Jippi jippi jag är.........

GLAD!!! Jag är glad=) Sitter vid datorn efter att jag fått slita bort min käre pojkvänn ifrån !:P Skoja bara så gick det inte till. Han faktist gick frivilligt:P Tror han ska läsa=) Det gör inte jag jag spenderar heldre tiden framför datorn läsades om One tree hill=)

Ja livet leker=) Så här många gånger som jag har träffat ica och emma har jag inte träffat dom på länge. De där vart en jätte dålig mening men aja ni fattar:P

Idag kom Anna  tillbaka efter sin frånvaro i helgen. Var trevligt och kul att få nån att prata med igen=) Eftersom det blir ganska tyst på helgen när det bara är tre personer som jobbar:p Aja jag klarade mig=) Tur att hon kom idag det blir liksom lite kuligare när alla är på jobbet=) Jippi jippi jag är.... Förvirrad:P Vet inte vad jag ska skriva:P Jippi jippi jag är en nöt:P hehe den va rolig! Alla ni flickor kommer skratta lite mer när jag skriver jippi jippi jag är.... är en Kaka i en låda;) Hehe vist Anna kan en människa få plats i lådan:P Vi testa det idag de va kul=) Upptäkte att jag var otränad och ovig! De va kul=D

Och jag glömde de äkligaste! Jag hittade en kopp under bänken som vi har! Den va super möglig! Fett äkligt!!!!!! Jag höll faktist på att spy! De var helt sjukt ! Såg ut som en hel... ja grön skog!

Nog om detta äkliga mögel!

Idag köpte jag lite kläder två t-shirts en hel svart och en grå=) Fett skön den grå var=) Den svarta har jag inte provat. Kom fram till att jag inte har någon t-shirt som är enfärgad som inte är vit eller röd. De som jag har  är lite tajta  för dom är köpta i Thiland och där tror jag inte att dom behöver torktumla kläderna så mina tröjor är lite för små nu eftersom jag råkade göra det en gång! Dumt av mig! Men nu är problemet lös nu har jag två t-shits iallafall=)

Nu ska jag sova natti natt

//kakan

Måndag

En helt okej dag på jobbet idag, om man bortser från att jag, Therese och Tessan fick damp på några dryga kunder...va nära att man fick ett utbrott där:P Ibland är det bra att dom inte förstår svenska i fall att man råkar svära eller säga nåt annat dumt;) haha:D

Just nu sitter jag och kollar på Idol med mamma:)
Känner mig helt slut...plus att jag har haft ont i huvudet hela dagen...så ska försöka lägga mig tidigt ikväll!

Kollade på Saw 5 igårkväll...så jävla äcklig, inte speciellt bra heller för den delen:P tycker dom där filmerna blev sämre och sämre för varje film:P men av nån konstig anledning tycker jag om dom ändå:S
Älskar ju rysare så;) Nån som har nåt förslag på nån bra kanske?

Nä nu ska jag fortsätta glo på tv och slappa!

Imorn blir det kallt! Klä på er ordentligt!

Puss och kram!!!!/ Anna

Ps. Jag älskar mina tjejer så otroligt mycket! och imorn får jag träffa dom^^

Här har ni två av dom ;)


FREDAG.........................................!!

Min rygg gör ont, jobbat för hårt den här veckan. Jag har verkligen legat i. Slickat upp all smuts som jag sett med mina myrögon :P
Så nu sitter jag här och väntar på en jäkla diskmaskin som aldrig blir klar verkar det som, såå surt. Vill ut i det friska. Har andas in gamla läkemedel idag och jag tror det inte är så bra för hälsan.
Vill också gå runt på stinsen och handa det jag vill ha och inte behöver :) som therese och Emma gör just nu.
Men de ska komma till mig ikväll och så får det väl visa va de har köpt istället :) Får se om Laura och anna kommer oxå skrev ett mess iallfafall.
Robin lär komma hem vid 10 ikväll så vi får se vad han är på för humör. han hade ont i huvudet i morse. Så jag hoppas att det är mycket bättre ;)

Åhhh va segt det går. Hela den här veckan har vart konstig.
Förrigår natt så vaknade både jag och robin av ett jätte brak.... dumm dumm. Då hade vår kökslampa ramlat ner på matbordet. Snacka om en jävla smäl haha klockan 4 på morgonen härligt när man ska upp en timme efter det. Men som tur var så gick den inte sönder. bara en liten plastbit som hade sprukigt. Den som håller fast sladden i kroken. Eller hur jag nu ska förklara :P.


Nä nu ska jag gå och göra något vättigt... " som vadå liksom " väntar fortfarande på diskmaskinen..

