Vaccination!!! #%¤"# piiip





Jag har sovit i tre skit timmar inatt!!!! Haft så jäkla ont i min arm. Det känns som om någon har kapat av den med en slö kniv :(:(.
Och idag så kallsvettas jag och är super seg i kroppen och ont lite var stans. Men jag lär väl kanske klara mig sen efter det här :P. Förhoppningsvis!
Ligger väl hemma i sängen i morgon och har hamnat i koma eller nått.

Och jag som bokat tvätt stuga ikväll haha kommer inte jag klara av. Om inte någon kommer och gör det åt mig. Så jag ska nog boka om den tiden.

Så min kväll blir nog att jag ligger under en filt och sover eller nått. GUD va skönt :):) det älskar jag verkligen att göra. Min hobby ;).

Så jag hoppas att det är bra med er idag :)

Puss och kram //: Jessica


Lördag!!

Ja som sagt det är inte så svårt att ändra bloggens design :P så om ni inte gillar det är det bara att ändra..!!!!

Men idag så har jag vart på stinsen med mamma och pappa. Såg emma jobba lite. De var inte så mycket folk just då. Och det var några som spelade för jävlig musik där :P haha alltså shit. men men :P. Hittade en jeans shorta på gina :) men inget mer, var inte på shop humör. Sen var vi på jula. Då såg jag annas pappa som hjälpa en kille med ett barn vet inte vem det var. Såg ut som en indier.

Sen nu på kvällen har jag vart hos min kusin som ska fylla 10 år. Vi åt massa god mat och drack vin. Sjön sing star och spelade guitar hero. Det var jätte roligt.
Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 01.15 då kommer robin äntligen hem. Kommer bli jobbigt att hålla sig vaken tills dess :/.

Vad har ni gjort ikväll, något roligt? Tell me ;).

Puss å kram på er alla //: Jessica


Jag bara kollade om det här fungerar för er




Jag tyckte att de här passar oss flickor :) Med massa kärlek till vandra och så. Lite gulligt å så. Annars får ni ändra om ni inte gillar det såklart hehe.

Kram //: Jessica


Helg wohoo!

ÄNTLIGEN!!!!

Får snart springa hem från jobbet, de ska bli skönt att va lite ledig. Men lite tråkigt att älsklingen jobbar hela helgen :( saknar han massor.

Men den här veckan har ju fungerat rätt så bra. Haft lite besök hemma av tjejerna och självklart oskar. Men hallå oskar och robin borde öva på sin höjdskräck haha. Pinsamt juh :P till och med jag kunde stå där på stolen utan att ramla ner :P. Killar!!

I morgon kväll ska jag till min kusin som fylle 10 år. Käka god mat och ta över hennes sing star ;) hon ska få 80´s av mig. Så jag hoppas att hon inte har den. Ska bli riktigt kul.

Min efterlängtade mobil kommer på måndag, ringde till onoff igår och frågade va fan den är. Har ju väntat i 3 veckor nu på den. Men snart så :):) Wiiie......

Snart är det den 20 november!!
Jag hoppas att filmen är lika bra som boken eller ännu bättre ;) ska verkligen drägla då jag sitter där i bio stolen och åååh haha. Men jag undrar när de släpper ut biljetterna så man kan gå på första visningen eller nått. Skit samma vilken tid det är på dygnet jag ska lätt se!

Funderar på om jag ska se på idol ikväll robin kommer inte hem förns 22. så måste hitta på något tills dess. Lite tråkigt att sitta hemma helt själv. Om jag inte får för mig att dricka mass öl då blir det ju så klart lite roligare/eller...?!?!

Puss å kram eran egna ICA/JESSICA


Fruktsallad=)

Japp idag så fikade vi =) Fruktsallad=) Tyvärr kunde inte våran Emma vara med=( Men jag får nog se henne på onsdag ska fika då med=) Jippi får äta mycket gott denna vecka!
Shit har lösnaglar på mig. De är faktist jobbigt att ha sånna på sig! Jag kan inte klia mig på ryggen för naglarna är inte lika hårda som mina vanliga=( Blir tokig!!!!

Är lite trött i natt mössan ska dra mig mot sängen nu=) Ska bli skönt att nanna kudden=) Men lite ensamt för Oskar sover hemma=( Den stackarn kämpar på med sitt plugg! Här sitter jag och klagar på små saker. Jag hör aldrig att han klagar på att det är jobbigt eller för svårt eller att han klagar på något för den delen. De är min superman med andra ord!=)

Tackar iallafall alla mina flickor tackar Emma med även fast hon inte var där men hon var där i sin frånvaro Laura fick trots allt några mess av henne;) Tack för en toppen fika=) Jag är glad att jag har er flickor ni gör den gråa vardagen Ljusare! De är det som gör att jag blir glad=)Oskar du gör mig naturligt vis också glad=) Upptäckte att jag blir grinig om vi inte setts på ett tag det gäller både tjejerna och Superman;)

Aja nu måste jag sova ögonen går i kors!

