Jobba jobba...

Happ då var det söndag då:P kom hem från jobbet för en stund sen och resten av kvällen ska jag nog bara slappa och kolla på tv...och sen lägga mig rätt tidigt:P blev inte så mycket sömn efter Angelica och Jespers inflyttningsfest igår, men kul var det:) tack för att jag fick komma!

Igår efter jobbet åkte jag, mamma och pappa och hälsade på min kusin Linda och hennes kille Roddy. Älskar deras hund Omega, han är så j*vla fin! ^^


Underbar hund det där! Så mysig!


Idag var en rätt så bra dag på jobbet, kom lite folk så det var inte helt dött iaf;) Och så påskpyntade jag och Therese lite i skyltfönstret;)
Imorn är det praktik som gäller! Ska fortsätta mixtra med mina banners och lite andra saker:)

Just nu längtar jag väääldigt mycket till den 16:e april! Och sen kan det få bli vecka 26! Ska bli såååå kul:D

Men men, det är några dagar kvar än så länge!

Hoppas det går bra för alla mina klasskamrater på sina praktikplatser!
Och tjejer! Jag och Therese vill ha fika i veckan! så vi får boka in nån dag:)

Ha en jättemysig kväll allihopa!

Puss och kram!

/ eran alldeles egna lillanna!

(ps. saknar vissa personer enormt mycket! :/


Två dagar hemma=(

NU ÄR JAG LESS!!! Jag är less på det här piiiiiiip snorandet=( Vill bara somna och vakna av frisk!

Min lediga dag som jag skulle ha idag.... Borta=( Eller borta är den ine eftersom jag var ledig.. men jag kan juh inte göra något=( Hade bestämt att jag skulle tvätta och hälsa på min syster och senare på kvällen åka till min andra syster för att äta vofflor med hennes familj och mormor. Men inte istället så blev jag kvar hemma med världens tryck över pannan och kinderna=(  Hade nog mått värre om inte min käre riddare till pojkvän köp en massa saker åt mig =) Han köpte till och med chips =) Han är helt enkelt världens bästa... min Oskar=)

Ja happ nu har jag skrivt om hur piss jag mått=P Ganska bra med blogg=) Man får ur sig en massa skit=P

Nu ska jag berätta roliga saker=P ÖÖ Jag åt skit god mat idag de tackar jag Ica och Robin för=) käkade lådan som vart över sen i lördags=)  Har inte hunnit skiva om att jag vart glad att så många kunde komma på kvällen =)
Sen vill jag tacka Laura och Fredrik för att dom bjöd mig på dopet som var jätte fint=) Vill verkligen ha kaspers klänning=) Den va sååå fin=) Han va så fin=)  Sen var det bara ett plus att det vart fika och kakor och smörgåstårta=)

Jag måste bara skriva att jag på jävleskap lagt in låten snälla snälla på Oskars låtlista han kommer nog bli mindre glad när han upptäcker det=P Lämnar man mig med lösenordet får man skylla sig själv =P
Den är ganska roli att lyssna på=P

Tror han förstår att det var jag eftersom jag typ la in en massa The calling;) och lite lilleman;)

Nu ska jag nog käka lite chips=) och kolla på lägenheter=) Vill få en lägenhet=) Var mysigt när jag, Anna och Emma
låg i sängen och snackade skit=) Tänk va kul att ha så varje helg eller åt minstånde varannan;) Kan inte festa varje helg=P Börjar bli lite för gammal för det=(

Nu får det vara nog=P Orkar inte skriva mer ska nog ta en alvedon... första på två dagar kan inte stå ut längre=(

// Snorig kakan=P

....Hej hej hallå!

Ja det är onsdag morgon och jag är väldigt pigg :P haha typ NOT. Men det verkar bli en bra dag för mig.. Det är väldigt friskt ute så passa på att gå ut alla ni som är lediga, men glöm inte långkalsongerna på. Det är kallt ute. Var det iallafall då jag åkte till jobbet, -10 :| fett kallt..

Men som sagt jag och robin kommer åka till Gotland på fredag kväll och jag vet inte om jag kommer hem på söndag kväll. Om jag får ta ledigt på måndag och tisdag så kommer vi hem på tisdagkväll istället. Kommer bli väldigt skönt att få komma bort lite och så. Kan vara nyttigt ibland att byta miljö. Iallafall då man är väldigt less på allt.

Nä nu ska jag gå och äta min frukost :) GRÖT hehe. Blir man go i magen av.

Puss & Kram //: Jessica

Nu ni!

De va ett tag sen jag skrev:P Ber om ursäkt för de!

