Ett bra sätt att börja dagen..

Efter tredje natten nu när jag inte kan sova ordentligt kommer jag på mig själv att det hjälper om jag skriver lite efter jag vaknat så jag slipper gubbla på allt. Borde nog skriva på kvällarna innan jag går och lägger mig, kanske funkar bättre. Aja hur som helst. 
 
Anledningen varför jag inte kan sova är för att jag grubblar inför en intervju jag ska ha på torsdag. Intervjuen innebär en massa förarbete då jag ska presentera två uppgifter och plugga på en massa saker. Det var väldigt länge sedan jag försökte memorisera saker. Jag har börjat och ena uppgiften är helt klar. Bara att jag måste öva och kunna prata på engelska. Den andra däremot är helt tokigt svår. Iaf när jag gör det. Jag blir så frustrerad på att folk inte kan ha ordentliga hemsidor! Ibland blir jag bara bitter men jag känner att jag blir lite gladare när jag får ventilera ut det. Men antar att ni inte blir det;) Så det här grubblar jag då på.
Gårdagens ilandsproblem för mig var:
Varför förstår ingen att man går till en hemsida för att kolla pris ect. Men nej. Vi lägger upp halvtafflig information. Exempelvis skulle jag kolla upp en resaturang.. Jag vill kolla menyn. Kollar menyn men inget pris står på den! Varför!? Jag vill ju veta ungefärpriset när jag går på restaurang (Vi åt ute igår) och jag vill ju hålla i mina pengar och spendera dom på bästa sätt. 
 
Idag är det också Alla hjärtans dag. Förstår mig inte riktigt på konceptet. Men sen är jag den mest oromantiska tjej jag vet. Tycker faktist synd om sambon när jag är så här oromantisk. Förr om åren typ när vi börja dejta var det typ en rolig grej att fira. Men efter dessa år har jag insett några saker.
1. Jag tycker blommor är fina ... Men dom dör och man måste kasta dom och så får man gamla blomblad överallt när man försöker få ner dom i soporna (Så för mig känns det som att kasta pengar i sjön).
 
2. Presenter som nallar med hjärtkuddar och choklad. Fin gova. Jag gillar gossedjur men dom hamnar någonstans i lägenheten och samlar damm. Eftersom jag är en hamster slänger jag aldrig nått vilket innebär mer damm. Choklad.. Gillar inte choklad slutar med att sambon får äta upp den.
 
3. Restaurangbesök. Jag gillar restauranger och äta mat. Speciellt äta mat men jag gillar inte den påtryckta romantiska omgivningen som det ska vara på alla hjärtans dag. Plus att jag måste sitta och försöka vara romantisk och gulligulla. Inte min grej.
 
Det bästa är att vi båda har kommit överens att skippa alla hjärtans dag (Jag har frågat om det är viktigt för gossen att fira). Vi ska faktist inte ens umgås ikväll då Mr är på nån datorföreläsning och jag är här hemma:)
 
Men måste tilllägga att jag hoppas att dom som vill fira och tycker att det är kul får en underbar kväll:)
 
// Kakan den oromantiska flickvännen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0