Löve ja!!
//Jessica

Ledig:)

Yes idag är det min lediga dag! Jobbar ju nu i helgen:P

Skulle åkt och shoppat med mamma idag men hon har blivit sjuk:( sen så är jag ju ganska så väldigt pank så de gjorde inte så mycket:P men får ju lön snart:D wohooo!

Var hos min söta tjejer igår och hade de mysigt:D snackade om en massa roliga saker vi gjort och ska göra! Passade även på att lotta om vem som ska köpa julklapp till vem (våran lilla tradition)...lite tidigt och göra de nu kanske...men då har man ju iaf tid på sig att fundera ut vad man ska köpa! Jag fick Ica, som jag inte haft förut..så ska bli kul:D hojta till om ni har nåt förslag på vad jag kan köpa! ;)

Här får ni lite bilder:)


Jag och Nathalie drog ut på krogen i lördags och hade skoj!

I söndags blev det picknick på bögsgård och pusskalas med fåret fårre! ;)


Och i måndags när jag, Therese och Tessan fixade bilder till Slitz passade jag på att ta kort på det gulligaste paret ever! även kallade Therese och Oskar ;)


Nu ska jag gå och göra lite nytta! typ..äta godis! haha

Ha de bäst!/
Anna


psykbrott

Alltså jag har panik. Varför skulle den där jäkla "negern" börja prata med mig igår. Och jag är för snäll plus att jag snackar så dålig engelska att jag inte kan uttrycka mig bra. Aaargh!!!!!

Jag har tänk ut vad jag ska säga till han om jag råka träffa han. Typ gå och dö eller nått. Bara för att du är nyinflyttad hit så kan du skaffa andra kompisar än mig.

Han liksom hoppa på mig igår, tror han att ha nska få något eller. Fika jo tjena haha. Plus att han bor på frejgatan alltså shit. Jag kommer låsa in mig för resten av mitt liv om inte hjälper mig. Jag vågar inte gå själv till ica längre. Usch va dåligt jag mår. Men jag har raderat hans nummer iallafall, mohahaha. För han väntar på att jag kanske ska ringa upp han och fika med han haha. Kan han få tro liksom.
Så om jag ser han ska jag be han dra åt helvete nä men typ. Låta mig vara. Så jag ska tänka ut olika meningar på engelska nu. Någon som vill hjälpa mig DESPERAT!!!!!

Usch usch usch. Hatar att man är för snäll till personer man inte känner. Måste bli hårdare på det. Man borde vara kille ibland, skulle va MYCKEt enklare. Kan man bara dissa de där konstiga människorna som börjar prata med en på ica parkeringen. Jag ska tänka som en kille här nest. Punkt slut.

Så nu har jag tömt mitt innehåll. Som gnager innuti mig. Men tror jag inte mår bättre för det. Får ta med mig robin han gillar inte sånna sorter :P fult att säga det andra, eller. Men ni fattar nog vad jag menar. Så han kan yttra sig lite och rädda mig.

Jag kanske ska bete mig som jag är CP eller  nått om jag råkar se han. eller att jag inte hör han.

Puss// Ett psykfall... Jessica

:) :(!!!

Måste få skriva av mig lite... Är tung innombords just nu. Min älskling mår dåligt p.g.a. av en grej som hänt så det är lite dystert hemma för tillfället. Och det blir jobbigt för mig med efter som det är väldigt känsligt och ilska kan blomma upp rätt lätt. Så jag försöker göra situationen så bra som möjligt. Hoppas jag.

Plus att nu börjar jag bli sjuk. Är på jobbet fortfarande men känner mig inte alls 100% frisk... SÅÅÅ typiskt när man klarat sig i ett år utan att vara sjuk.

Så vad gör alla ni idag då sjuklingar?

Min hals håller på att sprängas snart, vill hem och ta det lugnt. Men då blir jag helt själv och det är väldigt tråkigt.
Det är rätt svårt att se glad ut på jobbet idag. Men ler ett falskt leende :P fungerar än så länge.

Ja så jag hoppas att ljuset kommer snart. Träffar oss i hjärtat.


//Jessica

Sjuk?

Ja snart är det väl min tur:P Therese ligger hemma och är dundersjuk...och Tessan snorade som en tok på jobbet idag:P och mamma hostar och snorar här hemma...så jag går bara och väntar på att bli sjuk typ:P

Men men...annars är de bara bra! :D
Fick idag veta att Tessan får jobba kvar, då hon egentligen skulle slutat i oktober, så grattis till dig tjejen!:D

Och förresten...ser jag verkligen ut att komma från Ryssland? Fick höra det idag av en kines...och de är inte första gången precis..är jättemånga som tycker det.. förstår inte de riktigt:P

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol:)

Ha en bra kväll!/
Anna, eran alldeles egna lilla ryska!