Så...idag är de måndag och jag är..trött! blev en hel del festande i lördags och inte så jättemycke sömn:P
Men kul var de! :D

Men jag börjar med fredagen. Va ju nämligen på fest hos Adam i fredags:) De va berlintema och de var riktigt roligt:) dock svårt att veta vad man skulle ha på sig:P men lyckades nog ganska bra ändå;) och så va de ju såklart väldigt kul att träffa lite folk från klassen också:D så tack Adam! jag ser fram emot nästa fest! och då ska jag inte köra bil...så jag kan vara med och dricka lite;)


Så till lördagen då! Tog bilen till märsta och hämtade upp Oskar och Therese för att sedan åka till märstakyrka och gå på dop! De va lilla Kasper som skulle döpas, och han va såå fin i sin klänning^^ (som Therese förövrigt vill låna) haha:D
Efter ett fint dop åkte jag och lämnade av Óskar och Therese hos henne igen och åkte sedan hem...gjorde mig iordning..tog en fördrink och åkte sedan tillbaka till märsta igen, fast den här gången var hela familjen med. Och jag körde ju såklart inte! Åt på restaurang med familjen och sen släppte dom av mig hos Therese!
Måste säga att kvällen blev väldigt rolig! Vi spelade ölspel, "jag har aldrig", sjöng singstar och massa trevligt!:) Tack Therese för en underbar kväll!
Hade även en väldigt mysig dagen efter, trots illamåendet:P
Jag, Emma och Therese låg och snackade en massa skit och hade mysigt^^
Ser fram emot våran tjejkväll! Ska vi boka in nån dag snart eller? Kanske kan planera de hos Laura imorn?;)

Självklart ska ni få se lite bilder från i lördags;)

hela gänget!



så..
Vill ni se fler får ni fråga mig eller Therese! :)

Nu ska jag kolla lite på tv!

Puss på er! / leeloo

lady gaga - nothing else I can say


Mår allmänt dåligt idag :(

Jag har gråten i halsen och mår jätte dåligt. Är ledsen och allt. Vart det igår, så jag gick hem till milsina en stund och pratade av mig lite och efter ett tag känndes det rätt så bra iallafall. Men sen när jag kom hem igen så vart det lite jobbigt men rätt så bra. Så jag hoppas att det inte blir samma sak ikväll också..... Tänker inte säga va det är men jag var bara tvungen att skriva av mig lite. För det är jobbigt att jobba så här ska jag säga er. Plus att jag börjar bli sjuk så den här veckan kommer bli "toppen"



//: Jessica

Längtar!!

                                          la

Jag lägntar till väldigt många saker just nu..
Och jag vill att det ska bli vår, så man kan ha tunnare kläder på sig och slippa all den här snön som har kommit nu.
Så längtar jag ju självklart till den dagen då jag och robin ska få flytta in i lägenheten :). Men det är ju så snart så.
Sen till sommaren, jag tror vi kommer vara rätt så mycket på Gotland i sommar för vi har inte vart där på ett bra tag. Måste ju visa oss lite där med :P
Sen så tycker jag att gotland är en underbar plats överhuvudtaget. Så jag tycker verkligen att NI måste åka dit på semester. Är som att åka utomlands nästan :) de ni hehe.

Men idag så har det vart vääääldigt segt här på jobbet, har typ inte gjort någonting. Rullat tummarna och fått något i ögat som jag inte får bort. Så mitt öga är väldigt rött och gör ont :(.  Vilka krämpor man har då haha. Men det gör ont så måste klaga lite hehe.

Men den här vekan kommer nog vara rätt seg hela tiden har inte planerat nått alls. Så jag kommer sittahemma och tycka synd om mig själv om jag inte tycker det är skönt att vara själv iofs :). Det får vi se sen.

Ni får ha det så bra tjejer..

Kram //: Jessica

Inte kul att jobba bakis....

I fredags så drog vi ut på krogen med jobbet. Det var ganska många av oss, så det var kul som fan. Själv åkte jag först till Milla för att förfesta med henne, Matte och hennes polare Anna. Vi spelade ölspelet och blev ganska dragna :p Speciellt Milla som, fick dricka hela tiden. hehe.
Vi var på Chaplins bar, tills de stängde, hade skitkul och man kom inte hem förren 5.30. Vilket inte varit något större problem om jag inte skulle behöva gå upp 8.00 sen. Tror att jag fortfarande var lite full när jag vaknade, men det gick snart över till en ganska seg bakfylla. Hela lördagen gick som i slow motion...trodde den aldrig skulle ta slut.
Detr är nog sista gången som jag går ut för att bli full, när jag jobbar nästa dag. Tror inte att jag skulle klara av en sån dag igen. Jag mådde inte illa, men det var inte en rolig dag.

Nu är jag äntligen ledig i 3 dagar. Så nu vil jag ha kontakt med några kompisar, men de jobbar väl som vanligt, eller är upptagna med annat. Måste erkänna att jag är så van vid att jobba att jag inte vet vad jag ska göra nu när jag är ledig. Lite rastlös kan man kalla det. Ska nog passa på att städa lite, om jag orkar :p hehe

//Emma ; )

RSS 2.0