tisdag istället :). 

Så jag hoppas att ni har haft en bra dag och att kvällen kommer bli mysig

Puss & Kram //: Jessica

Tjohoooo!

Jag vet att jag inte har varit så aktiv här på sista tiden..men jag ska försöka bli bättre;) :D

Så....Idag har varit en rätt bra dag:) har varit väldigt trött dock:/ någon höll mig ju vaken hela natten! :P
Hade en väldigt trevlig fika efter skolan idag med Mareja och Bettan:)

Just nu sitter jag och funderar på om jag kanske ska skriva lite på tentan....men vi får se..är ju ganska trött som sagt;) lägger mig hellre i soffan och kollar på nån bra serie eller nåt:P

Igår tog jag och Kakish en massa bilder på varandra, riktigt kul va de:D de måste vi göra om! kanske är de nån mer som vill vara med? tjejer, vad säger ni?;)

Jag tänkte låta er tjuvkika på några iaf;) hoppas de e lugnt för dig Therese :D

cowboy!                   


Det där får räcka...vill ni se mer får ni säga till;)

Ha de bra!
Pusspuss! // leeloo


Utmaningen

Fick denna utmaning av http://laurasnya.blogg.se/

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 18:36
2. Namn? Jessica
3. Vart bor du? Stockholm
4. Hur många barn vill du ha? Kommer nog börja med 2 sen så kanske man vill ha en till.
5. Vill du gifta dig? Ja, på Gotland. Det är fint där.
6. Har du ätit sushi? Ja
7. Favoritglass? Sorbe med hallonsmak
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Har ett paket
9. Humör? På väldigt bra humör :)


FYRA GREJOR
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Sover helst med Robin..
4. Tror du på spöken? Ja det gör jag.

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Ja
2. Skulle du vilja väga mer? Nej, tycker jag väger lite för mycket.
3. Skulle du vilja ha sex nu? Nej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej, ska gå upp och träna snart.


KAN
1. Kan du röra på öronen? Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Nej, det skulle bli för tråkigt. .
5  Kan du va på en fest utan att dricka? Ja
6. Kan dina vänner lita på dig? Ja
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Usch så hemskt.
8. Kan du suga? Ja
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja

HAR

1. Har du syskon? Ja, 1 bror.
2. Har du någonsin haft sex med någon? Ja
3. Har du varit full den här månaden? Ja
4. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja, lite
5. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja det har jag gjort men borde göra det en gång till.
6. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
7.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja
8.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Ja
9.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Nje
10.Har du haft sex med mer än tre personer? Inte mer än tre personer men med tre.
11.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej


::Måndag Lundi Maanantai Lunes

Min måndag började bra, fick en bra komentar av en kolega att det var bra det jag hade gjort :). Sånt är alltid kul att höra, då blir man extra glad tihi. Men nu är det rätt så lugnt så jag passar på att skriva av mig lite. Slutar om 2 timmar hurra :) hehe ska hem och äta och sen börja bygga upp mitt nya JAG. Ska gå upp och träna kroppen lite, och jag hoppas att man går ner lite i vikt och får lite mer muskler än vad man har nu. Lite mer vältränad kropp. Så får se om några månader, ska försöka gå upp varanan dag. Kanske inte på helgen den är helig men då får man ta och gå ut eller nått.

För jag var in till stan i helgen med mamma och jag skulle pröva ett par jeans, jag hatar ljuset och speglarna i alla omklädningsrum, mina ben såg hemska ut. Jätte synliga ådror och allt usch vart nästan illamående så fick panik och åkte hem och gick direkt upp till gymet. Så därför ska jag börja träna igen. Har legat i ide med det där i snart ett halvår.

Men inget problem för mig iallafall, man mår ju bara bättre av det. Iallafall jag. Så resten av veckan kommer nog bli bra den med. Ska försöka hitta en present till robins mamma som fyller år snart och sen i helgen ska vi fira robins lillasyster som fyller år i veckan. vi lär nog gå ut och äta på lördagen och ha det kul :).

Sen är det ju snart 14 februari, robin fyller år och jag måste hitta nått till honom. Plus att ge någon liten sak för att det är alla hjärtansdag. Något gulligt :) hehe som han kan ha i bokhyllan eller nått. Har ni nått tips för alla hjärtansdag present?

Jag har svarat på lauras frågor på hennes blogg, men jag vet inte om man skulle skriva det som en kommentar eller hur man nu skulle göra ,så Laura du får säga om jag gjorde rätt eller fel :P hehe.


Så alla snuttisar nu får ni skärpa er och skriva lite mer här i bloggen!!!


