Theory of a Deadman - Bad Girlfriend

Min lediga helg, fy fan vad underbart! Så skönt att inte behöva göra någonting alls. Bara slappa. Visserligen har jag gjort lite grejer idag. Åkte och handlade lite mat med mamma, för det började bli lite tomt hemma. Köpte libress bindor bara för att få de söta askarna de gjort reklam för på tv. Sen var det extra pris på dem med ica kortet. Men kakan lovade att hon inte skulle dö av att använda dem. Och så köpte jag extra mycket gott till kvällen eftersom jag är ensam, tänkte jag mysa till det ordentligt. Chips, dipp, choklad och läsk :P Sen ska jah slå på en film, men har inte bestämt vilken än.
Jag har gått ut med alla soporna, vilket verkligen behövdes, började lukta i skåpet. Sen har vårt område börjat med matavfalls påsar, som jag och Kakan inte tömt på ca 2 veckor, vilklet syntes ganska bra, då påsen var ganska blöt och kletig med något som läckt. Mysigt. Vilket spilldes på golvet, så var tvungen att moppa lite också.
Köpte skor på min rast i torsdags, på skopunkten, ta 3 betala för 2. Jättefina, :) Blev medlem i Nilson skoclub också. Vilket är ganska ironiskt, för jag brukade hata att handla skor, det var det värsta jag visste, nu älskar jag det. Skor, väskor, kläder och smycken. Antar att man växer i till sig lite. :p
Kakan skulle på tenta pub på KTH med Oskar ikväll, så undrar hur bra hon kommer må imorgon, det måste jag fråga henne då :P hehe
Själv har jag massor av vin hemma som måste ta slut snart, kanske kan ta ett glas eller två bara för att bli av med lite. Försökte lura på mamma att ta med hem till Kurt. Men hon orkade inte.
Nu har jag snackat tillräckligt med skit, dags att göra ingenting igen ;)

//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0