God natt=)
// Kakan

Thihi det har vart en bra dag idag....

Yo yo yo!!!
Jag gillar

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

Den är najs den låten. Skön feeling å allt. hehe har hört den för mycket på radion :P.
Men idag då, måndag och allt. Tycker det är rätt skönt att vara på jobbet en måndag. Lite lugnare än resten av veckan. Man går och plockar grejer från helgen och sånt. Fikar haha. Med alla gamla tanter.
Sen har jag gjort värsta sattsen med köttfärssås

Hehe mark började prata med mig nu ikväll :) så trevligt. han pluggar till polis i umeå :).
Ville bara säga det så ni viste det. Och emma han kommer ihåg dig ( hon med brösten ) hahahaha :P

Men i helgen så var vi hemma hela dagen på lördagen. Gick inte ens ut. de ni. Sen på söndagen så åkte vi till stinsen och kollade runt där lite :) var väldigt trevligt. köpte jeans på jc usch det var en hemsk kille där vid jeansen som skulle hjälpa mig. Jag fick för små byxor. men han tyckte jag skulle köpa dom :O men jag vägrade och sa att jag hittar egna utan hans hjälp. Då vart han sur för att jag inte ville ha de byxorna han valde. men de var ju för små. fattar inte :P.
Sen mitt i stinsen så var det en liten sshop typ där det stog 4 utläningar och sålde krämer. de typ jagade alla tjejer som gick förbi. Knäpp skallar. Tror dom att nån vill köpa av dom när de skrämer en haha.

Men idag så kom flickarna. inte alla. EMMA kom inte hon jobbade typ. inte hört nått från den korven!! Men som vanligt satt vi och gaggade massa :) såå trevligt, I LIKE!!


Puss å Kram
//: Jessica

Min kropp känns som ett uppsvullet lik

Ja alltså min kropp är så slut. Jag fattar inte. Förra året vid den här tidpunkten på jobbet så var det inte så här stressigt. Man springer verkligen jämt här på jobbet. Så man behöver ju vekligen inte gå på gym. hinner knappt äta heller och jag som blir på sånt bra humör om jag inte får i mig mat :P. Men men det är snart helg och då ska jag vila. Så jag har nya krafter på måndag. Då ska vi få ta vaccination men får se om jag blivit helt frisk tills dess. man får ju inte va sjuk när man ska göra det.

Men jag slutar om 5 minuter :):) wohoooo va skönt. Ska in på coop här i stan och handla lite mat. orkar inte gå in på ica hemma. vill bara hem. Ska typ göra nån wok eller nått enkelt. Så sk ajag bara gro in i soffan och se på nån härlig film. eller bara sitta tyst. inga ljud alls. har typ tinitus efter allt buller här.......

Men ni tjejer får uppdatera lite mera här på bloggen :P vi är lite dåliga på det :) Så jag har nått att läsa på jobbet då jag har tid ;).


Puss å kram på er
//Jessica

Muse - Uprising

JAG SKA FLYTTA!!!!! :)
Det är bara ca 2 månader kvar innan jag får nycklarna till lägenheten. Var och skrev kontrakt i fredags förra veckan. Så nu är det spännande, måste börja planera packning och sånt. Fast det orkar jag inte ta hand om idag. Jag blir stessad med att tänka på att jag måste börja köpa julklappar snart. Jag gillar att vara tidigt ute, jag tycker att det förlänger julkänslan lite grann. Hehe :)
Om nu bara Laura kan passa på att skriva sin önskelista snart!! *host,host* ;)

Det är inte så mycket annat som hänt egentligen, var och såg Flickan som lekte med elden i lördags, det var väldigt bra. I samma klass som första millenium filmen, nu måste jag bara vänta och se den sista filmen :P

Jag hoppas att ni är redo tjejer för New Moon har biopremiär om 43 dagar! :)
Och Ica du måste läsa ut The Host, så jag en chans att diskutera den med dig, jag vet att du har den, så LÄS!

Jag vill köpa playstation, men jag vet inte vilket. Jag har sånna problem, :P

//Emma

Snart blir vi rumskamrater! :) hihi

Tjena hej på er glada människor!!

                                                                      



Denna mobil har jag beställt hem :) hoppas jag kommer gilla den. var och kände på den i affären och så :)


Alltså Låten (You spin my head right round, right round) med Florida kopplar mig till helt fel grejer tack vare Robin haha. Han och Dan skickade massa snuskgrejer för länge sen till mig och jag skickade till dom för att jävlas så självklart så fick jag en video där en kille satte på en annan kille och hans snopp snurrade runt. Och den "riktiga" låten var bakgruns musik :P. Fin bild jag har i huvudet av denna låt haha usch, äckligt.

Men men det är onsdag idag och det är tecken på att det är en dag kvar tills det är helg :). Ska bli så skönt, men det kommer bli lite ensamt eftersom robin kommer vara på begravning på fredag i sala. Så jag hoppas han kommer hem snabbt så man får se han lite :).

Puss å kram på er alla //: Jessica


RSS 2.0