Detta är från nångång i juli när jag och Stefan var bartendrar på min kusin Fredriks 20års fest! :)

Söndag!

Idag har jag jobbat..som vanligt;) hehe:P fick ju jobba utan Therese idag:( som ni redan vet om ni läst förra inlägget:P men låter som att hon mår bättre nu iaf, så får nog jobba med henne imorn:D

Får se vad som händer i veckan, har inte så mycket planerat än så länge..men de ändras nog snart:P blir förhoppningsvis en kväll med tjejerna, om alla kan? och till helgen har vi ju planerat en ny Göteborgs resa...så får se hur det blir med de:)

Ikväll är det Notting Hill på 3an..ska nog se den, var ett tag sen jag såg den nu:P den e mysig^^

Vill passa på att hälsa till Emma! är pga henne som jag bloggar idag;)

Nu ska jag fortsätta dega framför tvn och kanske äta nåt gott:)

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll mina kära vänner:D



Lägger in en bild på lilla Li! Saknar denna söta tjej!

Puss och kram!/ Anna


En trevlig fredag en annorlundag lördag och en tråkig söndag!

De där beskrev allt=) Fredagen var toppen!=) Först frukost med jobbet och sen kalas på kvällen hos oskar som fyllde 21=) Grattis igen=);) I lördags åkte jag till jobbet mådde faktist bra=) Men sen när jag kom till jobbet och några minuter senare började helvetet! Min mage sade emot och jag fick gå hem=( Vet inte va det är så jag stannade hemma idag! Sååå tråkigt att vara hemma. Särskilt när man vet att dom behöver en på jobbet. Men hur som hälst så är det som det är.

Men idag har jag legat framför teven de är det enda man gör om man är sjuk.. det och sover. Jag såg filmen låt den rätte komma in.
Den var bra tyckte jag men lite knepig det va därför den va bra.

Nu har jag ätit min första ordentliga måltid sen igår så jag är nöjd. Jag kommer till jobbet imorgon! Om inte jag råkar lägga en pizza till innan morgondagen.

Om en timme så börjar one tree hill=) Jippi!!!=)

Nu ska jag lägga mig ner igen och glo på en film eller nått=) 

Lär ju ringa Oskar igen:P eller inte han måste bli tokig på mig eftersom jag ringer och oftast har jag inget att säga:P Ringer bara för att prata om ingenting.

jappp japp nu ska jag se film

Hoppas ni alla mår bra=) Hoppas att Laura och fredrik har det bra och att dom kommit hem ordentligt=)
kram kram kakan




The Used - The Bird And The Worm

Hela denna vecka har jag legat i sängen sjuk, :( Fått feber, ont halsen och blivit täppt i näsan. Men börjar må lite bättre, hoppas det iallafall. Fast febern kommer och går som den vill, så har jag börjat känna mig lite piggare. :p Och det är väl ändå ett gott tecken.
Om jag har tur så kommer jag kunna jobba imorgon igen, men vågar doc inte lova någonting.

Men förra veckan var en roligare vecka för mig, vår kära Anna fyllde 21 är i torsdags, GRATTIS igen!. Vi firade henne i fredags, det var då jag tror att Laura smittade mig. Var på dejt med Matte i lördags, middag och bio. Vi såg District 9, det var en annorlunda film, än vad man är van vid. Kul att se något annat, inga kändisar med, men det var bra skådespeleri och gillar man sci-fi så är den definetivt sevärd.
Och eftersom vi var i kista, kunde jag inte undvika att shoppa lite, böcker visserligen, men ändå. Kan inte plåga stackars pojken för mycket :p Köpte Marked, Betrayed och Stephenie Mayers nya The Host.
Laura åkte till Egypten i söndags, hoppas att hon tar mycket bilder, så vi kan se sen :) Verkar vara så fint där.


/Emma

Sökte bara på google.


21 år idag!!!!!

Japp! Nu är jag gammal! Rynkorna börjar titta fram! Eller kanske inte...med tanke på att folk fortfarande tycker jag ser ut som 16 år:P

Har iaf haft en superbra födelsedag! Tack så jättemycket allihopa!
Speciellt tack till vissa personer! (ni vet vilka ni är)


Imorn blir de kalas här hemma! :D Tårtaaaa! saknar er tjejer! ska bli kul o träffa er!^^
Kakis se till att bli frisk nu! Vi åker ju snart ju!
Och Laura du får se till att hålla dig frisk du med! Ni har ju en underbar resa framför er! (lite avis) hehe;)


Jaja nu ska jag sova...iaf snart;) ska ju faktiskt jobba imorn innan kalaset!


Pussar och kramar!/ eran alldeles egna 21åring! :D


RSS 2.0