Love the way you lie - Eminem vs Rihanna

Snart är helgen slut, men den har varit fullt upp. I fredags åkte jag, Kakan och Ica till Anna och firade lite, med MacDonalds och sprit. Det var en skitkul kväll, men jag och Kakan blev nästan lite för fulla, kakan behövde ta med en påse på vägen och den blev nästan full. ;) Men vi klarade oss hem, och båda kom upp på morgonen efter. Kakan och Ica skulle träffa Milsina och grilla i skogen. Och jag skulle åka till Norrtälje och fira min syster, hennes man och deras yngste son. Så vi var där ganska länge, sen stannade vi på vägen och åt på MacDonalds. Så det var donken 2 dagar i rad, men det händer inte så ofta, så jag kommer undan med det denna gång. :p
Sen blev det hem ganska sent, köpt chips och ostbågar med mig hem, skulle egentligen bara köpa bröd och mjölk. Planen var att sätta på en skräckfilm och mysa i soffan, men somnade nästan, så jag zappade bara mellan kanalerna och såg 3 filmer samtidigt. Multitasking. :p
vaknade sent, ställde om klockan och så var det inte lika sent längre, hehe :p tittade på någon barnfilm p åtv som handlade om Halloween och häxor, sen har jag latat mig hela dagen, innan jag drog hem till mamma och Kurt med kakor, de bjöd på te och middag. Channi, Danne och hundarna var på besök, Kalle var där över helgen också, han hade sparat ut sitt hår och skägg, att han såg ut som en medlem av Hells Angels. :p
Johan och Camilla hälsade på oss en snabbis också, så det var nästan hela familjen samlade igen. Det var kul, mest för att det inte händer så ofta.
Och nu är det bestämmt att vi ska fira jul hemma hos mig i år. Fan vad jag måste ta och städa och fixa mat. Men mamma lovade att hjälpa mig med det. Iallafall med att laga jukskinka och köttbullar.(För de måste ju ha hemma lagade köttbullar, färdiga duger tydligen inte åt dem!!!) Och inte har jag börjat julhandla än. Det är mycket att tänka på, sen håller jag på att lära mig allt för det nya jobbet, bara jobbat en dag hittills. Men det verkar kul, att få lära sig något nytt. 
Jag må redan ha ätit, men var tvungen att laga mat för att kunna ha matlåda i veckan. Ska snart hoppa in i duschen en snabbis och sen sätta mig framför tvn och se Iron man 2. Kakan håller på att fixa alla dippar. :p 

//Emma 

The Pretty Reckless - Make me wanna die

Imorgon är det sista dagen på Bk, det är lite sorgligt men ändå ganska skönt. Har ändå jobbat där i snart 2,5 år. Men kommer att sakna mina arbets kollegor som Marie och Theresa. Jag firade lite för mig själv, genom att shoppa lite. Mest på H&M och gina tricot, men kollade i andra affärer också. :p Hittade den där väskan som jag blev kär i när jag var i stan med mamma. Så var självklart tvungen att köpa den då. :p
Jag har stött på ett nytt problem, jag har läst ut alla mina böcker, så funderar på omm jag ska läsa om någon jag inte läst på länge, typ Dhampir serien eller kanske Asling Gray, men kan inte riktigt bestämma mig ifall jag bara tar Queen of the damned. Har inte läst den på engelska än, men helt ärligt så tror jag inte att handligen kommer att vara så annorlundra än de 4 andra gångerna jag läst den.
I tisdags skulle jag åka och ta kort för ett id kort, till de nya jobbet. Jag kom till medborgarplatsen ganska lätt, men att hitta rätt gata var inte lika lätt och jag gick självklart åt fel håll och gick även runt ett varv runt en byggnad innan jag kom rätt. Men Jag kom dit och de är jag så stolt över. :)
Det är tyst när inte Kakan är hemma, men tror hon kommer hem imorgon, det är en skoldag för henne.
Jag har dammat och dammsugit, tvättat och vikt ren tvätt så nu tycker jag att det är dags för lite slappande. :P Tror att tvättmaskinen är klar, så det är dags att hänga tvätten nu. Sen kanske se en film, blu-ray kanske. :p

//Emma

Sjukhusbullar!

Hej mina sötnosar!
Sitter och kollar hollywoodfruar :) de är rätt avkopplande att se på det. Äter skorpor, älskar skorpor. Har Nu en vecka kvar på min praktik :) har gått å sjukt fort alltså. Vad har jag gjort liksom, vart ocial med gamlingar :)
Vill bo i hollywood haha tror du man skulle klara sig där. Man får drömma sig bort iallafall. Tänk att vara rik, stormrik där man bara kan peka på något som man bara vill ha.