Puss & Kram //: Jessica 


Barenaked Laides - Be my Yoko Ono

Torsdag. Jag har varit med mamma och shoppat lite idag. Köpte tre tröjor på New Yorker, mamma handlade ett par stövlar och blomjord.  sen har jag suttit framför datorn och försökt skriva på min hemtenta, men jag behöver en liten paus. Att skriva om Martin Luther och Reformationen är inte så kul, jag är ganska uttråkad. South Park börjar på Comedy central alldelles strax, ska se på det, sen fortsätta med tentan. Måste springa ner till valsta och köpa lite frimärken sen iallafall.
Hoppas att dagen blir lite roligare senare, speciellt när jag är klar med tentan. :p

//Emma

::Dagens bravader

Idag har jag fått lära mig massa nytt och intressant. På morgonen så visade en kollega mig några saker som jag tydligen ska göra varje morgon som jag inte viste om. Så jag ska börja göra det nu varje morgon så jag kommer in i det :). Sen så har jag vart med på en operation hela förmiddagen, sååå intressant. Dom skulle byta ut en aorta klaff som var varig. Så dom sydde dit en ny klaff från en kalv. Men vilken sorts del från kalven kommer jag inte ihåg var det var. Men det är rätt kul att man kan göra så mycket med andra delar från andra varelser som inte är människor, COOLT!!

Och så fick jag höra av några som stog och småpratade att om man har en tandinfektion så ska man gå direkt till tandläkaren för det kan sprida sig till hjärnan och då är det illa!! Så alla som har infektion i någon tand GÅ till tandläkaren fast det är dyrt.

Jag slutar äntligen om en timme typ så ska hem och gosa med robin för igår kväll då han kom hem så låg jag och sov så jag hann inte träffa honnom :( sånt är väldigt tråkigt men det är sånt som händer. Men det blir ju inte dåligare för det :) rätt mysigt ändå att man kan göra sånt. Så man inte sitter uppe tills en kommer hem och sen ska man själv upp om 4 timmar.

Men igår så var vi tjejor hemma hos laura och fikade och hade det mysigt :). Var riktigt trevligt kakan, emma och anna sökte lite lägenheter så jag håller tummarna för att ni kommer få nått så ni också får något eget :) får vi åka till ett hem i veckan och fika eller nått haha, har vi tre att välja på ;). Och så höl jag i underbara lilla kasper :) han är för gullig alltså man riktigt smälter då man tittar på honom. Så jag hoppas någon gång att man kan få sitta barnvakt till han om laura och fredrik skulle våga det :) hehe. Fast det skulle då vara när han är nån månad äldre än vad han är nu.

Men ikväll så ska jag göra scones med lemoncurd och vallmo :) låter så gott så måste testa det. Sen ska jag bara ligga i sängen och ta det lugnt är såå trött.

Puss och kram på er //: Jessica


Hos Laura!

Hallå hallå!
Nu sitter vi allihopa här hemma hos Laura:) Har käkat kakor och vindruvor, mums! :D

Kasper är söt^^


Denna bild är från Emmas kalas:)

Puss & kram! :D

/ leeloo and the gang

Eve 6 - Think Twice

Måndag den 19 januari, har nog varit en utav de mest händelselösa dagarna på väldigt länge. Jag hade en lista som skulle göras idag, som innehöll att plugga och att städa mitt rum. Självklart har jag än inte börjat på något av dem ordentligt. Fixade mitt skrivbord och bäddade sängen. Och gjort lite anteckningar. Men annars har jag suttit hela dagen framför datorn och sett South Park. Detta får mig att smått inse att jag är lite beroende. Men jag kan ju faktiskt överdriva lite också för att jag är rätt uttråkad. Så går det när man spenderar tiden med att fundera för mycket. Jag hoppas att alla kan imorgon, eller åtminstone jag kan gå hem till Laura, vill träffa er igen. Även fast det inte var för länge sen. men det var kul med kortkvällen hos Ica, precis som gamla tider. Då Ica vann som vanligt :p Men jag får ta en revanchmatch någon dag ;) //Emma

Hej hopp!

Om ni inte har sett Twilight så tycker jag att ni ska ta och se den :). den är bra.

Breaking Benjamin - Breath

Denna vecka har gått otroligt fort, det är redan söndag. Jag har min första lektion för året imorgon, och jag har inte läst ut boken än. Ska börja på det sen. Men låt oss gå igenom veckans gång. Var och shoppade med Ica och Laura i tisdags, köpte tre tröjor :p Sen var vi hemma hos Laura och spelade Mario och åt pizza. och nu har även Anna, kakan och Oskar anslutit sig till oss. Hade en sen födelsedagsfika hemma med kompisarna i onsdags, det var kul, ska tacka till alla ännu en gång. Torsdags var en seg dag ,fredag var mer händelserik. Gick ut på krogen, med kakan, oskar,christina och sebbe. Ica var med på förfesten. :p Tyvärr var jag tvungen att åka hem tidigare för att jag jobbade dagen efter. :p Jobbade hela dagen igår, fast fick sluta tidigare :) Annars har jag inte gjort mycket mer än sett South park, som jag fick i fredags :) Kult!! Men har inte hunnit se alla än, har 5 säsonger. så :p Vem vet, kanske hinner se ett avsnitt innan våra gäster hinner komma. Min syster och hennes familj, kanske bror min också. Så, en förkortning av veckans händelser. //Emma

