Fredag kväll med vin och kakan å emma i sängen :P

Idag har jag vart på stinsen och handlat lite saker. Som två halsband på rea och paraply som visade sig vara trasig och presenter till min kusin.

Sen så när vi skulle gå hem så ramlade en 70 årig gubbe ner för rulltrappan och slog i huvudet och började blöda sjukt mycket. Lite läskigt faktiskt och han skulle köra bil sen. Man vet ju aldrig om han svimmar av eller nått. Men det är upp till han själv  "skit gubbe" haha :P

Så Ikväll har emma och kakan tagit över min säng, jävlar om dom spiller ner guacamole och chips. Men vi har kollat på the Crow. Den gick ju att se men jag har inte sett de andra Crow filmerna.

Det har snöat lite idag men jag tycker det inte är den första snön, för mig är den första snön den som stannar kvar på marken utan att smälta bort.

Tjejer i helgen får ni ha det så trevligt :):)

Puss Jessica

Det snöar! :D

Påväg till torsåker! Sitter just nu i detta ögonblick i bilen och dricker en xider rhubarb! förfestar lite;)
Ska ju nämligen festa med Jocke och hans gäng när jag kommer fram! Ska bli rikigt kul att träffa alla!
Jag får väl ta och berätta sen hur kvällen blev;)

Ha en underbar kväll allihopa!

puss!/ anna

Snart sovdags:)

Nu har jag pluggat klart för ikväll! tror jag iaf...:P har bestämt mig för att jag ska läsa böckerna i bilen imorn..tar nog med datan också, kan vara bra att ha liksom;)
Kameran får jag inte glömma heller! aja, den packar jag ner imorn!

Tittar just nu på någon halvdålig komedi på 6an, alltid kul med sånna;) och så dricker jag te förstås:D

Har funderat på den där tatueringen jag vill göra också...någon som är bra på att rita?

Aja..nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova så småningom:)

Sov gott!

Här kommer alla kännslorna på en och samma gång

Ja så kommer mitt första inlägg här:P Ja och nu då vad ska jag skriva?
Jo idag har jag varit på jobbet =D Sen slutade jag tidigare idag för att jag skulle hinna gå på ett möte=/ inte speciellt roligt men tillsist vart det ganska bra =) och när mötet var slut bar jag iväg till mormor för att handla åt henne=P Bror min hjälpte iof till;) Sen var det bara att åka hem till mormor och äta bullar och godis=) Köpte ett halft kilo till henne =) Fett nice=D

Men va är det för väder vi har fått? Jag vill att det ska vara ljusare så man kan bli lite gladare=) De här mörkret gör mig deprimerad=( Men sen när snön kommer då blir det ljusare och man får äta pepparkakor och dricka julmust och sen även dricka glögg=D De är glöggen jag vill åt=) Men den måste vara alkoholfri annars smakar den peck!:P

Nu ska jag slagga  eller snart :) Längtar efter att få sova är sååååå trött!!!

Natt natt

Stackars lilla Anna

Tycker synd om Anna, känns som att bloggsidan jävlas med henne :P Hon får problem med allt som har med sidan att göra. Hoppas de snart sluter fred och kan vara vänner :)

Sitter och kollar på min finska serie nu, var flera veckor sen jag kollade på den sist. Den kommer varje torsdag 18.45 för er som undrar ;P

Vart ganska händelselös dag idag. Vart hos pappa, handlat, betalat räkningar och lagat mat.

Ikväll blir det lungt. Imorrn är det tillväxtkontroll på KS, alltså ett ultraljud. Spännande.

Hej så länge

Varför kan det inte bara vara sol och varmt?

Usch va jag Inte tycker om det här vädret..man blir så deprimerad:P

Sitter just nu och försöker plugga..men folket på msn är roligare;) måste läsa två böcker också:P
men men, jag ska!

Imorn bär det av till kusinerna i Torsåker:) ska bli kul:D är ju inte så ofta man träffar dom liksom:P
ska ut och festa med Jocke och hans gäng;)

Jaja...Nu ska jag försöka plugga lite, sen ska jag nog leta rätt på någon bra film och mysa till:)


Kanske hör av mig senare, annars får ni hade så bra!


puss o kram/ anna


Första inlägget, wiiiiiiiii hehe

Hellu hellu! Jag sitter på jobbet och ser hemlighetsfull för att ingen ska se att jag sitter och skriver på jobbet :P. Måste ju vara seriös här.
Men just nu händer det inte så mycket som tur är. Men denna dag började rätt så bra. Svinkallt tror det var -3 ute, så hur skjutton ska man klara vintern om man tycker -3 är kallt :|?!

Sen fick vi massa fika här på morgonen så gott, en som hade bakat bröd och sånt nyttigt :P.

Jag är så glad att det är fredag i morgon. För då är jag LEDIG!! och jag slipper gå upp kolckan 5 haha. Och för att det är lördag, då flyttar Robin hit. Så kan vi gosa när vi vill sen TIHI :)

Men i helgen ska jag festa utan att klä ut mig, vet att jag är lite tråkig. Man ska ju klä ut sig på halloween men jag kommer inte hinna :P.

Åhh va segt det går.... massa timmar kvar tills jag slutar juh.

Men men, ni får ha det gött ;) puss // Jessica

Jahaja..

Måste bara säga en sak.. Hörrni muppar, när ni skriver så måste ni ju på slutet skriva vem det är som skrivit :P Bara för det kommer jag säkert själv glömma det nu när jag tjatat på andra :P Haha.
Men, vi får ju se hur det här går.. Alltså bloggskrivandet. Ica, jag och Kakan har ju blogg sen innan. Ica skrev sist den 7 maj och Kakan skriver en gång i månaden :P Emma tror jag inte kommer vara så aktiv heller, inte riktigt hennes grej tror jag.. Men vi får se.. Kanske måste informera henne först om att vi gjort en blogg :P Och Anna.. Hon kommer nog vara den som är aktivast först eftersom det är en kul grej i början :P
Men vem vet.. Vi alla kanske blir experter på bloggande? :D

//Laura

Lill-annas första inlägg!

Hur ska det här gå...en blogg på 5 galna tjejer:P en blivande mamma, en burgerking tjej, en festande kaka, en Robin-älskare och så jag dårå...sailormini-ann!
Jaja, ska bli kul iaf;)

Hade riktigt trevligt idag hemma hos Laura:) men de är de ju alltid;) Synd bara att Emma inte var med:/ men de blir ju fler gånger! ;)
Ser fram emot middagen vi ska ha! :D

Sov gott allihopa!

Invigning:)

JA!! äntligen kan ni eller ja vi läsa våran blogg:P Btw så är det kakan som skriver :P Ica klagar på mig och min skrivning;P hehe. Här sitter vi nu fyra stycken och äter glass med frukt:)  Men sorgligt nog finns inte Emma bland oss:P  Hon är hemma:P Laura käkade en stjärnfrukt och den smakade gräs!!  Vi äter någon frukt som  är vit med svarta prickar tydligen är det en drakfrukt! känndes som om jag och ica var  hon på reklamen som söker på svart + gurka du vet:P

Nu får det vara nog:)

// vi 4ra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0