Vi har iallafall köpt en lite söt bil :) en Golf från 2007. En mörkgrå en..

Men nu i veckan ska jag hjälpa min mormor och morfar att flytta. Dom kommer bo i en jätte fin lägehet. Men dom har bott i ett hus och ska flytta in i en liten 3:a. GREJER överallt haha. Försöker få lite ordning men et kommer nog ta ett tag


//: Jessica

skola,sova,plugga,sova, plugga och sova

Ja dagen har varit ungefär som i rubriken! Jag gick till skolan kom hem och somnade. Jag vaknade och började läsa min bok somnade igen.... och så har det hållit på hela dagen. Tror att vädret gör en del också. Regn har ju en tendens att gör mig trött i alla fall. Så nu har jag gett upp hoppet om att få in mer fakta om proteiner och aminosyror. Jag tycker jag kan allt :p Eller jag har iaf inbillat mig det.

Det svåraste är inte att plugga utan det är att få det att fastna. Tur att jag börjat komma på en taktik. Synd att jag kommit på den efter att jag gått ut gymnasiet. Tänk om jag hade kommit på det innan då kanske jag hade haft topp betyg i allt.
Får väl försöka komma in på nån högskoleutbildning och ta till vara på min ny funna taktik :) Eller något.
Igår var en stor dag :D Det var inte bara måndag utan det var den 18 oktober och jag fick träffa en söt liten nyfödd bebis :D En flickbebis :D Är så glad=) fick se den söta tjejen som jag ska hålla på dopet=) Sen fick jag träffa bebisens föräldrar GRATTIS igen:D Storebror till lilla flickan fick jag däremot inte träffa han hade nattat kudden när jag kom. Kul också att alla flickor var med:D Fick träffa alla på en och samma gång :) Det var typ hundra år sedan jag gjorde det.
Imorgon får jag träffa en viss person som jag gillar mycket:D Har inte sett han på typ en vecka=( Tråkigt men sant. Så blir det när man ska gå i skolan och man har olika saker att plugga.
Nej nu blir det lite läsande och sen sova
// Kakan

Rock and Roll känns det som just nu



Är ledig idag så jag fick sova lite för en gång skull. Har inte sovit så bra på senaste tiden. Har tänkt på massa grejer. Men nu idag så är det Rock and roll som gäller. Ska bara dricka lite kaffe för att få bort de onda i huvudet :P hoppas det hjälper haha.

Min praktikplats är underbar, väldigt trevligt har jag där. Och nu är det bara 2 veckor kvar.. Går så fort. Men jag borde oxå göra lite skolgrejer här hemma. Men jag är sååå trött när jag kommer hem att jag inte orkar liksom :P. Får göra det sen under HÖSTLOVET haha ni hörde rätt. Mitt sista höstlov.

Idag ska jag få träffa Evelina, väldigt söt på bild och hon kommer nog vara sötare i verkligheten :)
Funderade ett tag om jag skulle ha bakat något men jag orkar inte. Så jag får köpa något istället :) men vet inte vart jag ska åka isåfall.



Q Lazzarus - Goodbye Horses

Fredagen är här och tyvärr så jobbar jag hela helgen, så inte så mycket att se fram emot. :( Men ingen idé att hänga läpp över det. Beställde från cdon förra veckan, och de delade upp leveransen i 3 paket. Först kom mina böcker, sen mina filmer och sist men inte minst Kakans efter längtade cd med Alex Band. Sista paketet kom idag, så vi satt och lyssnade medan vi åt maten som jag lagade och medan Kakan diskade. :p Varit relativt aktiva idag och gick ut med alla soporna och hittade samtidigt på nya dansmoves tills nästa gång vi festar. Som "Gå ut med soporna" och "kasta soparna" :p
Funderar på om jag ska börja läsa på en ny bok eller sätta mig ner och se en utav mina filmer jag köpte, har inte hunnit se någon av dem än. Visserligen har jag sett alla som jag köpte förutom Kick Ass. Det skulle vara roligare än att se på idol, hatar den serien, för jag tycker inte att det är kul att se den, men tvingas jag till det, som förra veckan, kan jag ändå inte låta bli att titta på det. Precis som Våra Bästa År, världens sämsta serie, men beroende framkallande.
Kakan ska försöka plugga lite och jag ska bara slappa lite. Kanske dregla över den fina bilden Ica la upp. Mums ;)

/Emma

Yummy



Jag är helt såld... Han är såå snygg! Har drägglat nu i snart 3 timmar. Mumms. haha :) Emma förstår mig och kanske Therese :)




//: Jessica

RSS 2.0