Bruno Coulais -The Children's Choir of Nice

Det är skönt att vara ledig idag, varit jobbig att ha de långa passen 2 dagar i rad. Man blir lätt utmattad. Den här veckan stänger jag 4 av 5 dagar. Och så jobbar jag hela helgen. :(
Så tänkte passa på att uppdatera mitt bloggande lite, var ett tag sen sist, jag är ju inte precis den som skriver varje dag av oss har på thestoryofus.

I helgen så var jag på bio och såg Män som hatar kvinnor, jag brukar oftast inte gilla svenska filmer, men denna var faktiskt riktigt bra, Michael Nyqvist var väldigt duktig och Naomi Rapace var mycket färgstark i rollen som Lisbeth.

Monsters Vs Aliens har varit riktigt rolig att se också. En typisk modern tecknad film, men nästan mer vuxen humor än barns. Speciellt kul för mig som inte riktigt växt till mig än :p hehe

Men det film, som jag fastnade för som mest under veckan har varit, Coraline. Filmatiseringen av Neil Gaimans bok, väldigt underhållade och spännande. Och film musiken till den är helt hypnotiserande. :)
Måste köpa den när den kommer ut sen, så jag kan se den igen.  Det är en väldigt rolig film att kunna analysera. För jag tror nog att det finns ganska mycket symbolik i den. Önskar bara att jag läst boken, har velat göra det riktigt länge nu. Så får se till att skaffa den.
 
Hittade den på google.

Solsken och inga tussar!!

Hallo min vän!
Denna lång helg har jag tagit det lugnt iallafall lite. Åkte på kryssning i fredags med Therese, sebbe och Christina och sebbes familj. Det var jätte kul tills jag som vanligt fick ont i bröstkorgen och vart konstig i magen. Tror det är den där maten man får på buffén. För det har hänt så de två andra gångerna jag åkt på kryssning. Och så är jag nog lite känslig för kolsyrat :P, Huu ja.
Men det var riktigt trevligt ändå. Köpte lite godis och ett jätte fint halsband :)

Så var Jean-Pierre Barda där och signerade solglasögon, inte för att jag är något stort fans av han men ändå. Och sebbes pappa började snacka med han hehe, tydligen så var han riktigt trevlig.

Sen i går kväll så tvättade jag och robin kläder, typ det vi gjorde under hela dagen :P. Gjorde en jätte god blåbär-hallon paj på kvällen.

Alltså är det bara jag som tyckt att dom här tussarna som flygit runt i luften var irriterande jobbigt. Dom är överallt i lägenheten och så fort man kommer ut så  kan man inte prata för att man får tussar i munnen!!!!

I lördags kväll så kollade jag på Henrik Schyffert om 90 talet. Haha det var så roligt att se på det. Han hade en egen show. Vet inte om det går repris men det var riktigt kul att se på det iallafall.

Men idag så är det härliga måndag och efter jobbet så ska jag och mamma åka in till åhlen´s. Hon ska köpa en present till MIG!! Och jag ska handla lite saker typ någon kläning eller jeans får se vad jag har lust med. Sen ikväll så vet jag inte men ska vi hem till laura eller? Om det blir så så kommer det bli roligt :). Men jag ska hålla mig till frukt och sånt fetsnålt nu har jag bestämmt. Ska försöka sparka mig själv i arslet så det händer något.

Ha det så bra!!
Puss
//: Jessica

Brännboll med peruker!

Hade riktigt kul igår! Tack Jenny och alla hennes vänner;)
Jag och Maria bestämde oss nämligen för att hänga på Jenny och hennes polare till drottningholm för att spela brännboll med peruker! Vem kan säga nej till det liksom?;):P
Självklart var det sprit med i leken! :D

Eftersom att varken jag eller Maria hade någon peruk så gick vi och köpte varsin i onsdags, hon köpte en blå, skitsnygg;) och själv blev jag blondin som jag alltid velat testa;)


Så va tycker ni? ;)

 


Imorn är det ingen Therese på jobbet (förlåt, jag menar "star":P), vilket känns jättetråkigt:( men de ska nog gå bra ändå:P:)
Kommer nog vara rätt tyst dock! Gaye kommer vara jätteglad haha skoja bara;)

Fick höra att nya tjejerna på jobbet vet om den här bloggen nu, så jag måste passa på att säga hej till dom! :D
Kanske jobbar med nån av er imorn? :)


Ha de bäst!
PUSS

/ Leeloo, eller numera Natasha ;)