::FREDAG

Ja idag är det äntligen fredag och med det menas med att jag är ledig i två hela dagar. Ska bli riktigt skönt, ska inte göra ett dugg. Fast min dag började bra, försovmig i 20 minuter men det gjorde inget för äter inte frukost på morgonen iallafall, gör det på jobbet. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 3 eller tidigare så jag kan få gå hem :). Sen ikväll ska vi ha lite förfest hemma hos therese. Jag, robin, oskar, therese kanske anna och peter vem vet. Men sen så kommer sebbe och christina dit oxå om dom inte kommer ner till kung carl direkt. Så det ska bli lite party ikväll :):) wiiie. Idag verkar det bli en fin dag, än så länge är det blå himmel och lite varmare ute så snön lär ju försvinna i helgen. Lite tråkigt men då kanske det blir vår fortare så man kan ha lite mindre kläder på sig så man slipper se ut som en uppstoppad korv. Okej jag har väldigt tråkigt just nu, vet inte vad jag ska skriva för nått. Det var väldigt trevligt hemma hos emma i onsdags :) massa gott och trevligt sällskap. Nä jag får väl återkomma om jag har nått mer att prata av mig, pratar ju inte så mycket här på jobbet. Puss på er //: Jessica

Tack

Jag måste bara tacka alla för att ni kom, hoppas att allting snackade gott. Det var kul att träffa alla samlade igen. :D Tack för alla presenter, de är jättefina. Jag blev jätte glad. Sov gott nu då //Emma :D

Hej alla glada :)

Nu ska jag berätta lite om vad jag har gjort på det nya året. Jag och robin var själva på nyårsafton och vi hade jätte mysigt, åt jätte god mat som vi hade gjort tillsammans och min goda vit choklad pannacotta :) sååå god. Sen nyårsdagen så slappade vi bara och packade lite för vi skulle åka till gotland på fredag morgon. Och det gick jätte bra att åka båt, åt lite pizza då vi kom fram och så umgicks vi bara med hans föräldrar. Men på lördag så var vi in till stan "visby" och handlade en födelsedagspresent till emma, men det snöade så mycket så vi var inte där så länge hehe. Det va jätte mycket snö där, så i gämförelse mot här så är det ingenting :P. Så i går så va vi ute och gick, lånade ett par skor av robins mamma för jag hade bara med mig ett par tunna skor eftersom jag trodde att det inte skulle snöa på gotland, såå fel tänkt. Så vi pullsade i snön och hade det mysigt. Och idag då, jobba sen ska jag försöka hitta en present till chrstina för hon har fyllt år. Sen ikväll ska vi ut och äta lite mat med henne, sebbe, therese, oskar, annika och karin. Ska bli riktigt skoj, var så längesen jag såg dom där gotläningarna :P Puss & Kram //: Jessica

Fika

Det blir på onsdag. Runt 19.30 -20. Kom när ni hinner. Men vill ni ha någon speciell tårta? Ni får gärna komma med förslag. Bara att messa ni vet mitt nummer :p puss på er alla // Emma

janurai=)

Börjar med ett GRATTIS EMMA!! vet att jag redan sagt grattis men jag säger det en gång till sen säger jag även GRATTIS CHRISTINA=) Nyår var trevligt vi åt och drack en del.... Sen sjöng vi snapsvisor=) Jag hade till och med hittat på en egen:P De fanns viserligen ingen melodi till den men den löd så här Kakans snapsvisa Hutt hutt nu!! De ver ingen lång visa:P Kanske var därför alla vart lite på pikalurven:P Ja ville bara skriva att jag tycket det var jätte trevligt att vi träffades och delade ut julklapparna=) jag fick se bebisen=) Laura och Fredrik ni har gjort ett bra jobb=) han var så sööööt=) Ja vad händer i veckan då? inget jag ska bara vara, jobba ,handla till mormor och sen kanske vara med Oskar;) och träffa tjejerna här för att fira Emma=) Längtar vill fika äta tårta och snacka skit:P Fan btw va kalt det var idag!! skulle åka hem från jobbet tror ni att bussen gick nej!! jag skulle få stå i en timme och vänta på den!! Så jag började gå hem. Efter tio minuter kände jag hur mitt ben började försvinna jag trodde bokstavligen att jag inte skulle klara mig hem=( När jag kom hem låg jag under två täcken och huttrade=( Men nu är det varmt=) sitter vid den öppna spisen och glor halvt på film och skriver=) Nu får det vara nog med skrivade :P Ha det bäst alla=) // kakan

Grattis!

Vill bara gratulera Emma på födelsedagen! Nu är du äldre än vi alla andra igen :P Och 21, vet ni vad det betyder..? Då får man gifta sig i Las Vegas :P Du får meddela när du tänker ha nån födelsedagsgrej :) Grattis gumman och hoppas du får en bra dag! //: Laura

RSS 2.0