Plan Three - Freak Show

Så var det måndag igen. Helgen flög förbi alldeles för snabbt, som vanligt, trots att jag har haft fullt upp. I fredags var jag och Laura på Ladies Night, det var skitkul, absolut något som man måste göra om, hoppas bara resten av tjejerna kan nästa gång. Det är inget de borde missa. :) Brolle var inte med för hans flickvän skulle ha barn, så att Eric Saade hoppade in istället, Laura var inte så lycklig för det. Inte en utav hennes favoriter, men han var ganska duktigt iallafall. :)
I lördags var jag och Kakan på lunch och bio, det var kul att gå på bio på dagen, då kom man inte hem så sent sen. :) Vi var och såg The three muskeeters, den var faktiskt bra. Kommer nog köpa den på blu ray sen när den kommer ut. :)
Och i söndags så firade vi lilla Evelina, som fyllde 1 år. Grattis! Laura hade varit så duktig och bakat jättegoda kakor och tårtor. :) mums. :)
Men nu sitter jag och tittar på csi ny, skit spännande! Måste sluta! :)

//Emma

Vart har min inspiration tagit vägen?

Ja, vart är den? Kan man efterlysa sin inspiration? Allt kändes så bra när jag började skolan=) Det kändes kul och jag kände mig motiverad. Men nu vet jag inte längre. Visst det är kul att gå i skolan=) Men jag känner att jag helt tappat lusten att plugga. Har stor tenta om två veckor och har knappt börjat läsa boken. Mår dåligt var enda gång jag ska börja läsa. Sen blev inte allting bättre då jag helt plötsligt blev sjuk., Borta en vecka från skolan. Missade naturligtvis de viktigaste föreläsningarna så nu känner jag mig väldigt oinspirerad och vilsen.

Tror inte jag hade känt mig så illa till mods om jag hade kunnat vara med på föreläsningarna! Jag sitter alltså hemma nu och försöker tvinga mig själv att läsa men jag försår juh inget!  Boken är juh på engelska å det gör saken inte bättre! Tänkte att om jag fick skriva av mig lite kanske allt skulle bli bättre! Känns bra med en paus. Tror jag ska ta mig en kopp kaffe!=)

Det som gör saken ännu mer dum är att jag knappt hinner träffa grabben heller=( Har sett han typ två gånger på två veckor. Det gör mig lite sur det med! Önskar att vi kunde bo tillsammans men jag vill juh inte flytta trivs juh så bra med bästa sambon:D

Ja vad kan jag konstatera av detta lilla blogg utlägg? Ja att jag är bitter, grinig och har lite koffein i blodet! När jag läste det jag nu hade skrivit så började jag nästan fnissa! Låter juh så dumt värsta klago monstret jag är! Igår var jag till skolan och det var en tjej som höll ett tal om att vara lycklig=) Kanske bör börja om och tänka possitivt=) Tror det! Aja nu får jag rycka upp mig ur tycka synd om mig själv träsket och börja ta tag i mitt liv!

Jag tror att jag precis hittade min inspiration:D Jag behövde nog bara inse att jag gör mig själv oinspirerad genom att tänka negativt! Börjar till och med nu känna mig gladare! =)  Tror att jag precis blev min egen psykolog!

Jahapp=) Då är det dags för mitt kaffe=) Börjar få ont i pallet:P Vet inte om det är vanlig huvudvärk men tror mer att det är koffein halten som spökar!:P

// Kakan:D

Måste komma i håg mitt måtto=) Livet leker så länge du gör det=)

RSS 2.0