Hemma igen=)

Ja nu är jag hemma efter att ha varit hos doktorn=) Va inte så farligt men de gjorde ont=( Först kändes det inget men sen så gjorde hela armen ont=( Men nu har det gått över=) Lite ont runt sticket men annars är det helt lungt. Frågade om det där med alkoholen och hon bara kollade på dig som om jag var helt pantad:P sen svara hon att det inte står någonstans så att det skulle gå bra=)  Kanske var en jätte dum fråga men bättre att fråga än inte!
Lite jobbigt bara att jag måste tillbaka om en månad och ta en till spruta och sen en till efter 6 månader=/ Kommer få många öma dagar=P

Efter att jag varit på vårdcentralen så gick jag hem till mormor och fikade=) Nice=) fick lite visdoms ord där. Drick men inte för mycket=P 

Ja nu väntar jag i stort sett bara på att klockan ska bli 14:50 så jag kan ta bussen till sationen=)

Shit!! Tvätten!! brb Måste dra in lite skit i torkskåpet har nämligen ingen ren lång tröja=/
Nu så ska skiten bli tort=) Fan om de krymper=P

Vill att tiden ska gå fort=)
Vet ni att jag ska på färjan!! Ja den färjan!! Shit tänk om man ser mig!! Aja ska inte ha min neon rosa klänning vill inte synas=P  Tänkte först ha den =P Men då står man ut i mängden och de är det minsta man vill på den båten när dom filmar.

Nu ska jag lyssna lite på min nya favorit låt

The only ones med melody club=) Jag vet att det bara är jag som gillar den på jobbet så jag får spela den hemma=)

Nu ska jag fixa håret=)

måste gå upp tidigt och jag är piiiiip ledig!!

Aja som ni fattar är jag inte så glad över att jag måste gå upp tidigt=P Jag ska nämligen till doktorn=(  Gillar inte doktorer men vad gör man inte för den där bajs resan=P Sen ikväll så bär jag iväg ut på det öppna vattnet mot åland!=) WIIHOOO
Fan var mer en ett år sedan jag åkte på kryssning. Hoppas att det blir  lungt orkar inte bli sjö sjuk=(

Har inte tid att skriva mer måste dra=( Vill inte kommer säkert dö av den där hepatit sprutan=( vet inte ens om man får dricka alkohol direkt efter man tagit den får man inte det då tar  jag den inte=P Tänker inte slänga ut min båt biljett och sen inte dricka=P vi får se vad dom säger:P kram på er alla=)

Linkin Park - Leave Out All The Rest

Fan vad jag har varit effektiv idag då, haft en kort dag på jobbet, bara 3 timmars pass, men det är storhelg, så får dubbelt betalt. :p hunnit laga mat och tvättat. Ska bara damma och dammsuga, så har jag varit jättenyttig idag. Kanske kan lura Emil att kolla blommorna.
Nu är det nämligen bara 2 dagar kvar tills mamma och Kurt kommer tillbaka.
Men måste erkänna att vi skött hushållet ganska bra under dessa 2 veckor. Detta ska så bli avdrag på hyran denna månad ;)
Ledig hela helgen, som jag har redan bokat upp, undrar om det blir något över denna vecka för att lata sig. :p

Så när blir det en dejt för oss tjejer, som du snackade om da Laura? Det var ett tag sen. :p

//Emma

I'm in love with a fairytale...

Fan va söt han är den där Alexander! Jag tror jag är kär... haha:D


Hade enormt kul igår hemma hos Laura, tack allihopa för en underbar kväll! :)

Sen så hade jag ju såklart väldigt mysigt idag också! :D



 

Han är ju så söt! ^^ Ett riktigt charmtroll det där;)



Sovmorgon imorn! Wohooo :D
Ha de bäst!
/ Anna


Torsdag och jag mår skit bra!

Jag är glad idag :). Jag vet inte varför men det känns som en bra dag. Behöver inte ha massa anledningar till allt.
Men jag började en timme senare idag, kanske kan vara därför. Eller att jag låg och gosade med robin innan jag gick till bussen, men det gör jag varje morgon.
Hoppar över frukosten, tar en allergitablett och lägger mig igen sminkad och klar för att sen bara gå till bussen :P
Så gör jag varje morgon. Men äter frukost på jobbet i stället.

Men just nu är det dött här haha. Dött ja det kan ju hända här men inte idag. Tur det!! Har sett en död människa under den här tiden på thorax. Det var lite otäckt tyckte jag. Såg så fridfull ut men ändå.

