Pain- psalms of extinction

Sommaren är fortfarande varm, trots att det snart är augusti. Och det har faktiskt inte regnat så mycket som det brukar, förrutom på de 2 veckor jag hade semester. Men nu när den är över, så är det varmt. Suck.

Jag har kommit in i min läsperiod igen. För ca 3 helger sen, så var jag med, Emil, Channi, Danne, Camilla och Johan i stan och handlade lite. Och självklart fick vi förbi min favorit affär. Science fiction bokhandeln. Men jag var ganska lugn, handlade bara 3 böcker. Det var värre när jag åkte in med mamma och mattias förra veckan, då jag kom ut med 8 böcker. Och igår, på lönedagen, åkte jag tidigare från jobbet och åkte in i stan för att köpa 2 böcker som är fortsättningen på en serie som jag håller på med. En serie utav många. Men av någon anledning kom jag ut med 9 böcker. Helt plötsligt hade jag spenderat mer pengar på böcker än på busskort. :p Och nej jag har inte läst ut alla. Jag hade minst 8 böcker kvar sen sist jag handlade i vintras någon gång. Självklart läste jag ut de böckerna först. Men tror att de 15 böckerna jag inte läst ut kommer räcka ett långt tag. :p

Ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig. Igår fastnade jag framför Doctor who och kom inte i säng förren 01.00. Jobbigt med tanke på att jag går upp kl 05.00. Fyra timmars sömn är för lite.

God natt! Emma

RSS 2.0