Gyllene Tider - Sommartider

Tyckte det var dags för en sommarlåt som rubrik denna gång, nu när solen äntligen lyser. Min veckas ledighet har börjat riktigt bra. Solen har strålat hela veckan och inte en droppe regn. :)
Även om jag nu inte varit så proaktiv under min ledighet, så har jag åstakommit lite saker. Som en fin solbränna på mina ben, och sett klar hela säsong 3 av CSI NY, köpt nya skor, för att jag var tvungen att låna min mors för att mina var trasiga.
Sen i tisdags så var det allsång på skansen med Ica, Kakan och Oskar. Fast Kakan var nog den enda som faktiskt kunde alla låtarna helt utantill. Så nu vet man att sommaren verkligen har börjat. Och att jag verkligen inte vill tillbaka till jobbet nästa vecka. Men jag har fortfarande 3,5 dagar kvar av ledighet innan dess, så får se till att njuta så mycket som möjligt innan dess.

Sommarens tv-serier är Pushing Daisies och självklart  Morden i Midsomer. (host*host, Ica!)
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, känns som om jag inte har något mer att säga.

//Emma

Dricker öl och lökar



                                                                                         

Hej min älskadevän!
Denna dag har vart väldigt bra, ätit midsommarlunch på jobbet och fått sluta lite tidigare :). Slapp gå hem vid 5 hehe.
Så nu sitter jag och väntar på min middag, Varma mackor med massa gott på och så dricker jag en Corona Extra. Så god öl.
Köpte ättegoda jordgubbar idag på ica. Ska bli smarrigat att äta dom i morgon. Jag hoppas verkligen att det är fint väder i morgon för om det är sånt här som det är nu SKIT VÄDER alltså regn. Så vetti fan alltså...

Men ikväll sk ajag se på massa film som jag själv har beställt på cdon :)
A cinderella story
En riddares historia
She´s all that
Sahara
Och
Van Helsing

Ska bli väldigt skönt att bara ta det lugnt och inte göra ett piss..

Men jag hoppas att du får en jätte bra midsommarafton i morgon och att du har riktigt roligt :) Bli inte för fulla så polisen tar er ;P.

Puss och Kram //: Jessica

Mando Diao - Dance with somebody

Jag vill bara tacka Anna och Laura som shoppade mig mig idag :) Har tjatat på dem, speciellt Laura i månader om att få gå i affärer. :)  Så nu är jag nöjd, iallafall i ett litet tag ;)
Jag har spenderat pengar på: ett par nya hörlurar,( var trött på mina gamla som var trasiga, var tvungen att tejpa ihop dem.), två linnen och två tunikor, och ett halsband. :) Och gratis mat blev det också, eftersom det var så extremt mycket på jobbet idag, fick jag ingen rast, så Martin lovade gratis mat som plåster på såren :) Och sen bjöd Kurtan på pizza när jag kom hem också :P hehe. Fast jag åt en kebabtallrik. Så såg vi på Transporter 3, medan vi svullade.
Så det började som en ganska stressande dag pga jobbet, men det har ordnat upp sig nu :)
Så ska nog ta en snabbdusch och kanske hinner se antigen en till film eller några avsnitt av The Big Bang Theory. Så jävla rolig serie. :)
Juste Laura, jag hittade ostchipsen på maxi sist jag var där och kunde inte låta bli att köpa dem. Tänkte på dig då.

Men tyvärr för mig så ska jag jobba hela helgen, men är ledig nästa, mycket för att vi har stängt på midsommar :p
Och titeln är tillängnad Anna idag, hon vet varför ;)

//Emma

Jag är äldre och klokare, eller? :/ :) hehe

Igår fyllde jag hela 21 år. Tänka sig att man börjar snart komma upp till 30 :O bara 8 år kvar som tur är :). Men ska försöka få de här 8 år tills jag blir 30 underbara. Att jag ska försöka komma på vad jag vill, haha kommer nog ta ett tag till :P Men man kan ju börja fundera lite.

Men igår så jobbade jag som vanligt, när jag satt i vår matsal här på jobbet så sa en kolega att ja IDAG fyller Jessica år. Lite pinsamt efter som det är så många som jobbar här och alla ska säga grattis och " VART är tårtan" haha men det var rätt trevligt ändå. För när jag föddes för 21 år så tog mamma med mig hit då det firade midsommar här på jobbet då jag var två veckor gammal. Och alla pratade om det igår :) lite roligt.

Sen på kvällen komm Therese, Anna, Emma, Oskar, Laura, Fredrik och söta Kasper till mig för att fika lite. Det var mysigt. Synd bara att Robin inte var där, han jobbade. Men får ta igen det idag då han är ledig :). Ledig i tre hela dagar ska bli så kul att få se han. Ser han ju inte eftersom jag sover då han kommer hem.

Nu är det 4 veckor tills jag och robin har semester. Ska blii sååå skönt alltså. Längtar verkligen.

Men tack för igår mina sötisar för presenterna

Puss & Kram Jessica

Nu kommer ett inlägg=) 10 juni 2009!

GRATTIS ICA!!!!! Tack för fikat idag=) super god kaka=)
Idag har jag hunnit med mycket jobbat , vart på student utspring och sen firat två födelsedags barn=)

Shit mitt ben har somnat!!! aaaa

ett längre inlägg kommer i morgon=) är väldigt trött nu och jag kan inte konsentrera mig för mitt ben är helt av somnat!!!!

Gattis Ica!!!

Ville bara säga grattis en gång till, och att alla ska få veta att du blir gammal idag. :)

Ha en bra dag, puss & Kram
//Emma

RSS 2.0