Ska snart fira en kolega som fyller år i helgen. Typ tårta ska det bli, som vanligt :P

Hej svejs..
//: Jessica

GRATTIS! :D

Grattis på födelsedagen bästaste kakan! :D

Är du nöjd nu Laura? ;):P


Stora dagen för små flickor!

GRATTIS KAKAN!!!!!
Nu blir du gammal och grå som mig och Laura, :p Jag önskar dig en underbar dag!! Det ska bli kul att träffa dig ikväll och ge dig en stor födelsedagskram! Puss på dig.

GRATTIS ULLIS!!!!!
Du må bo långt borta men vi minns dig iallafall :p Ha skoj på din födelsedag :D Puss & Kram

//Emma

Bonjour mes amis!

Jag kan äntligen få slå mig ner i en skön soffa och ta en riktig kopp med gott kaffe :) Hur härligt är inte det. Så har internet börjat fungera där hemma så nu ni.

Var ju till Gotland i helgen en snabbis och hämtade Robins saker. En full bil vart det. Knappt att vi två fick plats :P. Hittade en jätte bra present till Therese också, Emma vet vad det är så nu får du inte säga något EMMA :) :P hehe. Om du nu inte har glömt bort det vill säga haha!!

Men nu har vi iallafall fått ihop saker till ett helt fungerande hem så nu är det bara tuta och köra.

Ska bli mysigt att se typ alla på onsdag sen hos Therese då hon fyller år. Fika och ha roligt.  Vet inte det kanske är alla i vänkretsen som kommer, det skulle va roligt. Kommer typ inte få plats hemma hos dom för hennes familj ska ju också vara där :). Finns det skjärterum så finns det hjärterum :)

JAG fyller år om 4½ vecka :) inte för att jag längtar till att bli äldre men det är mysigt att bli uppvaktad en gång per år :)  Men jag har inte kommit på riktigt vad jag önskar mig än.



 

  • En vete kudde. Finns att köpa på internet. www.swehealth.sewww.natur-produkter.se (den sista är billigast) vill ha med lavendel doft.
  • High school musical 3, nu när jag har de två första.
  • Trosor Vita i storlek 38/40 Det ska vara bra resår och bekväma :P hehe. Kan vara sexiga om de ser bekväma ut ;).
  • Sen saker som man har användnign för, daglingen.
  • Något personligt :) sånt är kul att få av kompisar.
  • En silver ring med en turkos sten i :) så snyggt. Vet inte vart man kan hitta sånt. Men typ i nån smycke affär :P  (nickelallergisk) Den kan vara lite mäktig men man ska kunna ha den när som helst.


 

Sen vet jag ju då inte om ni har nått annat förslag som jag inte vet något om. Men ni får inte planera in något de veckorna runt den 10 juni för jag kommer ha nån slags middag då. Skulle va kul om alla kunde komma.

Ha det så bra mitt hjärta :)
//: Jessica


=)

Emma min Emma, du får inte dricka sådär mycket! Bara om jag är med;) hehe:D

Tack för Valborg tjejer och killar! det var väldigt mysigt och trevligt! ^^
Och tack Limpan för i lördags! extremt fin lägenhet! där har ni lyckats bra! ;)

Jag har blivit mamma mia tokig igen...så nu sitter jag och lyssnar igenom alla låtar från filmen igen:P

Förresten så har jag sett Emmas loverboy nu! Just de tjejer! Är ni inte väääldigt avundsjuka?;) Handlade av honom idag nämligen! Så dom som vill ha detaljerna som Emma inte ger kan fråga mig! haha:D

Ser fram emot nästa fika! När och var? Blir det hos Ica och Robin nästa gång kanske?

      

Ha en underbar kväll!

Puss & kram

// Leeloo


Rammstein - Du Riechst so Gut

Kan man vara klantigare? Tappa väskan när man är ute och super i en park med jobbapolarna. Jag kommer bli mobbad för det här. :p Det värsta är att jag minns så lite av händelserna.  Jag bör nog inte dricka mer.
Ska bara skaffa pengar till min mobil, så kan jag ge ut mitt nya nummer till er alla. :p Iallafall de jag har kvar. :p

Ska åka till jobbet om drygt en timme, har ett kort pass idag, så det är inte så synd om mig iallafall :p
Men jag hoppas att jag kan träffa er tjejer snart igen, vill se hur det gick med lägenheten. :)

//Emma

RSS 2.0